שלום לכולם

RedJohnny

New member
../images/Emo98.gifשלום לכולם

אני כ"כ שמח להצטרף לפורום הזה.. תודה רבה לנוה שעודד אותי לקחת חלק בפורום ולתקשר עם אנשים שאוהבים את משינה כמוני:) כיף לראות שעדין אנשים שומרים על הגחלת בוערת.. מי יתן ויתקיים האיחוד המיוחל. אשמח לדעת מי מכם הוא גיטריסט כדי שאוכל להוועץ עמו.

NISAN1000

New member
ברוך הבא

ואני לא ממש גיטריסט אבל אני מנגן על גיטרה קלאסית וחשמלית........

RedJohnny

New member
...

כמה זמן? אתה מנגן שירים של משינה? (בכלליות) על החשמלית? (בפרט)

NISAN1000

New member
אני מנגן 5 חודשים (קצת)....

אבל אמרו לי שאני מנגן יותר טוב מאנשים שמנגנים שנה אז לך תדע ושירים של משינה אני מנגן כל הזמן............. גם על החשמלית (את באה לבקר וכאלה) אם תצטרך איזהשהוא טאב תגיד לי

NISAN1000

New member
לצערי לא מצאתי את האקורדים

אף-פעם אם יש לך אני יכול לנסות.......

RedJohnny

New member
מה האי-מייל שלך?

שמע, אני מנגן שנה ו-3 חודשים +.. וחשמלית אני מנגן בערך 8 חודש אבל רק בחודשיים האחרונים התחלתי להרביץ סולואים על החשמלית.. והפואנטה של דברי הם שזה די קשה לנגן ת'שיר הזה ולכן חיפשתי טיפים.. תנסה לנגן ונראה מה תהיינה התגובות שלך.

Indian Boy1

New member
אם כבר הזכירו פה גיטרות..

למישהו יש מושג מה ברכה עושה בבית של "אנה"?...זה די לא ידוע..כאילו מצאתי את זה אבל לא ממש נעול על זה.

Indian Boy1

New member
כמעט שנה..

ד"א נראה לי שעד מחר בערך אני יסיים לעשות טאב ל"ריקוד המכונה". שהמרתי מסקסופון לגיטרה..אני יעלה את זה.. ועוד שאלה, משהו פה יודע לנגן את בדרך אל הים ממכונת הזמן?..זה אחד השירים שהכי כיף לנגן ממשינה.

RedJohnny

New member
האא זה קשההה אני אוהב את כולם:) אבל

פולוארויד ג'וני האדום את לא כמו כולם העמותה לחקר התמותה הוא מאמין אני חושבב החלטה קשה..

N a V e

New member
שלום ג'וני וברוך הבא../images/Emo13.gif

ד"א,אלישי,אתה בוודאי תשמח לדעת איפה הוא גר...ג'וני,ספר לנו היכן אתה גר

RedJohnny

New member
ספר לנו מה מאחורי וילון מס' 2../images/Emo9.gif

חברים..אני ליאור ואני גר בקרית אתא ("ואני אלכוהוליסט.." חח) אני מקווה שעדין יש סיכוי להתקבל:)

למעלה