read or die

New member
../images/Emo98.gif

ניא~ כן,ניחשתם..אני חדשה D: ואני קוראת סמויה במשרה מלאה שנזכרה להצטרף
דולי אני לא יורדעת לעשות,אני אשמח אם תלמדו אותי^^; אבל אני מכינה בייסים ^^;! הנה אחת.אבל תתעלמו מהחזה הדוחה ועל תזרקו עליי שאריות חסה ;; אני אשמח אם מישהי תצייר על הבייס דולי..למרות שהוא אלוהי האיכ ^^;

behind the masc

New member
../images/Emo2.gifהעהעא מוכשרת!

ברוכה הבאהD: אממ השתלבות מהירה.. דרך אגב איך קוראים לך? ובת כמה אתP: אממ את ידועת מי אניD: כי את קוראת סמויה וזה
הבייס כל כך יפה
את כל כך מוכשרת! הייתי עושה עליו אם היה לי מספיק כישרון בשביל זה

read or die

New member
הבייס איכ.../images/Emo12.gif../images/Emo69.gif

אפילו מייקל ג'קסון פחות מעוות ממנו *נכנסת לדיכאון* *יוצאת ממנו* אני קראען (קרן בעילגית) ואני בת 14 וזה D: נ.ב יש לך כישרון בטונות..ראיתי דוליז שעשיתXP

behind the masc

New member
לא נכון הוא ממש יפה../images/Emo2.gif

וממ תודה
למרות שאני חולקת על דברייך><

יש לי שאלה../images/Emo211.gif

אם אחבוט בך עם ברווז בעל פוביה לנעליים מנצנצות ואזרוק עלייך בננות שקופות עם נקודות סגולות, הכישרון הרב שלך יעלם?

read or die

New member
../images/Emo69.gifלא.משיכה בשפם תספיק.

אבל אם תמשכי לי בשפם אני אשסה בך את שבט הזולו הפרטי שלי D: נו באמת,השפם זאת נקודת תורפה. גם מפורום אינויאשה אני ידועה בתור:"המטורפת עם השפם"

PakoLina

New member
משופמת!! *_*../images/Emo118.gif

אחוות המשופמות לנצח
וואי, אוכלוסיית פורוםאינו גדולה פה מרגע לרגע XD אז קראען כוסע, מוכשרת ((הביס מדהים!!)), ברוכה הבאה ^^

PakoLina

New member
או, ואני מזהירה אתכן,../images/Emo118.gif../images/Emo210.gif

היא עוד תהפוף את הפורום הזה לפורום של משופמות!! מוהאהאהא!}:]

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif ברוכית

מוכשרת!!!!
אני רוצה להשתמש בו
אבל את חרא בפורטרייטס
זונע שחצנית.......... טוב יאללה נפסיק ת'שיחות עם הפיצול אישיות! ברוכה הבאה אני אלה 14 שרוטה........ השתלבות נעימהמהמהמהמה

read or die

New member
פורטרייטס?../images/Emo69.gif

הומ.מעניין מה זה אומר *חושבת* *חושבת* *חושבת* *חושבת* *חושבת* *חושבת* *חושבת* *קצר* הסבר,בבקשה?^^;;*מורטת שיערות שפם בייאוש*

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gifזה הבייס הסגיד שלך!!!!

בייס שאין לו גוף..... אני חרא בשיער!

read or die

New member
נו מה,אז היא רק עד הבטן;;../images/Emo69.gif

אני אגיד שקרתה לה תאונת עבודה אומשו ;; ואת טובה בשיער! אבל טוב,מה שתגידי XPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Winter Blue1

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo189.gif../images/Emo221.gif

את קרן!!! גמאני קרן!! ויש עוד קרן!!! הקרנ שולטות בפורום! שלוש קרן! יעי אני קרן כמו שהבנת בת 12 וחצי. לא תהיה לך בעיה להשתלב עם בייסים כה מדהימים תגיעי רחוק! השתלבות מהירה =]

למעלה