קנווס

../images/Emo98.gifקנווס

אני שומעת על זה הרבה ואין לי מושג מה זה. זה סוג של עץ או משהו שעליו מדביקים את התמונה? כי אני מכירה רק את הלוחות עץ הרגילים העבים לפוסטרים או תמונות אז מה ההבדל בינו לבין הקנווס בעצם? ואותה שאלה לגבי משחת עיצוב. מה תפקידה? תודה למשיבות

עופרה70

New member
קנווס זה בד ציור

בד חזק שמתוח על מסגרת עץ. אפשר לצייר עליו עם מגוון חומרים. אם שמעת פעם או קראת על יצירת אמנות "שמן על בד" אז בדרך כלל הכוונה היא לבד קנווס. פה בפורום אנחנו מדביקות פוסטרים על הבד הזה ומעצבות את הקפה של התמונה/פוסטר בעזרת משחת עיצוב, ובסופו של דבר צובעים או ממשיכים את התמונה. משחת עיצוב היא מעין חומר משחתי גמיש שמאפשר לעצב בעזרת כלים נלווים צורות שונות על גבי הקנווס. מצרפת בהמשך דוגמא לעבודה עם משחת עיצוב על גבי קנווס

תודה לך עופרה.../images/Emo140.gif

ואת הקנווס הזה אפשר לרכוש בכל חנות של אומנות כשם שרוכשים את העץ? על מה עדיף לעבוד בעצם? על עץ או קנווס? ומשחת העיצוב מתאימה לעבודות גם על עץ? (נניח פוסטר מודבק)

סרינה99

New member
אני חושבת שאפשר בכל או בכמעט כל

חנות אומנות תלוי מה את רוצה לעשות...תמונה או פוסטר יוצא יותר יפה על קנבס לטעמי... משחת עיצוב מתאימה גם לעץ

shiraz1004

New member
תמונות מקסימות...

ההשלמה במשחת עיצוב כלכך מושלת שכמעט לא רואים היכן מסתיים הפוסטר! אני עדיין לא הצלחתי להגיע לשלמות כזו!!! תגידי זו המשחה החולית או החלקה? אולי יש לך בשבילי איזה "טיפ" איך ממשיכים כך את התמונה אם אותם גוונים של הפוסטר? תודה. שירז

../images/Emo45.gif../images/Emo142.gifעופרה,תמונותייך יפהפיות,

עשויות בעידון ובטוב טעם.. ויכולה אני להעיד כמי שראתה באמת..

עופרה70

New member
תודה, יקירה ../images/Emo140.gif

בזמנו העלתי קובץ שכתבתי על ערבובי צבעים. תעשי חיפוש במנוע ואם לא תמצאי אחפש לך מאוחר יותר (אני כרגע בעבודה)

עופרה70

New member
מעלה את הקובץ

מקוה שיעזור. אם יש לך שאלות ספציפיות , אעזור בשמחה.

למעלה