ours SuperNatural

to the end1

New member
../images/Emo98.gifours SuperNatural

ק-גאה| דבר טוב\רע שקרה השבוע: |קונדום |שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו השבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
התחדשות השבוע:
תמונת השבוע
רוצים\ות להוסיף משהו

אני

שבר רע : מחר שתי מתכונות במתמטיקה (005 ו 006 ) מקווה להצליח! שיר : אין לי ממש זמן לשמוע וידיאו :eye of the tiger סדרה : על טבעי פרק 6 עונה 4 הרג אותי!! התחדשות: כלום תמונה : אממ אין לי ממש הוספה : אני רוצה להצליח מחר!!! ל"ג בעומר שמח לכולם D:

A m e l y

New member
מלא מלא בהצלחה../images/Emo24.gif

גם אני עושה השנה 006 וזה כזה חרא... שנה הבאה עושים חוזר ל-005
נגשתי שנה שעברה עם מגן 95 ונכשלתי...איזו עקומה

to the end1

New member
../images/Emo98.gifעונה

דבר טוב\רע שקרה השבוע:
קניתי בגדים
מכבי חיפה ניצחה וזה רע (אני הפועל,אז זה משפיע)
היה לי היום שני מגנים שמשכו 4 שעות
מחר אין ביה"ס
שיר שעשה לכם ת'שבוע: Nirvana- Come As You Are Adam Lambert- Whole Lotta Love Papa Roach - Last Resort Papa Roach - Between Angels And Insects Breaking Benjamin-Until the End I Don't Love You - Members of The Press Three Days Grace - I Hate Everything About You Three Days Grace - Animal I Have Become וידיאו השבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
.עקרות בית נואשות, איש משפחה,שני גברים וחצי,איך פגשתי את אמא שלך,תיכון השיר שלנו ודני הוליווד. התחדשות השבוע: בגדים תמונת השבוע:
רוצים\ות להוסיף משהו? שיהיה לכם שבוע טוב

darklighter

New member
שלומות../images/Emo190.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע: טוב- המסיבת יומולדת של אחותי, רע- נשבר לי הכבל USB של האייפוד
שיר שעשה לכם ת'שבוע: *בוחרת באקראי* Boston - Don't Look Back וידיאו השבוע:
עד 4.21- http://www.youtube.com/watch?v=IcxtjNvKqjA ספר\סרט\סדרת השבוע: סדרה: על טבעי. התחדשות השבוע: אין תמונת השבוע: אין לי כח אני בתגובה מהירה רוצים\ות להוסיף משהו: ל"ג בעומר שמח לכולם!

עונהה

ק-גאה| דבר טוב\רע שקרה השבוע: טוב - הפרק של סופרנאטורל, מבחן קליל בהיסטוריה, 100 במת', אחלה של ל"ג בעומר |קונדום |שיר שעשה לכם ת'שבוע: Red - Breathe Your Life Into Me וידיאו השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=4QNWZD-J-2s פשוט לראות ולצחוק! גירסה ראשונית של סרטון קצרצר שהכנתי ל"על-טבעי" (לא היה לי זמן וכוח להעלות את המוגמרת) ספר\סרט\סדרת השבוע: על-טבעי, מן הסתם :p התחדשות השבוע: תמונת השבוע: הקלמר היפהפה שלי, שעבר שנים של התעללות נפשית ופיזית וכעת נאלץ לעבור כביסה D: רוצים\ות להוסיף משהו: ג'נסן, תעשה לי ילד + כמה אנקדוטות נחמדות שהייתי רוצה לספר, אבל לדעתי צריך לשרשר אותן בשרשור אוף טופיק.

darklighter

New member
סרטון ממש מגניב../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo190.gif

כל הכבוד!! את משתמשת בסוני ווגאס?

darklighter

New member
הגבתי ודירגתי שם וגם שלחתי לחברים שלי../images/Emo190.gif

[יש לי איזה 100 ומשהו ורובם אוהבים סופרנטורל]ץ

תודהתודהתודה! :)

וכן, אני משתמשת בווגאסס... למרות שאני לא משהו בכלל
יש ביוטיוב אנשים כאלה מוכשריםם... גורמים לי לקנא כל הזמן

darklighter

New member
איזה מגניב הקלמר!../images/Emo190.gif

כל הכבוד על ה100 במתמטיקה!
הסרטון הזה ממש מגניב ומצחיק, אני זוכרת שראיתי אותו לפני חודש בערך... אני בעמוד 3 בתגובות.

חחחח כל הכיתה שלי עזרה ב"עיצוב מחדש" שלו D:

לא מזמן התחלתי להתעלל בקלמר של מישהי שיושבת לידי... אחרי יומיים כולו היה מלא על טבעי וג'נסן XD

למעלה