רוי!!

רינסי

New member
../images/Emo98.gif רוי!!

הי רוי! גם אני לא מצליחה להכניס תמונה אחת לפורום אז אני אנסה לצרף את זה להודעה הזאת... חוץ מזה מה נשמע?! איך החופש?! חבר'ה- מתי עושים עוד מפגש?! אני כבר מתגעגעת!!!!! אוהבת, רינה.

אני איתך...

גם אני מתגעגע... אשמח לראות את כולכם שוב... אגב... רינסססס המון תודה שבאת לרעננה מאד נהננו איתך... סוססססס דני

רינסי

New member
../images/Emo80.gif תודה!

דני!! אני כל-כך אוהבת אותך!! אתה פשוט ילד סוס!! וטניה ילדה מגעילה!! ---סתם--- ממש נהניתי! תודה לכולכם (אנה,טניה,דני,מאיה,פאולה,שוני...) וגם תודה לשני שהייתה בת זוגתי לנסיעה!! אנחנו עוד נתראה!! אוהבת, רינה. נ.ב- כולכם מוזמנים לבוא להשאר אצלי אם אתם צריכים מקום שינה!! או אם בא לכם סתם לבוא...

royelmo

New member
היי

היי רינה! אין לי מושג מה הבעיה עם ה'להוסיף תמונות'. אני דווקא הצלחתי להוסיף היום תמונה... תנסי שוב... את יודעת איך זה מחשבים......... חוצמזה, החופש עובר סבבה, והכל בסדר גמור! נגמר לנו האוכל בבית ואין לי מה לאכול...

maiaraanana

New member
../images/Emo70.gifרינה!

תודה גם לכן שבאתן אני ממש נהנתי איתכן וכוווווולם מוזמנים לרעננה תמיד שתירצו אני מתגעגעת אלייך(או איך שכותבים את זה)
מאיה

TaNiUsHcA

New member
לבת זוגתי למיתה

אני מתה עלייך בובה.... סליחה שהקאתי זה לא היה באשמתי זה היה באשמת הבירה ממש נהנתי איתך וגם עם שני היה ממש כיף "לישון" איתך על תספרי לאף אחד מה עשינו... אוהבת אותך ואת מוזמנת אלי תמיד בקרוב אצלך טניה המגעילה

רינסי

New member
סקס און דה ביץ!| גזוז|../images/Emo34.gif

לא, באמת?!? לא שמתי לב!! --סתם-- טניושקה אני חולה עלייך! ואל תדאגי, אם הייתי בן הייתי קופצת עלייך מזמן! אבל למזלי כבר עשיתי את זה אז אין לנו שום בעיה! (למרות שאת זה גם אמרתי לאנה...אופססססס!)
היי, אם לך מותר לבגוד בי אז לי מותר לבגוד בך,לא?! זה נקרא "מערכת יחסים פתוח"!! אוהבת ומתגעגעת (מכל הלב), רינה: "בת זוגתך למיתה"!

למעלה