mor kutcher
New member
../images/Emo98.gifסקר../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif
בגלל שפינת החדשות עדיין לא מוכנה(אוספת עוד טיפונת כתבות והיא כולה שלכם!), החלטתי לפצות אתכם בסקר!! חחח לא האמת שסתם בא לי לראות מה אתם חושבים... וול, תחשבו על זה כמו מכתב זועם למפיקי וכותבי הסדרה: ~*~מה הייתם רוצים לראות יותר בעונה החדשה
~*~ 1.יותר חברי קאסט ללא חולצה/בבגד ים (איפה הרוח הקיצית של הפרקים הראשונים של העונה??? גיב מי מור טופלס אשטון!!!איי וונט טו סי לורה אין ביקיני!!!
) 2.יותר אקשן במערכת היחסים של ג'קי והייד (תגידו לי, אתם זוג, או שאתם שני מקלות מטאטא?!?!?! מה נסגר איתכם???בקושי מסתכלים אחד על השניה!!!
) 3.יותר סצינות פנטזיה/סצינות סבב יותר ארוכות וממסטלות (לקראת העונה האחרונה אנחנו רוצים עוד סצינות 360 מעלות שהחבר'ה מסטולים לגמרי!!!כמו בימים הטובים!!!עוד סצינות פנטזיה מטורפות וצבעוניות!!!יותר תחפושות ושיגעונות!!!
) 4.יותר שחקני אורח מפורסמים (אתם באמת חושבים ששאנון אליזבת' וברוק שילדס מספקות אותנו?? אולי את הבנם שבינינו, אבל מה עם איזה צ'אד מוריי שיגיח משומקום ויעשה בעיות לג'קי והייד???מה עם איזה בראד פיט שיעשה אי סדר בוויסקונסין???
) 5.יותר התקדמות בנושא החתונה של אריק ודונה (אז אתם מדברים ומדברים ומדברים ו...מדברים על חתונה, ומה קורה בעצם?!?!אתם יושבים לכם בבית וצוחקים עם חבריכם הקרועים והסטלנים!!! אנחנו דורשים התקדמות רצינית, כי אין לנו עוד הרבה סבלנות לחכות לילדיהם היפים שיצאו לזוג הזה!!!
) קדימה-להצביע ולהשפיע!!!
ההצבעה שלי תגיע בתשובה נפרדת...
בגלל שפינת החדשות עדיין לא מוכנה(אוספת עוד טיפונת כתבות והיא כולה שלכם!), החלטתי לפצות אתכם בסקר!! חחח לא האמת שסתם בא לי לראות מה אתם חושבים... וול, תחשבו על זה כמו מכתב זועם למפיקי וכותבי הסדרה: ~*~מה הייתם רוצים לראות יותר בעונה החדשה