צריך המלצה...

fozi

New member
../images/Emo98.gifצריך המלצה...

למקומות באזור הצפון שמוכר תרמילים זולים נעליים ושקש"ים זולים תודה!!!

sela v

New member
מה זה זול?

במאמרי הפורום יש רשימת רוב חנויות הציוד בארץ. אני ממליץ לחפש שם וליצור קשר עם החנויות. בד"כ החנויות ימכרו את אותו מוצר באותו מחיר, ולא יהיה הבדל בין החנויות, אבל בשביל להסיר ספק מוטב לערוך סקר שוק.

fozi

New member
הייתי בריקושט

והיה להם תרמיל שק 90 ליטר שנשאר להם אחרון ממנו עולה 250 ש"ח!! המוכרת אמרה שהמחיר הוא בגלל שאין לו בד סופג זיעה שמתי אותו עלי והיה ממש בסדר. הסיבה היחידה שלא קניתי היא שמשהו חשוד לי במחיר. אגב שאלה נוספת - היי-טק מתאימים לטרקים בדרא"מ?

sela v

New member
של איזה חברה התרמיל?

מה המחיר המקורי שלו? להגיד תרמיל 90 ליטר.... לא אומר הרבה. לי יש נסיון רע עם נעלי הי טק. הם יפות ונוחות, אבל לא מאד חזקות, ולי התפרקו בטיול באפריקה. גם זוג שני שהחליפו לי בגלל שהתפרק מהר מאד, התפרק שוב אחרי כמה חודשים.

כנס

חנות עודפים של המטייל-ברעננה תרמיל של 80,של חברת נקון או משהו כזה-260 ש''ח, התרמיל הוא חדש דנדש,והוא פשוט יצא מהאופנה..... שנה שעברה הוא היא באופנה ועלה 700 שקל-והופ עכשיו 260, נעלי הרים של "היי טק"-200 שקל, גם כן בחנות עודפים של רשת "מגה" אותו סיפור כמו התרמיל, לא רק שנעליים נוחות ושימושיות,אפילו ממש יפות,

יש את "לכל הרוחות" בגבעת חיים

תמצא אותם בקישורי הפורום. הייתי שם פעם אחת, האמת שלא הסתכלתי על שקשים ותיקים אבל בנעליים הם די זולים אני חושב וגם בביגוד. שווה לבקר לדעתי. ביי

ששש

New member
מדידת תרמיל

אינה נעשית על ידי הנחתו על הגב. המיני' שצריך הוא למלא אותו במשקל ונפח הקורבים למה שתיקח איתך וללכת איתו מה שיותר לפחות חצי שעה כך בודקים נוחות והתאמה.

למעלה