סקר

mor kutcher

New member
../images/Emo98.gifסקר../images/Emo70.gif../images/Emo98.gif

בגלל שפינת החדשות עדיין לא מוכנה(אוספת עוד טיפונת כתבות והיא כולה שלכם!), החלטתי לפצות אתכם בסקר!! חחח לא האמת שסתם בא לי לראות מה אתם חושבים... וול, תחשבו על זה כמו מכתב זועם למפיקי וכותבי הסדרה: ~*~מה הייתם רוצים לראות יותר בעונה החדשה
~*~
1.יותר חברי קאסט ללא חולצה/בבגד ים (איפה הרוח הקיצית של הפרקים הראשונים של העונה??? גיב מי מור טופלס אשטון!!!איי וונט טו סי לורה אין ביקיני!!!
)
2.יותר אקשן במערכת היחסים של ג'קי והייד (תגידו לי, אתם זוג, או שאתם שני מקלות מטאטא?!?!?! מה נסגר איתכם???בקושי מסתכלים אחד על השניה!!!
)
3.יותר סצינות פנטזיה/סצינות סבב יותר ארוכות וממסטלות (לקראת העונה האחרונה אנחנו רוצים עוד סצינות 360 מעלות שהחבר'ה מסטולים לגמרי!!!כמו בימים הטובים!!!עוד סצינות פנטזיה מטורפות וצבעוניות!!!יותר תחפושות ושיגעונות!!!
)
4.יותר שחקני אורח מפורסמים (אתם באמת חושבים ששאנון אליזבת' וברוק שילדס מספקות אותנו?? אולי את הבנם שבינינו, אבל מה עם איזה צ'אד מוריי שיגיח משומקום ויעשה בעיות לג'קי והייד???מה עם איזה בראד פיט שיעשה אי סדר בוויסקונסין???
)
5.יותר התקדמות בנושא החתונה של אריק ודונה (אז אתם מדברים ומדברים ומדברים ו...מדברים על חתונה, ומה קורה בעצם?!?!אתם יושבים לכם בבית וצוחקים עם חבריכם הקרועים והסטלנים!!! אנחנו דורשים התקדמות רצינית, כי אין לנו עוד הרבה סבלנות לחכות לילדיהם היפים שיצאו לזוג הזה!!!
)
קדימה-להצביע ולהשפיע!!!
ההצבעה שלי תגיע בתשובה נפרדת...

mor kutcher

New member
תשובה:

עד כמה שלא הייתי מתנגדת לתשובה 4, אני חייבת לבחור ב3... פשוט חייבים יותר מהסצינות האלו!!! זה הייחוד של הסדרה!!! זה מה שאהבנו בה כל כך!!! אני מסתכלת על העונה ה1, ואפילו המעברונים משוגעים!!! לא שיש לי משו נגד העונה ה6, זו עונה מעולה, וזה לא שאת הפרקים הראשונים של העונה עמוסי הפנטזיות לא אהבתי, אבל רוצים יותר!!! ובסבבים-תהיו מסטולים יותר!!!תצחקו יותר!!! הם רגילים כאלה העונה...לעומת העונות הראשונות שהם פשוט לא יכלו להוציא משפט נורמלי אחד...וזה היה ענק! טוף נו, אולי החומר שלהם כבר לא משפיע אחרי כל השנים האלה...חחח

AsHtOn GiRl 3

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

אמממ 1.יותר חברי קאסט ללא חולצה/בבגד ים
3.יותר סצינות פנטזיה/סצינות סבב יותר ארוכות וממסטלות... וכמובן אני לא אתנגד ל-4

טלולית1

New member
אמממ...

אני הייתי מעדיפה יותר שחקני אורח מפורסמים.. אבל יותר סצנות מעגל ממוסטלות הם הכי מצחיקות! אי אפשר בלעדיהן..

axnholic

New member
בהחלט 3

אבל אני חייב להגיד שיש שיפור ביציאות שלהם (מי יכול לשכוח את: אמממ... בייקו!), אבל צריך יותר 360...

mor kutcher

New member
חחח שחר-אנחנו לא נשכח בחיים!!

צריך יותר 360, אבל אין ספק שהיציאות השתפרו- וכך גם השחקנים... טופר שולט בעונה הזאת כי הוא השתפר מאודדדדדדדדד

L i l A L o

New member
3.

כי זו הרי הסיבה שהסדרה הזאת כל כך טובה. זו הייחודיות שלה, ולכן אנחנו אוהבים כל כך את מש"ה.[וגם בגלל אשטון
].

I lOvE cAkE

New member
יש לי תשובה!!! ../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif

אממממממ... טוב! אני בעד 1 ו-3... כייי אני רוצה לראות טופר יותר ע-ר-ו-ם! למרות שהמסכן הזה חצי מהסדרה שמים אותו בתחתונים - :) ש-ק-ס-י!!! וגם מעניין אותי איך דונה נראית בבגד ים... היא כוסית לאללה את יודעים! טוב נו... היא דוגמנית!!! והיא זכתה במקום 54 נראה לי במקסים! מכל בנות העולם! אבל... חוץ מאיך שהשחקנים נראים עירומים!!! אני רוצה לראות את הסצנות שהיו בהתחלה שיש מחשבה שלי מישהו ואז השחקנים שמים את הקולות שלהם... נגיד כמו בעונה הראשונה בפרק שהם נסעו למופע והחבורה חשבה על מה יקרה אם אבא של ג'קי ידע שהם יצאו מחוץ לעיר או בבפרק של היומולדת של אריק בעונה הראשונה שקיטי חשבה על מה יקרה אם היא תשאיר את החבורה לבד בבית - קטעים ק-ו-ר-ע-י-ם! אני מרוצה מאוד מהסצנות 360 יש לפחות אחת בכל פרק! אבל אין לי תלונות הסדרה מ-ד-ה-י-מ-ה!!!

axnholic

New member
הראו את דונה

עם בגד ים... היה פרק כזה שילד אחד בטעות זרק את הכדור שלו רחוק מדי לעבר דונה, והיא כל הזמן התכופפה (והוא התלהב, אם אתם מבינים למה אני מתכוון), ואז הוא המשיך כמה פעמים עד שהיא קלטה...

הקלטתי את זה../images/Emo168.gif

מכל סדרה שאני רואה אני מקליט בין פרק אחד לשלושה אז שנות השבעים הקלטתי אותו, ממממממממ, בייקו...

I lOvE cAkE

New member
אין יודעת אבל...

לא ראו אותה נגיד כמו את ג'קי שאריק והייד דמיינו אותה... עם בגד ים ביקיני ראו אותה עם שלם + מן חצאית מעטפת ככה ש... סתם מה זה לא משנה לי... אני רוצה לראות את טופר... יאמי...

That 70s girl

New member
גמאני איתכם. ../images/Emo9.gif

'יותר סצינות פנטזיה/סצינות סבב יותר ארוכות וממסטלות'- זה אחד הדברים העיקריים שאני אוהבת בסדרה... זה אחד מהדברים היחודיים ואחד מהדברים שנותנים ממש אופי לסדרה.

mor kutcher

New member
לסיכום-

רוב חברי הפורום מעדיפים שהפנטזיות ישלטו שוב בסדרה, ודורשים סבבים יותר ארוכים!!!ובצדק... אני רק אנצל''ש ואגיד שהיום ב18:00 יש ''הדרך לתהילה-אשטון קוצ'ר'' אז תצפו ותגיבו כאן!!!!!

mor kutcher

New member
אני לא מאמינה שלא אמרתי באיזה ערוץ!

סורי חבריםםםםם....!!!!!!!!!!!!! אני מקווה שראיתם, כי היה משו-משו. אשטון הוא הבנאדם הכי מושלם שיש בעולם הזה.נקודה. דני ווילמר היו חמודים ומפרגניםםם...

למעלה