../images/Emo98.gifשאלה מסמויה
אני מכירה הרבה שמות מפורומים שכנים
וגם קוראת אתכן הרבה
. טוב, שאלת פספוסים/גמילה/טונות של כביסה. הסטורית הגמילה שלנו מוזרה למדי. עדי, רגע לשלש, גמל את עצמו מפיפי לבד בגיל שנה וחודשיים. תקופה ארוכה עשה קקי בתחתונים
עד שאבא שלו תפס איתו שיחה ומאז הוא מבקש חיתול בשביל זה. כשאנחנו בים, הוא ערום ופשוט עושה בתוך בור מזדמן
. אין שום סוג של התייחסות מאיתנו לענין הזה, כבר התרגלנו לגועל.
שאלה ראשונה - ברור לי לגמרי שהוא שולט בעשית הצרכים. אם הוא מבקש חיתול בגן שעשועים ואין לי, הוא מתאפק עד הבית, לפעמים גם שעתיים. היה יום שהיינו צריכים לצאת אחרי שהוא ביקש חיתול, אז ביקשתי שיזדרז כי צריך לצאת וכך היה. איך עוברים לשירותים ??? התקדמות נוספת היתה בפסח ומאז הוא ישן צהרים בגן בלי חיתול. בלילה עדיין חיתולים ספוגים ואין שום לחץ בענין. לפני 8 שבועות נולד לו אח (זה היוּד
). עבר יפה. עדי מקבל את יהב באהבה, דואג לו, מלטף אותו, עוזר לנו לקלח אותו, דורש את נוכחותו כשמקריאים סיפורים לפני השינה. בקיצור, ממש כיף איתם
. את הקריזה הוא מוציא על חפצים בשניה שאני מתיישבת להניק.
והנה השאלה השניה. לפני כשבועיים הוא התחיל לפספס בעיקביות בצהרים בגן. כל יום אני מקבלת חזרה סדין ושמיכה ובגדים רטובים
נגמרו לי השמיכות לתת לו לגן
. אני יודעת שהוא מתבאס להתעורר רטוב, למרות שבגן הן אומרות שאין לו בעיה עם זה (מצד שני, בגן שלנו הכל תמיד בסדר וכן, אנחנו תיכף עוזבים). עדי גם לא ילד שמשתף הרבה בחוויותיו היומיומיות, כך שאי אפשר לתחקר אותו על רגשותיו. אתמול הוא גם התחיל להציק ליהב פיזית. אני מבינה שהכל נובע מהצטרפות הצלע הנוספת למשפחה. השאלה היא מה עושים. להחזיר את החיתול לצהריים? להמשיך להפעיל את מכונת הכביסה בלי סוף? בקיצור, מה עושים כדי שיהיה לו טוב? המון
אני מכירה הרבה שמות מפורומים שכנים