Aerochick

New member
../images/Emo98.gif

היי אני חדשה..חחח מה קורה אנשים?.....בואו ונדבר על AEROSMITH!!!!!!!! חחח אין עוד מה לומר

בָלבָל

New member
היי צ'יקיטה

ברוכה הבאה כרגע קצת "חלש" פה אבל לא לדאוג יש ימים מעניינים יותר ויש פחות
אנחנו (או אני לפחות) כרגע מחכים לדיווח על תוכנית רדיו על אירוסמית' שהיתה היום בבוקר בהשתתפות מנהל הפורום וחבר פורום נוסף... אז תישארי בסביבה

AeroTom

New member
ברוכה הבאה!

נשמח לדעת עלייך עוד פרטים.שם,מקום מגורים,כמה זמן אוהבת את הלהקה,שירים\אלבומים אהובים ועוד. Welcome ותרגישי בבית בפורום על הלהקה הכי טובה שיש!

Aerochick

New member
תשובה לשאלתך

השירים האהובים: dream on,Movin' Out,Sweet Emotion,Walk This Way,Draw The Line,Back In The Saddle,Last Child,What It Takes,Rattlesnake Shake ןיש עוד אבל זה יהפוך למיליון חחחח האלבום הכי אהוב עלי הוא מממ תן לי לחשוב כיש יש כמה אבל ממ אני לא יודעת יש כמה אז:"Aerosmith" (1973)","Permanent Vacation","Pump","Just Push Play","Nine Lives",וזהו נראה לי חחח יו! איזה DVD יפה שמחתי לראות אותו 20 פעמים חח ועוד עם סטיבן שנתלה על המוט הזה אני כל כך נקרעתי,אהבי את זה נורא! ומה איתך אני גם רוצה לדעת? אני גרה ברמת גן קוראים לי אביגיל ואני בת 16 עוד מעט ואני אוהבת את הלהקה 10 שנים

RockThisWay

New member
ברוכה באה!

נחמד ביותר שהחלטת להיצטרף :) הרבה אנשים בזמן האחרון.. מגניב!

Aerochick

New member
OH MY GOD!!!

• סטיבן טיילר נפרד מאישתו!ו קראתי באתר המקומי שסטיבן נפרד מאישתו לפני חמישה ימים..!~ זה כזה ("oh mu god"!) אני הייתי בהלם... אם מישהו יודע עוד שיספר לי! והנה מה שאני יודעת ציצוט:" NEWS Aerosmith's Steven Tyler separating from his wife Posted on Sun, Feb. 20, 2005 LOS ANGELES - Aerosmith lead singer Steven Tyler and his wife of 17 years, Teresa, are separating, the singer announced Sunday. Tyler, 56, asked the public to respect his family's privacy in a statement released through the band's publicist Mitch Schneider. "Before the tabloid media makes more of this than it is, I am announcing that my wife Teresa and I are currently separated," Tyler said. "We're just a family trying to work through a difficult time. A little privacy and sensitivity - for Teresa, my children and myself - would be nice." The couple have two teenage children, Chelsea, 16, and Taj, 13. Tyler is also the father of model Mia Tyler, 26, from a previous marriage to Cyrinda Fox, and the actress Liv Tyler, 27, from a previous relationship. " להגיב!!

SaintJohn

New member
שלום לך, Aerochick!

ברוכה הבאה אלינו לפורום אירוסמית'! למה שבאמת לא נדבר על אירוסמית'? איזה שירים שלהם הם האהובים עלייך? מהו האלבום האהוב עלייך? מה את חושבת על האלבום האחרון שלהם, Honkin' On Bobo? ומה את חושבת על ה-DVD החדש שלהם, You Gotta Move? נשמח מאוד לראות אותך כותבת כאן עוד הרבה ומשתפת אותנו בכל מה שעולה לך בראש ושמתקשר לאירוסמית'. תהני!

the freaky girl

New member
וברגע מרגש זה..

היי כולם :) סורי שלא הייתי כאן הרבה זמן.. יש לי מין תקופה כזו של בחילה מהמחשב.. (
) נפגשנו עם תומר יום ראשון... היה נחמד..
[סופסוף..] אני כרגע לא מצליחה להירדם.. @#$$#%#$%#$^$% גוף מטומטם יש לי.. כל הזמן קמה באמצע הלילה... :( אהה.. ואני חולה :p [ד"ש מהאף המנוזל] לילה טוב לכם.. אני אלך לי לנסות להירדם עכשיו.. [
]

AeroTom

New member
Yay Nastia Yay!

Welcome Back! תמיד שמחים לראות אותך פה שוב.ונשמח לראות עוד המון הודעות בלי הפסקות ארוכות...
היה מוי נחמד בחדרה! תרגישי טוב.

Aerochick

New member
ממממ

השירים האהובים: dream on,Movin' Out,Sweet Emotion,Walk This Way,Draw The Line,Back In The Saddle,Last Child,What It Takes,Rattlesnake Shake ןיש עוד אבל זה יהפוך למיליון חחחח האלבום הכי אהוב עלי הוא מממ תן לי לחשוב כיש יש כמה אבל ממ אני לא יודעת יש כמה אז:"Aerosmith" (1973)","Permanent Vacation","Pump","Just Push Play","Nine Lives",וזהו נראה לי חחח יו! איזה DVD יפה שמחתי לראות אותו 20 פעמים חח ועוד עם סטיבן שנתלה על המוט הזה אני כל כך נקרעתי,אהבי את זה נורא! ומה איתך אני גם רוצה לדעת?

SaintJohn

New member
אני? אוקיי, אז ככה:

השיר האהוב עליי הוא ללא ספק Rattlesnake Shake, ויחד איתו יש את Sweet Emotion, Train Kept A Rollin, Nobody's Fault, Three Mile Smile, Toys In The Attic, Rats In The Cellar, Combination ועוד רבים וטובים. האלבום האהוב הוא Rocks, ומצטרפים אחריו Toys In The Attic, Pump, Nine Lives, Honkin' On Bobo. ה-DVD הוא כמובן יצירת מופת!
קצת מפריעים לי הדיבורים על גבי השירים, אבל ה-DVD הזה הוא מה שמעריץ כמוני חיכה לו כבר מלא זמן! זה נראה שאת מכירה לא מעט ממה שיש לאירוסמית' להציע. איזה אלבומים כבר יש לך,ואם יש לך הרבה אז איזה חסרים לך כדי להשלים את הדיסקוגרפיה המלאה שלהם?

Aerochick

New member
תשובה

שן אני יודעת לא מעט עליהם ויש לי די מעט דיסקוגרפיה ויש לי את: O YEAH,PUMP,BIG ONES,nine lives,just push play,get a grip,honking on bobo,young lust, וזהו לצערי לא הספקתי לקנות כי לא היה..:(

SaintJohn

New member
אז למה שלא תקפצי לטאוור רקורדס

ותקני שם את סדרת תפוז, שזה האלבום הראשון, השני ואלבום ההופעה המשובח Live! Bootleg, וכל זה רק ב-100 שקל? זאת הקניה הכי טובה שתוכלי לעשות פה באיזור.

למעלה