כל מילה שאני אוסיף על ההורס הזה תהיה מיותרת... הא כן, קוראים לו זאק ספירס...
A a r i s h New member 7/4/03 #1 ../images/Emo98.gif כל מילה שאני אוסיף על ההורס הזה תהיה מיותרת... הא כן, קוראים לו זאק ספירס...
I InMyHead69 New member 8/4/03 #11 למה הוא לא ערום לעזאזל? ואם כבר למה אין פה רשימה של אתרים שיש בהם סרטי דובים?אה?אה?
ש שובבי המקורי New member 9/4/03 #14 מיצטער קפץ לי פעמים אגב באמת יש לו פרצוף רע אבל אני לא אסרב לו אני לא יכול להגיד לא לאנשים רק בגלל שהם ניראים רע בפנים אולי יש לו לב טוב בכל זאת אה אה אה
מיצטער קפץ לי פעמים אגב באמת יש לו פרצוף רע אבל אני לא אסרב לו אני לא יכול להגיד לא לאנשים רק בגלל שהם ניראים רע בפנים אולי יש לו לב טוב בכל זאת אה אה אה
ז ז י ק ו New member 9/4/03 #15 שובבי ../images/Emo98.gif חשבתי שהשארתי בעל חולה בבית כשהלכתי.. לפי ההודעות שלך כאן בפורום נראה שאתה מרגיש טוב מאד לחזור הביתה או שאתה מסתדר בלעדי ??!!??
שובבי ../images/Emo98.gif חשבתי שהשארתי בעל חולה בבית כשהלכתי.. לפי ההודעות שלך כאן בפורום נראה שאתה מרגיש טוב מאד לחזור הביתה או שאתה מסתדר בלעדי ??!!??
ז ז י ק ו New member 9/4/03 #17 ים השיבולים שמסביב לפי שיחתינו הטלפונית מלפני כמה דקות אתה נשמע חיי למדיי בשביל שאני אבוא אז אם כך, אתה חייב לחיות עלי....
ים השיבולים שמסביב לפי שיחתינו הטלפונית מלפני כמה דקות אתה נשמע חיי למדיי בשביל שאני אבוא אז אם כך, אתה חייב לחיות עלי....
H hatul New member 9/4/03 #18 עכשיו מתחברים שם ותמונה ../images/Emo13.gif אני לא כלכך טוב בזיהוי ווירטואלי התמונות מהתיאטרון יצאו יפה, אגב
עכשיו מתחברים שם ותמונה ../images/Emo13.gif אני לא כלכך טוב בזיהוי ווירטואלי התמונות מהתיאטרון יצאו יפה, אגב
S stefan10 New member 9/4/03 #20 יקירי אני שם כאן תמונות שלי.. שלי עם אליקו וכללי של הדובים.. אם אתה רוצה לשים את שלך אז שים לגבי שלי ושלך אני מעדיף התיעצות איתי קודם!!!!
יקירי אני שם כאן תמונות שלי.. שלי עם אליקו וכללי של הדובים.. אם אתה רוצה לשים את שלך אז שים לגבי שלי ושלך אני מעדיף התיעצות איתי קודם!!!!