"Songs In Time"

AeroTom

New member
../images/Emo98.gif "Songs In Time" ../images/Emo98.gif

והפעם - Eyesight To The Blind מקווה שיהיו פה יותר תגובות. פעם שעברה היו רק 4 וזה ממש חבל. תשתתפו וכתבו את דעתכם. זה מוסיף ומעניין לדעת וגם תגובות יכולות לפתח דיון נחמד על מוזיקת הלהקה, שזה תמיד מבורך. פרטים:
נכתב ע"י סוני בוי ויליאמסון השני (Aleck "Rice" Miller), להבדיל מ-סוני בוי הראשון (John Lee Curtis Williamson) המוכר מאוד גם-כן.
גרסת אירוסמית' לשיר שוחררה לראשונה באלבום הסטודיו Honkin' On Bobo ב-2004.
השיר מעולם לא בוצע בלייב על-ידי הלהקה. שאלות:
מה אתם חושבים כיום על גרסת הלהקה לשיר הזה?
מה חשבתם עליו בשמיעה ראשונה והאם משהו השתנה מאז עד היום?
האם אתם חושבים שהלהקה צריכה לבצע אותו בלייב, או עד כמה הייתם רוצים לשמוע גרסת לייב שלו?
מבין הקאברים שהלהקה שיחררה רשמית, האם הוא מהיותר אהובים עליכם או פחות?
איזה ציון אתם מביאים לשיר מ-1 עד 10 ולמה?
Songs In Time - Eyesight To The Blind

SaintJohn

New member
Well...

מה אתם חושבים כיום על גרסת הלהקה לשיר הזה?
לא יצא לי לשמוע את המקור, אבל הביצוע של הלהקה הוא ממש טוב, אני אוהב את הקול המיוחד של סטיבן בשיר הזה, שדומה גם לקול ב-Temperature. הסגנון הכללי די מזכיר את Reefer Head Woman, וגם על זה אין שום תלונה. הרבה זמן לא שמעתי אותו, אז אין לי הרבה מה להגיד עליו מעבר לזה. מה חשבתם עליו בשמיעה ראשונה והאם משהו השתנה מאז עד היום?
אני לא חושב שהדעה שלי אליו השתנתה יותר מדי מאז השמיעה הראשונה. גם אז אהבתי את השיר וגם היום. לפעמים יש תקופות שאני מחובר אליו יותר, אבל לא מעבר לזה. האם אתם חושבים שהלהקה צריכה לבצע אותו בלייב, או עד כמה הייתם רוצים לשמוע גרסת לייב שלו?
כמובן, אני תמיד דוגל בכמנה שיותר גיוון בלייב, ונראה לי שמדלי עם Reefer Head Woman יהיה ממש מגניב. מבין הקאברים שהלהקה שיחררה רשמית, האם הוא מהיותר אהובים עליכם או פחות? פחות, יחסית לשאר הקאברים. הם עושים לו ביצוע נפלא, אבל את רוב שאר הקאברים שלהם אני אוהב יותר. איזה ציון אתם מביאים לשיר מ-1 עד 10 ולמה?
הייתי נותן 6. הוא ממש טוב ואני אוהב אותו, אבל הוא לא מצליח להתעלות על אחרים.

AeroTom

New member
נשמע טוב ה-מדלי עם Reefer

אני בהחלט בעד
כתבתי גם אצלי שלדעתי הוא יהיה מצויין בלייב מבוצע חלקית ושיוביל לתוך שיר אחר. משהו כמו ההקדמה של Uncle Salty לתוך Sweet-E.

AeroTom

New member
דעתי

מה אתם חושבים כיום על גרסת הלהקה לשיר הזה? אוהב אותו מאוד. הוא חלק מקבוצת קאברים נפלאים בתוך בובו.גרסה מגניבה לגמרי של הלהקה לשיר ומהקאברים היותר טובים שעשתה לדעתי.
מה חשבתם עליו בשמיעה ראשונה והאם משהו השתנה מאז עד היום? בהתחלה חיבבתי מאוד ואחר כך אהבתי אפילו יותר. אהבתי מההתחלה, אך זה התגבר אפילו מעט אחר כך.
האם אתם חושבים שהלהקה צריכה לבצע אותו בלייב, או עד כמה הייתם רוצים לשמוע גרסת לייב שלו? בהחלט הייתי רוצה לשמוע את זה בלייב. יכול להיות נחמד לשלב אותו, או אפילו לעשות אותו חלקית ושיוביל לתוך שיר אחר בסגנון בלוזי דומה.
מבין הקאברים שהלהקה שיחררה רשמית, האם הוא מהיותר אהובים עליכם או פחות? מהיותר אהובים ללא ספק. אני מאוד אוהב את כל הקאברים כמעט של הלהקה, אז זו לא חוכמה כ"כ אולי. כיום אבל כל הקאברים מ-בובו אהובים עלי עד-מאוד. הם פשוט גדולים הקאברים באלבום הזה.
איזה ציון אתם מביאים לשיר מ-1 עד 10 ולמה? אני מביא לו 8. קאבר נפלא עם ביצוע ענק של הלהקה.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Aeroguy

New member
עונה

שאלות: מה אתם חושבים כיום על גרסת הלהקה לשיר הזה? אחד הקאברים האהובים עליי. עוד דוגמא מצויינת למה אירוסמית' צריכים לעשות כמה שיותר בלוז-רוק מה חשבתם עליו בשמיעה ראשונה והאם משהו השתנה מאז עד היום? כבר מהשמיעה הראשונה של בובו הוא היה מהאהובים עליי באלבום, וזה בהחלט לא השתנה עד היום. האם אתם חושבים שהלהקה צריכה לבצע אותו בלייב, או עד כמה הייתם רוצים לשמוע גרסת לייב שלו? הייתי מ-א-ו-ד רוצה לשמוע גרסת לייב שלו. אני חושב שג'ו היה עושה ממנו מטעמים עם הסלייד שהיה מקבל דגש חזק יותר בהופעה, וסטיבן כמובן עם המפוחית. נועם הציע חיבור עם REEFER, אני חושב שזה רעיון טוב אבל הנה עוד רעיון: ביצוע של Eyesight, שנגמר בסולו סלייד של ג'ו, שלבסוף מתחיל את Cheescake והלהקה נכנסת לזה. ואם לא זה אז Draw The Line. מבין הקאברים שהלהקה שיחררה רשמית, האם הוא מהיותר אהובים עליכם או פחות? בהחלט מהאהובים עליי ביותר איזה ציון אתם מביאים לשיר מ-1 עד 10 ולמה? 9. למה? ככה!

Aerosmith2006

New member
אוקי....

מה אתם חושבים כיום על גרסת הלהקה לשיר הזה? BOBO הוא בכלל אלבום מאוד מיוחד עבורי אבל השיר הזה הוא אחד הנפלאים, קשה לי לשים אותו מעל השאר אבל הוא בהחלט לא בין החלשים, הגירסא שלהם מדהימה וחזקה. מה חשבתם עליו בשמיעה ראשונה והאם משהו השתנה מאז עד היום? אני זוכרת שבפעם הראשונה דיי דלגתי עליו, אהבתי בעיקר את הצעקות של סטיבן ואת הסולו מפוחית, אבל זה השתנה - עם הזמן הקשבתי לו יותר כמו שקורה לי הרבה פעמים עם שירים ולמשך תקופה מאוד ארוכה הוא גם היה בין האהובים עליי, בכלל הקצב שלו מאוד מדבר אליי. האם אתם חושבים שהלהקה צריכה לבצע אותו בלייב, או עד כמה הייתם רוצים לשמוע גרסת לייב שלו? זה יכול להיות או מאוד מאוד מוצלח או מעט מייבש, תלוי בנסיבות. מבין הקאברים שהלהקה שיחררה רשמית, האם הוא מהיותר אהובים עליכם או פחות? אהובים ברור. איזה ציון אתם מביאים לשיר מ-1 עד 10 ולמה? 8 והאמת שלא 10 רק בגלל שהוא נגמר לי ממש מהר אבל בכל זאת לפעמים אין לי סבלנות להקשיב לו עד הסוף.... אבל הוא שיר מאוד טוב

AeroSlash

New member
אנוכי

מה אתם חושבים כיום על גרסת הלהקה לשיר הזה? לא שמעתי את המקור. אני פשוט אוהבת את השיר הזה. הוא בין האהובים עליי באלבום. מה חשבתם עליו בשמיעה ראשונה והאם משהו השתנה מאז עד היום? זה השתנה כי בשמיעה הראשונה איכשהו אפילו לא שמתי לב אליו
. בכל אופן, במשיעות האחרות של האלבום, כשכבר נכנסים יותר למוזיקה התחלתי כבר ממש לקלוט את השיר והוא מצא חן בעיני יותר ויותר. האם אתם חושבים שהלהקה צריכה לבצע אותו בלייב, או עד כמה הייתם רוצים לשמוע גרסת לייב שלו? בהחלט. זה יכול להיות מאוד מאוד מעניין. מבין הקאברים שהלהקה שיחררה רשמית, האם הוא מהיותר אהובים עליכם או פחות? מהיותר. איזה ציון אתם מביאים לשיר מ-1 עד 10 ולמה? 7 עד 8. הוא לא ה-קבאר בשבילי אבל הוא כן עומד מאוד גבוה אצלי.

AeroFan

New member
שלי

מה אתם חושבים כיום על גרסת הלהקה לשיר הזה? גרסה נהדרת וסאונד מיוחד ויפה. מה חשבתם עליו בשמיעה ראשונה והאם משהו השתנה מאז עד היום? בשמיעה הראשונה הוא לא כ"כ תפס אותי, רק אחרי כמה שמיעות התחלתי לאהוב אותו. האם אתם חושבים שהלהקה צריכה לבצע אותו בלייב, או עד כמה הייתם רוצים לשמוע גרסת לייב שלו? בהחלט צריכה לבצע, לדעתי הוא ב-לייב הוא יישמע יותר טוב מהסטודיו אפילו. מבין הקאברים שהלהקה שיחררה רשמית, האם הוא מהיותר אהובים עליכם או פחות? מהיותר אהובים, יש ללהקה עוד כמה קאברים שאני אוהב יותר ממנו אבל גם הוא בהחלט מהקאברים האהובים עליי. איזה ציון אתם מביאים לשיר מ-1 עד 10 ולמה? 8

למעלה