vb cpp java ושות'

../images/Emo98.gif vb cpp java ושות' ../images/Emo98.gif

אני נוהג לקרוא בפורום לא מעט זמן וכל פעם אני נדהם מחדשי מפרץ הילדותיות שאופף את התייחסותם של אנשים כאן לשפות תכנות. אנשים כאן מגינים על שפת התכנות "שלהם" בלהט כמעט דתי ומתעקשים שאפשר לעשות בה הכל. כל זה נובע מגישה מאד ילדותית וצרה של אנשים שלא מבינים מה המטרה של שפות תכנות. שפות תכנות נועדו ליצירת תוכנות המספקות פונקציונאליות הנדרשת ע"י לקוחות ולא לשום סיבה אחרת (לקוח יכול להיות חברה, אדם פרטי, חוקרים באקדמיה וכד'). יש דברים שממש לא כדאי לנסות להתחיל לעשות בVB כמו עיבוד תמונה ותכנות RT (מנוע ולא MMI), יש דברים שמטופש וטרחני לעשות בCPP כמו ממשק משתמש ותוכנות משרדיות ממוקדות DB (שאותן כדאי לכתוב בVB או יותר נכון בvb.net), יש דברים שמאד כדאי לשלב בהם כתיבה באסמבלי כמו תכנות embedded ומנגנוני שו"ב, יש דברים שהכי כדאי חכם ומהיר לכתוב בשפות סקריפטים כמו perl או פייטון כמו scraping ועיבודי טקסט כבדים ויש דברים שכדאי פשוט לא לכתוב ולתת למישהו אחר :) ולנקודה - הויכוחים פה בין VB ל-C הם מגוחכים ולא מוסיפים כבוד לפורום.

selalerer

New member
מתנחלים, ערבים, שלום עכשיו ומה שבינ

יהם. אני נוהג לראות בטלוויזיה חדשות כבר לא מעט זמן וכל פעם מחדש אני נדהם מפרץ הטמטום הילדותי שאופף את ההתיחסות של אנשים לאידיאולוגיה שלהם. אנשים מגינים עליה בלהט כמעט דתי ומתעקשים שרק היא תביא לגאולה. כל זה נובע מחוסר אינטלגציה חמור באוכלוסיה הכללית. אם כולם פשוט יניחו את הרובים, הכל יהיה סבבה! בקיצור, עדיף שנשקיע את האנרגיה שלנו בוויכוחים על שפות תכנות, יש אנשים שזורקים אותה על דברים טיפשיים ומסוכנים בהרבה.

the man is back

New member
יפה איפכא ../images/Emo45.gif רק שכחת להזכיר

את הויכוחים שמתנהלים כאן על ג'אווה וה- VM

the another one

New member
אני סוגד ל ++C !

אני כבר שבוע מחפש קורבן אדם ועדיין לא מצאתי... אני בצרות
למישהו יש הצעות את מי להקריב ?

אל תשכח לצלם ולהפיץ באינטרנט ../images/Emo6.gif

וד"א אם אתה כורת לעצמך את הראש תנסה לצעוק ברקע "אללה הוא אכבר" - זה טוב להסברה...

למעלה