סקר

../images/Emo98.gif סקר ../images/Emo98.gif

1) מה דבר ראשון אתה עושה במקלחת ? 2) מה האיבר הראשון בגופך שאתה מסבן ? 3) האם אתה חופף שיער כל יום ? 4) כמה זמן לוקח לך להתקלח ? (אורך מקלחת). 5) האם תרגישי נוח לגזור לבןבת זוגך את הציפורניים ברגליים? 6) כל כמה זמן אתה גוזר ציפורניים ברגליים ? 7) איזו ציפורן אתה גוזר ראשון ? 8) האם אתה נוהג לחטט באף מול אנשים ? 9) האם מפריע לך שמחטטים באף מולך ? 10) האם את מכסס ציפורניים? (עם השיניים). 11) אתה נוסע באוטובוס, בא לך אפצ'י אדיר שמשאיר בידך מוחטה מגעילה ירוקה... על הידיים. אין לך במה לנגב! מה תעשו ??? 12) האם קרה לך שהפלצת במקום סגור וכולם הריחו והאדמת כמו כלב ?? האם תפסו אותך ?? 13) סיימת בשירותים "להתרוקן" - כמה ריבועים של נייר טואלט אתה משתמש בכל "ניגוב" ? 14) במקום ציבורי, אפילו בבית של חבר האם אתה נוהגת לנקות את הקרש לפני או אפילו להשים נייר על הקרש ? 15) האם אתה נוהג להוריד זבל בבית ? 16) האם אתה נוהג לשטוף כלים ? 17) יש לך מושג בבישול ? 18) מקום האישה - בבית או קריירה או שניהם ? 19) מה תדירות האוננות שלך ? 20) איפה אתה נוהג לאונן ? 21) על מי אתה חושבת בעיקר בזמן האוננות ? 22) האם נתפסת פעם בעת מעשה ? 23) מתחילה איתך מישהוי שלא נאה לך, איך תדחה אותוה? 24) האם הפרש גילאים גדול מלמעלה או מלמטה מפריע לך ?מה הטווח שלך ? ונעבור לסקס... 25) מי בד"כ גומר ראשון אתה או הפרטנר ? 26) האם אתה גומרת מהר ? 27) האם אתה מסוגלת לשלוט בתזמון הגמירה ? 28) לגבר --> איפה אתה אוהב לפזר את ה"נוזל" ? לאישה--> איפה את מעדיפה שיפזרו את ה"נוזל" ? 29) לגבר --> היית פעם אצל נערת ליווי ? לאישה--> האם תפריע לך הידיעה כי בן זוגך היה אצל נערת ליווי לפני שהכרתם ? 30) מה דעתך על חילופי זוגות ? 31) מה דעתך על צירוף אדם נוסף למיטה ? הסקר הועתק מהפורום השני שלי ....

מירבלי

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

1 ממלאה אותה וצוללת
2 את השיער (חופפת) 3 לא ,פעמיים בשבוע 4 מינימום שעה 5 לא בעעעעעעעע 6 פעם בחודש וחצי (לשימחתי לא גודלות מהר
) 7 בוהן 8 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 9 כן מאוד 10 לא איכסה 11 לא נוסעת באוטובוסים
איזו שאלה מגעילה 12 לא חחחחחחחחחחחח 13 לא משתמשת בנייר טואלט במצב כזה אלא במגבונים
14 כן תמיד 15 לא 16 כן בקושי 17 כן המון ומאוד
18 שניהם 19 ממש לא יש בעלך לכך
20 בטל 21 בטל 22 בטל 23 מתעלמת 24 מעל כן מתחת לא 25 אניייייייייייייייייייייייי וחסר לו שיהיה אחרת
26 פעם כן ופעם לא 27 כן 28 ממממ..... 29 כן מאוד 30 זוועתי לחלוטין אין סיכוי 31 כנ"ל לתשובה 30

אופיר35

New member
מפשיל שרוולים למענה ארווווךךךך

1. פותח את המים 2. חופף כלומר ראש 3. כן 4. תלוי קצרות של בוקר כ-6-7 דקות בסוף יום יכול להיות גם 20 דקות ויותר... 5. כן 6. כל שבוע לערך פלוס מינוס 7. לא שמתי לב אף פעם פעם הבאה אבדוק. 8. לא 9. אדם קרוב, לא מפריע 10. כן 11. אאגרף היד ואמתין להזדמנות הקרובה, מכיוון שיובלות לא נסעתי באוטובוס זה לא רלבנטי כ"כ. 12. בצבא 13. לא ספרתי 14. מחזיק אסלניות בפאוצ' למקומות ציבוריים. אצל חברים לא. 15. כן 16. כן 17. כן 18. שניהם 19. משתנה יכול להיות פעם בשבוע או פעמיים ביום. מותנה בחרמנות ובעוד גורמים 20. במקלחת לרוב אם כי היו מקומות מוזרים מזה פעם. 21. עלייך מה ז'תומרת על מי... 22. לא שזכור לי אלא אם כן הכוונה לאוננות הדדית בעת אקט עם בת זוג. 23. אומר לה שלא מתאים לי, לנשוי זה בכלל קל להתחמק 24. למעלה לא מפריע לי למטה כן, עדיפה אשה בשלה ומנוסה על צעירונת.(סליחה ג'סי..) 25. תלוי אין קביעות וסדר 26. לא ממש ממש לא .שנים של תרגול בטכניקות שונות כגון טנטרה ודומיה. 27. כן 28. בכל מקום ממש אין לי אפליה כדברי אחת מהפורום: בפנים בחוץ למעלה למטה קדימה אחורה . 29. לא. 30. כתבלין זה נחמד. 31. חיובית כנ"ל כמו בקודם מניסיון העבר זה נחמד כתבלין אבל הכי טוב בשורה התחתונה 1 מעל או מתחת ל 1 . גממממרררררתתתתיייייייי....

מי האהבל שהביא את הסקר הזה ../images/Emo67.gif

טוב עכשיו אני עונה .... 1) מה דבר ראשון אתה עושה במקלחת ? פותחת את המים ... 2) מה האיבר הראשון בגופך שאתה מסבן ? רגליים .. 3) האם אתה חופף שיער כל יום ? כן 4) כמה זמן לוקח לך להתקלח ? (אורך מקלחת). בין 15 -20 דקות או עד שנגמרים המים החמים
5) האם תרגישי נוח לגזור לבןבת זוגך את הציפורניים ברגליים? כן בכייף 6) כל כמה זמן אתה גוזר ציפורניים ברגליים ? כל שבוע 7) איזו ציפורן אתה גוזר ראשון ? זרת ... 8) האם אתה נוהג לחטט באף מול אנשים ? לא ...יש בשביל זה טישוו 9) האם מפריע לך שמחטטים באף מולך ? כן מאוד ...בעעע ....איכססס
10) האם את מכסס ציפורניים? (עם השיניים). לא ... 11) אתה נוסע באוטובוס, בא לך אפצ'י אדיר שמשאיר בידך מוחטה מגעילה ירוקה... על הידיים. אין לך במה לנגב! מה תעשו ??? בעיה מממ...אמרח אותה על השכן ...לא נסעתי באוטובוס כבר 10 שנים ... 12) האם קרה לך שהפלצת במקום סגור וכולם הריחו והאדמת כמו כלב ?? האם תפסו אותך ?? לא, אני בת ...וחוץ מזה לא ידעת שבנות מפליצות בריח של בושם ....
13) סיימת בשירותים "להתרוקן" - כמה ריבועים של נייר טואלט אתה משתמש בכל "ניגוב" ? לא יודעת ...הרבה ... 14) במקום ציבורי, אפילו בבית של חבר האם אתה נוהגת לנקות את הקרש לפני או אפילו להשים נייר על הקרש ? לא יושבת עושה בעמידה 15) האם אתה נוהג להוריד זבל בבית ? לא 16) האם אתה נוהג לשטוף כלים ? לא יש לי מדיח כלים 17) יש לך מושג בבישול ? כן 18) מקום האישה - בבית או קריירה או שניהם ? גם וגם 19) מה תדירות האוננות שלך ?
20) איפה אתה נוהג לאונן ?
21) על מי אתה חושבת בעיקר בזמן האוננות ?
22) האם נתפסת פעם בעת מעשה ? לא 23) מתחילה איתך מישהוי שלא נאה לך, איך תדחה אותוה? אני נשואה 24) האם הפרש גילאים גדול מלמעלה או מלמטה מפריע לך ?מה הטווח שלך ? לא חושבת ונעבור לסקס... 25) מי בד"כ גומר ראשון אתה או הפרטנר ? בד"כ אני 26) האם אתה גומרת מהר ? פעם ככה פעם ככה תלוי ... 27) האם אתה מסוגלת לשלוט בתזמון הגמירה ? בד"כ כן 28) לגבר --> איפה אתה אוהב לפזר את ה"נוזל" ? לאישה--> איפה את מעדיפה שיפזרו את ה"נוזל" ? פיזור כללי 29) לגבר --> היית פעם אצל נערת ליווי ? לאישה--> האם תפריע לך הידיעה כי בן זוגך היה אצל נערת ליווי לפני שהכרתם ? מממ...תלוי איזה חלק בי אתם שואלים ..את ה- מממ...או את ה- YYY .... 30) מה דעתך על חילופי זוגות ? לא ! 31) מה דעתך על צירוף אדם נוסף למיטה ? לא !

r66

New member
אני מורידה ת'כפפות

1) מה דבר ראשון אתה עושה במקלחת ? - מדליקה תנור 2) מה האיבר הראשון בגופך שאתה מסבן ? - הגב 3) האם אתה חופף שיער כל יום ? - לא! 4) כמה זמן לוקח לך להתקלח ? (אורך מקלחת). - 15 דקות 5) האם תרגישי נוח לגזור לבןבת זוגך את הציפורניים ברגליים? בלי בעיה 6) כל כמה זמן אתה גוזר ציפורניים ברגליים ? הפדיקוריסטית - פעם בחודש 7) איזו ציפורן אתה גוזר ראשון ? - היא מתחילה בבוהן 8) האם אתה נוהג לחטט באף מול אנשים ? - פויה ! 9) האם מפריע לך שמחטטים באף מולך ? מאוד! 10) האם את מכסס ציפורניים? (עם השיניים). לעתים רחוקות 11) אתה נוסע באוטובוס, בא לך אפצ'י אדיר שמשאיר בידך מוחטה מגעילה ירוקה... על הידיים. אין לך במה לנגב! מה תעשו ??? בעעע... לא נוסעת באוטובוס, יש לי מחלת אוטובוס.... 12) האם קרה לך שהפלצת במקום סגור וכולם הריחו והאדמת כמו כלב ?? האם תפסו אותך ?? לא 13) סיימת בשירותים "להתרוקן" - כמה ריבועים של נייר טואלט אתה משתמש בכל "ניגוב" ? די הרבה 14) במקום ציבורי, אפילו בבית של חבר האם אתה נוהגת לנקות את הקרש לפני או אפילו להשים נייר על הקרש ? כן, כדאי להכנס אחרי, אני רוחצת 15) האם אתה נוהג להוריד זבל בבית ? לא 16) האם אתה נוהג לשטוף כלים ? כן ולא ולא 17) יש לך מושג בבישול ? כן 18) מקום האישה - בבית או קריירה או שניהם ? שניהם 19) מה תדירות האוננות שלך ?
20) איפה אתה נוהג לאונן ?
21) על מי אתה חושבת בעיקר בזמן האוננות ?
22) האם נתפסת פעם בעת מעשה ?
<<יותר מדי שאלות כשהתשובה לא רלוונטית>> 23) מתחילה איתך מישהוי שלא נאה לך, איך תדחה אותוה? התעלמות 24) האם הפרש גילאים גדול מלמעלה או מלמטה מפריע לך ?מה הטווח שלך ? ממש לא! ונעבור לסקס... XXXXXXXX כאן עובר השרביט למישהו אחר
25) מי בד"כ גומר ראשון אתה או הפרטנר ? 26) האם אתה גומרת מהר ? 27) האם אתה מסוגלת לשלוט בתזמון הגמירה ? 28) לגבר --> איפה אתה אוהב לפזר את ה"נוזל" ? לאישה--> איפה את מעדיפה שיפזרו את ה"נוזל" ? 29) לגבר --> היית פעם אצל נערת ליווי ? לאישה--> האם תפריע לך הידיעה כי בן זוגך היה אצל נערת ליווי לפני שהכרתם ? 30) מה דעתך על חילופי זוגות ? 31) מה דעתך על צירוף אדם נוסף למיטה ?

גם אני עונה

1) מה דבר ראשון אתה עושה במקלחת ? מדליקה תנור 2) מה האיבר הראשון בגופך שאתה מסבן ? ידיים 3) האם אתה חופף שיער כל יום ? לא כל יום 4) כמה זמן לוקח לך להתקלח ? (אורך מקלחת). 5) האם תרגישי נוח לגזור לבןבת זוגך את הציפורניים ברגליים? לא... 6) כל כמה זמן אתה גוזר ציפורניים ברגליים ? כל חודש בערך 7) איזו ציפורן אתה גוזר ראשון ? אגודל 8) האם אתה נוהג לחטט באף מול אנשים ? לא 9) האם מפריע לך שמחטטים באף מולך ? בעעע מאוד 10) האם את מכסס ציפורניים? (עם השיניים) כן 11) אתה נוסע באוטובוס, בא לך אפצ'י אדיר שמשאיר בידך מוחטה מגעילה ירוקה... על הידיים. אין לך במה לנגב! מה תעשו ??? נוסעת רק באוטו חחח 12) האם קרה לך שהפלצת במקום סגור וכולם הריחו והאדמת כמו כלב ?? האם תפסו אותך ?? אני אף פעם לא מפליצה
13) סיימת בשירותים "להתרוקן" - כמה ריבועים של נייר טואלט אתה משתמש בכל "ניגוב" ? המוןןן 14) במקום ציבורי, אפילו בבית של חבר האם אתה נוהגת לנקות את הקרש לפני או אפילו להשים נייר על הקרש ? נייר כמובן 15) האם אתה נוהג להוריד זבל בבית ? כן 16) האם אתה נוהג לשטוף כלים ? בטח 17) יש לך מושג בבישול ? כן 18) מקום האישה - בבית או קריירה או שניהם ? בכל מקום שהיא רוצה 19) מה תדירות האוננות שלך ? הממממ.....כל יום בערך 20) איפה אתה נוהג לאונן ? במיטה 21) על מי אתה חושבת בעיקר בזמן האוננות ?
22) האם נתפסת פעם בעת מעשה ? לא 23) מתחילה איתך מישהוי שלא נאה לך, איך תדחה אותוה? אגיד שאני נשואה 24) האם הפרש גילאים גדול מלמעלה או מלמטה מפריע לך ?מה הטווח שלך ? הפרש קטן לא מפריע לי.. ונעבור לסקס... 25) מי בד"כ גומר ראשון אתה או הפרטנר ? אני 26) האם אתה גומרת מהר ? לאט לאט 27) האם אתה מסוגלת לשלוט בתזמון הגמירה ? כן 28) לגבר --> איפה אתה אוהב לפזר את ה"נוזל" ? לאישה--> איפה את מעדיפה שיפזרו את ה"נוזל" ? רק לא על הוילון חחח 29) לגבר --> היית פעם אצל נערת ליווי ? לאישה--> האם תפריע לך הידיעה כי בן זוגך היה אצל נערת ליווי לפני שהכרתם ? קצת... 30) מה דעתך על חילופי זוגות ? נעליים ? איזה זוגות
31) מה דעתך על צירוף אדם נוסף למיטה ?

מוצרלה

New member
ת'אמת? התחלתי לענות על השאלות

עד שהגעתי למגעילות, והפסקתי. בעעעעעעעעעעע

sjarjar

New member
תשובות

1. משפשף היטב את הפנים. 2. חזה. 3. לא. 4. משתנה. 5. כן. 6. לא עשיתי סטטיסטיקה. 7. בוהן. 8. לא. 9. ראה/י 8. 10. כן. 11. תמיד יש במה לנגב. 12. לא. 13. ראה/י 6. 14. תלוי מה המקום. 15. בטח, הכלב לא מוכן לעשות את זה... 16. כנ"ל. 17. כן. 18. מה שתרצה. 19. לא לעניין. 20. ראה/י 19. 21. ראה/י 20. 22. לא. 23. בנימוס. 24. בהחלט לא. 25. משתדל שהפרטנרית. 26. לא. 27. במידה מסויימת. 28. לא חשוב. 29. לא. 30. לא ניסית. 31. כנ"ל.

אין לי ברירה אז גם אני יענה...

1. מתפשטת 2. ידיים 3. לא 4. 20 דקות בערך, עד שנגמרים המים 5. רק אני גוזרת 6. מתי שצריך 7. בוהן 8. כן 9. תלוי מי 10. כן 11. אין לי מושג, איכסססססססססססססססס 12. לא זוכרת 13. רק במגבון 14. כן 15. לא 16. כן 17. כן 18. שניהם 19. תלוי 20. בחדר שינה 21. לא מגלה 22. לא 23. היי וביי 24. לא מפריע 25. אני 26. לא 27. כן 28. ... 29. לא 30. אין לי דעה, צריכה לחשוב על זה יותר לעומק 31. נשמע נייס

גלית35

New member
עכשיו אני../images/Emo20.gif

1) מה דבר ראשון אתה עושה במקלחת ? מורידה את החלוק 2) מה האיבר הראשון בגופך שאתה מסבן ? חזה 3) האם אתה חופף שיער כל יום ? כן 4) כמה זמן לוקח לך להתקלח ? (אורך מקלחת). מי סופר שנהנים? 5) האם תרגישי נוח לגזור לבןבת זוגך את הציפורניים ברגליים? כן 6) כל כמה זמן אתה גוזר ציפורניים ברגליים ? כשהציפורן חודרנית? 7) איזו ציפורן אתה גוזר ראשון ? רגלים בוהן ידים אצבע 8) האם אתה נוהג לחטט באף מול אנשים ? לא 9) האם מפריע לך שמחטטים באף מולך ? מאוד 10) האם את מכסס ציפורניים? (עם השיניים). בבדאי 11) אתה נוסע באוטובוס, בא לך אפצ'י אדיר שמשאיר בידך מוחטה מגעילה ירוקה... על הידיים. אין לך במה לנגב! מה תעשו ??? תמיד יש לי טישו 12) האם קרה לך שהפלצת במקום סגור וכולם הריחו והאדמת כמו כלב ?? האם תפסו אותך ?? לא, ההפלצות בחרה תמיד היו מרצון 13) סיימת בשירותים "להתרוקן" - כמה ריבועים של נייר טואלט אתה משתמש בכל "ניגוב" ? מי סופר שנהנים? 14) במקום ציבורי, אפילו בבית של חבר האם אתה נוהגת לנקות את הקרש לפני או אפילו להשים נייר על הקרש ? במקום ציבורי עושה את זה בריחוף,ואצל השאר ממש לא 15) האם אתה נוהג להוריד זבל בבית ? גרה מאז שנולדתי בבית קרקע 16) האם אתה נוהג לשטוף כלים ? לא, יש לי אחמד ששוטף , נו בטח אם אני לא אשטוף אז מי? 17) יש לך מושג בבישול ? אכן כן 18) מקום האישה - בבית או קריירה או שניהם ? גם וגם לפי בחירה שלה 19) מה תדירות האוננות שלך ? כשבא לי
20) איפה אתה נוהג לאונן ? על גג פח לוהט 21) על מי אתה חושבת בעיקר בזמן האוננות ? על אחד שקוראים ל.....אל..... 22) האם נתפסת פעם בעת מעשה ? לא 23) מתחילה איתך מישהוי שלא נאה לך, איך תדחה אותוה? אני אישה לא בקטע 24) האם הפרש גילאים גדול מלמעלה או מלמטה מפריע לך ?מה הטווח שלך ? גדול ממני 10 עד 12 קטן ממני הכי היה 8 ונעבור לסקס... 25) מי בד"כ גומר ראשון אתה או הפרטנר ? קודם אני אחר כך אחרים 26) האם אתה גומרת מהר ? מאוד תלוי בדרך כלל לא 27) האם אתה מסוגלת לשלוט בתזמון הגמירה ? לא אוהבת לדחות סיפוקים 28) לגבר --> איפה אתה אוהב לפזר את ה"נוזל" ? איזה נוזל שטיפה למנוע?
לאישה--> איפה את מעדיפה שיפזרו את ה"נוזל" ? נוו שייט איך קוראים לגומי הקטן שהם נורא אוהבים?:) 29) לגבר --> היית פעם אצל נערת ליווי ? יוו לאן היא מלווה אותו? לכספומט? לאישה--> האם תפריע לך הידיעה כי בן זוגך היה אצל נערת ליווי לפני שהכרתם ? לפני שהכרתי לא, אחרי חבלז לו על הזמן. 30) מה דעתך על חילופי זוגות ? לא בבית סיפרי או יותר נכון מיטתי 31) מה דעתך על צירוף אדם נוסף למיטה ? רק אדם? מה עם חיות? אני ישנה עם שני חתולים זה נחשב? הסקר הועתק מהפורום השני שלי

ויקי38

New member
נענת לאתגרך שרונילה

1) מה דבר ראשון אתה עושה במקלחת ? סוגרת את הדלתות 2) מה האיבר הראשון בגופך שאתה מסבן ? צאוור 3) האם אתה חופף שיער כל יום ? יום כן יום לא 4) כמה זמן לוקח לך להתקלח ? (אורך מקלחת). עד שהמים החמים נגמרים 5) האם תרגישי נוח לגזור לבןבת זוגך את הציפורניים ברגליים? כן 6) כל כמה זמן אתה גוזר ציפורניים ברגליים ? כל פעם שזה ארוך מידי לטעמי 7) איזו ציפורן אתה גוזר ראשון בוהן 8) האם אתה נוהג לחטט באף מול אנשים ? לא 9) האם מפריע לך שמחטטים באף מולך ? מאד 10) האם את מכסס ציפורניים? (עם השיניים). לא יש לי בניה וגם את שלי אינני נוהגת לכסוס 11) אתה נוסע באוטובוס, בא לך אפצ'י אדיר שמשאיר בידך מוחטה מגעילה ירוקה... על הידיים. אין לך במה לנגב! מה תעשו ??? נמצא פיתרון אני אלופה באילתורים. ותמיד יש לי טישו. 12) האם קרה לך שהפלצת במקום סגור וכולם הריחו והאדמת כמו כלב ?? האם תפסו אותך ?? כן במטוס במשך 3 וחצי שעות אבל לא היה רייח.
. 13) סיימת בשירותים "להתרוקן" - כמה ריבועים של נייר טואלט אתה משתמש בכל "ניגוב" ? 4 14) במקום ציבורי, אפילו בבית של חבר האם אתה נוהגת לנקות את הקרש לפני או אפילו להשים נייר על הקרש ? יש לי אסלונית בתיק וכן מטליות לחיטוי. אצל חברים אני נוהגת על פי תנאי השטח. 15) האם אתה נוהג להוריד זבל בבית ? לא בשביל מה יש את ניר 16) האם אתה נוהג לשטוף כלים ? לא בשביל מה יש מדיח וניר 17) יש לך מושג בבישול ? 18) מקום האישה - בבית או קריירה או שניהם ? תלוי בבית משעמם עדיף משהוא באמצע 19) מה תדירות האוננות שלך ? בשביל מה יש את ניר? 20) איפה אתה נוהג לאונן ? במיטה עם ניר 21) על מי אתה חושבת בעיקר בזמן האוננות ? אני לא צריכה לחשוב על שום דבר חוץ ממה שכרגע ועם מי שכרגע אני במיטה ראה ערך ניר 22) האם נתפסת פעם בעת מעשה ? כן 23) מתחילה איתך מישהוי שלא נאה לך, איך תדחה אותוה? בעדינות רבה 24) האם הפרש גילאים גדול מלמעלה או מלמטה מפריע לך ?מה הטווח שלך ? ונעבור לסקס... קטן ממני עד 3 שנים גדול ממני עד 5 שנים 25) מי בד"כ גומר ראשון אתה או הפרטנר ? אני 26) האם אתה גומרת מהר ? ממש לא 27) האם אתה מסוגלת לשלוט בתזמון הגמירה ? לפעמים 28) לגבר --> איפה אתה אוהב לפזר את ה"נוזל" ? לאישה--> איפה את מעדיפה שיפזרו את ה"נוזל" ?\ בנרתיק 29) לגבר --> היית פעם אצל נערת ליווי ? לאישה--> האם תפריע לך הידיעה כי בן זוגך היה אצל נערת ליווי לפני שהכרתם ? ממש לא 30) מה דעתך על חילופי זוגות ? מסוכן 31) מה דעתך על צירוף אדם נוסף למיטה ? נחמד ויקי

jessy19

New member
תשובות לסקר...

1) מה דבר ראשון אתה עושה במקלחת ? בודקת אם יש מים חמים. 2) מה האיבר הראשון בגופך שאתה מסבן ? משתנה כל פעם. 3) האם אתה חופף שיער כל יום ? בעבר כן, אבל עכשיו פעם ביומיים רק כי זה הרס לי את השיער. 4) כמה זמן לוקח לך להתקלח ? (אורך מקלחת). 10- 15 דקות 5) האם תרגישי נוח לגזור לבןבת זוגך את הציפורניים ברגליים? אין לי בן זוג, אבל בכל מקרה לדעתי אני לא ארגיש בנוח... 6) כל כמה זמן אתה גוזר ציפורניים ברגליים ? כל פעם כשצריך 7) איזו ציפורן אתה גוזר ראשון ? בוהן 8) האם אתה נוהג לחטט באף מול אנשים ? ממש ממש לא 9) האם מפריע לך שמחטטים באף מולך ? כן, זה נראה לי מגעיל 10) האם את מכסס ציפורניים? (עם השיניים). לא 11) אתה נוסע באוטובוס, בא לך אפצ'י אדיר שמשאיר בידך מוחטה מגעילה ירוקה... על הידיים. אין לך במה לנגב! מה תעשו ??? אנסה להתאפק או לבקש נייר טואלט או משהו ממישהו באוטובוס שיושב בקרבתי. 12) האם קרה לך שהפלצת במקום סגור וכולם הריחו והאדמת כמו כלב ?? האם תפסו אותך ?? חח לא 13) סיימת בשירותים "להתרוקן" - כמה ריבועים של נייר טואלט אתה משתמש בכל "ניגוב" ? לא ספרתי 14) במקום ציבורי, אפילו בבית של חבר האם אתה נוהגת לנקות את הקרש לפני או אפילו להשים נייר על הקרש ? לא, אני מאמינה שבבית יש רמת ניקיון גבוהה ואם אני רואה שלא אני לא מתיישבת על הקרש. 15) האם אתה נוהג להוריד זבל בבית ? בד"כ לא, אני בצבא במהלך היום 16) האם אתה נוהג לשטוף כלים ? משתדלת לעזור בקטע הזה כמה שאפשר. 17) יש לך מושג בבישול ? בעיקר בקינוחים 18) מקום האישה - בבית או קריירה או שניהם ? שניהם 19) מה תדירות האוננות שלך ? אין תגובה 20) איפה אתה נוהג לאונן ?אין תגובה 21) על מי אתה חושבת בעיקר בזמן האוננות ?אין תגובה 22) האם נתפסת פעם בעת מעשה ? אין תגובה 23) מתחילה איתך מישהוי שלא נאה לך, איך תדחה אותוה? אני אגיד לבחור שיש לי חבר או שאני פשוט מעדיפה ידידות איתו ולא יותר. 24) האם הפרש גילאים גדול מלמעלה או מלמטה מפריע לך ?מה הטווח שלך ? מפריע לי לצאת עם אנשים שיותר מדי גדולים ממני - אני לא אצא עם מישהו בן 24 ומעלה לדייט כי אנחנו חיים בעולמות שונים. ונעבור לסקס... 25) מי בד"כ גומר ראשון אתה או הפרטנר ? אין תגובה 26) האם אתה גומרת מהר ? אין תגובה 27) האם אתה מסוגלת לשלוט בתזמון הגמירה ? אין תגובה 28) לגבר --> איפה אתה אוהב לפזר את ה"נוזל" ? לאישה--> איפה את מעדיפה שיפזרו את ה"נוזל" ? 29) לגבר --> היית פעם אצל נערת ליווי ? לאישה--> האם תפריע לך הידיעה כי בן זוגך היה אצל נערת ליווי לפני שהכרתם ? האמת שכן, זה היה מפריע לי. 30) מה דעתך על חילופי זוגות ? נגד, זה מבחינתי בגידה מסויימת גם אם הצד השני יודע וזה מתכון בטוח לבגידות נוספות. 31) מה דעתך על צירוף אדם נוסף למיטה ?

מריני

New member
ועכשיו תורי לענות...

אני חייבת לציין שהשאלות ממש פ'גרות, אבל לאות סולידריות אני עונה גם: 1) מה דבר ראשון אתה עושה במקלחת ? מרטיבה את עצמי במים 2) מה האיבר הראשון בגופך שאתה מסבן ? את הרגליים 3) האם אתה חופף שיער כל יום ? כן 4) כמה זמן לוקח לך להתקלח ? (אורך מקלחת). בערך 10 דקות 5) האם תרגישי נוח לגזור לבןבת זוגך את הציפורניים ברגליים? כן 6) כל כמה זמן אתה גוזר ציפורניים ברגליים ? 2 דקות 7) איזו ציפורן אתה גוזר ראשון ? את הציפורן של הבוהן 8) האם אתה נוהג לחטט באף מול אנשים ? לא 9) האם מפריע לך שמחטטים באף מולך ? כן 10) האם את מכסס ציפורניים? (עם השיניים). לא 11) אתה נוסע באוטובוס, בא לך אפצ'י אדיר שמשאיר בידך מוחטה מגעילה ירוקה... על הידיים. אין לך במה לנגב! מה תעשו ??? אין לי אפצ'י כזה! 12) האם קרה לך שהפלצת במקום סגור וכולם הריחו והאדמת כמו כלב ?? האם תפסו אותך ?? לא קרה בחיים 13) סיימת בשירותים "להתרוקן" - כמה ריבועים של נייר טואלט אתה משתמש בכל "ניגוב" ? הרבה 14) במקום ציבורי, אפילו בבית של חבר האם אתה נוהגת לנקות את הקרש לפני או אפילו להשים נייר על הקרש ? לא יושבת על הקרש, יושבת באויר 15) האם אתה נוהג להוריד זבל בבית ? גם אני וגם בן זוגי, למי שיוצא. 16) האם אתה נוהג לשטוף כלים ? רק כשהמדיח מלא או כשמדובר בסירים 17) יש לך מושג בבישול ? כן 18) מקום האישה - בבית או קריירה או שניהם ? מקום האישה הוא היכן שהיא מחליטה! 19) מה תדירות האוננות שלך ? סודי ביותר 20) איפה אתה נוהג לאונן ? כנ"ל 21) על מי אתה חושבת בעיקר בזמן האוננות ? כנ"ל 22) האם נתפסת פעם בעת מעשה ? לא 23) מתחילה איתך מישהוי שלא נאה לך, איך תדחה אותוה? מיד מציינת שאני נשואה (גם אם הוא נאה בעיני
) 24) האם הפרש גילאים גדול מלמעלה או מלמטה מפריע לך ?מה הטווח שלך ? עדיף הפרש קטן ונעבור לסקס... 25) מי בד"כ גומר ראשון אתה או הפרטנר ? מעדיפה לא לענות 26) האם אתה גומרת מהר ? מעדיפה לא לענות 27) האם אתה מסוגלת לשלוט בתזמון הגמירה ? כנ"ל 28) לאישה--> איפה את מעדיפה שיפזרו את ה"נוזל" ? כנ"ל 29) לאישה--> האם תפריע לך הידיעה כי בן זוגך היה אצל נערת ליווי לפני שהכרתם ? הוא לא היה אז זה לא משנה! 30) מה דעתך על חילופי זוגות ? נגד
31) מה דעתך על צירוף אדם נוסף למיטה ? נגד

מריני

New member
../images/Emo6.gifתיקון טעות בשאלה מס'...

6, התשובה היא: בכל פעם שאני רואה שהן ארוכות מידי...

יו ארוךךךךךךךך ב'מת

1* ממלאת אמבט לרוב 2* משחררת שיער פוצחת בקולות של הארי פגש את סאלי מהשמפו 3*לא ( ראש חודש וחגים מספיק) 4*תלוי ...ברמת הפינוק שהקצבתי למטרה זו באותו יום 5* אני לא אבל מי גוזר לי?! ה ו א ! 6*יודית שלי מטפלת לי בצפרניים ..(חוסכת לחוקיקי) 7* 8*השתגעת? לא למדתי את זה בנסיכות האוסטרית . 9*מאוד מפריע (מי בכלל יעז לידי)?!!! 10* לא מכוססת. 11*נישברתי אמשיך אולי מאוחר יותר.

bali

New member
מנהל
YYY איזה סקרררררר

1) מה דבר ראשון אתה עושה במקלחת ? - פותחת את המים ומחכה שיהיו בטמפרטורה המתאימה (חם אבל לא לוהט. 2) מה האיבר הראשון בגופך שאתה מסבן ? - זרועות. 3) האם אתה חופף שיער כל יום ? - לא. כל יומיים שלושה כי יש לי שיער יבש. 4) כמה זמן לוקח לך להתקלח ? (אורך מקלחת). - 15 דקות עם חפיפה, 10 בלי. 5) האם תרגישי נוח לגזור לבןבת זוגך את הציפורניים ברגליים? - כן. 6) כל כמה זמן אתה גוזר ציפורניים ברגליים ? - מתי שצריך, בערך כל שבועיים שלושה. 7) איזו ציפורן אתה גוזר ראשון ? - את הבוהן. 8) האם אתה נוהג לחטט באף מול אנשים ? - לא במודע. 9) האם מפריע לך שמחטטים באף מולך ? - לא ממש. 10) האם את מכסס ציפורניים? (עם השיניים). - רק במקרים כמו שנשברה ציפורן ואין לי מספריים בהישג יד. 11) אתה נוסע באוטובוס, בא לך אפצ'י אדיר שמשאיר בידך מוחטה מגעילה ירוקה... על הידיים. אין לך במה לנגב! מה תעשו ??? - אחפש בכוח משהו ניירי לנגב עליו. 12) האם קרה לך שהפלצת במקום סגור וכולם הריחו והאדמת כמו כלב ?? האם תפסו אותך ?? - לא שזכור לי. 13) סיימת בשירותים "להתרוקן" - כמה ריבועים של נייר טואלט אתה משתמש בכל "ניגוב" ? - 3-4 14) במקום ציבורי, אפילו בבית של חבר האם אתה נוהגת לנקות את הקרש לפני או אפילו להשים נייר על הקרש ? - ממש לא. 15) האם אתה נוהג להוריד זבל בבית ? - כן. 16) האם אתה נוהג לשטוף כלים ? - כן, ושונאת את זה. 17) יש לך מושג בבישול ? - ברור שבוודאי. התחביב הכי מפותח אצלי הוא בישול-אפייה. 18) מקום האישה - בבית או קריירה או שניהם ? - שניהם. 19) מה תדירות האוננות שלך ? - ממממ.... אהההה...
20) איפה אתה נוהג לאונן ? - במיטה. 21) על מי אתה חושבת בעיקר בזמן האוננות ? - על עצמי. מתרכזת בעצמי ולא באחרים. מקסימום באיזה אקס שהיה זיון טוב. 22) האם נתפסת פעם בעת מעשה ? - למזלי הרב לא. 23) מתחילה איתך מישהוי שלא נאה לך, איך תדחה אותוה? - אגיד שאני תפוסה כבר גם אם אני לא. 24) האם הפרש גילאים גדול מלמעלה או מלמטה מפריע לך ?מה הטווח שלך ? - ממש לא. מעדיפה בחורים גדולים ממני, נגיד עד גיל 30 (5-6 שנים הפרש כלפי מעלה) לגבי קטנים ממני, זה כבר קצת מפריע אז הגבול הוא שנה מתחתיי. פחות מזה לא נראה לי מתאים. ונעבור לסקס... 25) מי בד"כ גומר ראשון אתה או הפרטנר ? תלוי בכוח הסבל של הפרטנר. לפעמים אני ולפעמים הבחור. 26) האם אתה גומרת מהר ? לא כל כך... 27) האם אתה מסוגלת לשלוט בתזמון הגמירה ? כן, פחות או יותר. 28) לגבר --> איפה אתה אוהב לפזר את ה"נוזל" ? לאישה--> איפה את מעדיפה שיפזרו את ה"נוזל" ? בתוכי או בתוך הקונדום (מה לעשות אני עוד במצב שנאלצים להתעסק גם עם הגומי המעצבן הזה) 29) לגבר --> היית פעם אצל נערת ליווי ? לאישה--> האם תפריע לך הידיעה כי בן זוגך היה אצל נערת ליווי לפני שהכרתם ? - תלוי באיזה גיל ובאיזו תדירות. אם זה היה פעם או פעמיים כשהיה נער מתבגר ומלא הורמונים - לא. אם זה היה משהו קבוע בגיל בוגר - כן, יפריע מאד. 30) מה דעתך על חילופי זוגות ? - פיכסה. בחיים לא אסכים לדבר כזה. 31) מה דעתך על צירוף אדם נוסף למיטה ? - קצת פחות פיכסה מחילופי זוגות אבל לא מתאים לי וסביר שאסרב. (לא ניסיתי אז לא מבטיחה כלום) ואיי, כבר נגמר? עד שכבר נכנסתי לשוונג ונפתחתי?

למעלה