סקר הזוי

shelly1975

New member
../images/Emo98.gif סקר הזוי ../images/Emo66.gif

כשאומרים לכם ת'מלים רגע מביך מה קופץ לכם לראש ?

tzurtzur

New member
"באיזה חודש את?"

"חודש? אני לא בהריון.." קרה לי.. רציתי לקבור את עצמי מתחת לכסא מהפדיחה. מאז אני נזהרת עם השאלה הזו..

tzurtzur

New member
אני בעד סקרים כאלו

שלא צריך לקחת חופש מהחיים כדי לענות עליהם ובכלל אני ממש מתה לדעת אם את מודעת לזה שאת מלכת הסקרים? בסוף עוד יעשו עלייך מערכון בארץ נהדרת..

shelly1975

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יאאאא מתאים...

מי הראשון להתקשר אליהם בשביל האייטם הזה????

shelly1975

New member
ובכדי להימנע מכאלה סיטואציות.....

אשאל ת'שאלה הזו רק כאשר זו בחורה דקיקה עם בלון בבטן

tzurtzur

New member
זאת הייתה בחורה דקיקה

עם בלון בבטן
כשהיא אמרה שהיא לא בהריון אני לא האמנתי לה..(טוב היא הייתה בת ארבעים פלוס אז זה די סביר כשחושבים על זה..)

tzurtzur

New member
אמיץ

זה באמת מה שעלה לי בראש אבל בנות לא מפליצות לעולם אז לכן עניתי מה שהיה אחוריי זה במחשבות..

shelly1975

New member
וכמובן שלעולם לא יוצאות לנו

הפרשות מגעילות מהגוף. אנחנו כליל השלימות שבעצם נולדו כדי להציל את העולם מהיכחדות.

ברור

ואם השיער לא יפה זה רק בגלל מזג האוויר כנ"ל העור כשאנחנו עצבניות זה רק בגלל שאנחנו צריכות לקבל אנחנו לעולםםםםםםםםםם לא מאחרות (אנחנו מתעכבות!!!) אוחחחחחח לו הייתי לסבית דה בה דה בה דה בה דה בה דה בה דה בה דה בה דיייי

shelly1975

New member
שלא לדבר על קמטים שנגרמים

על ידי גברים, ולו רק בזכות כך שאנחנו סובלות אותם. על כל קמט רשום שם של גבר שחירפן אותנו / שבר לנו ת'
/ בגד וכו'

פחחחחחחחחח

עד כאן מה קמטים עכשיו? מה?????? את רוצה להרוס לי את הכמה חודשים האחרונים שנשארו לי לפני הגיל הנורא שמתחיל ב-3 ומסתיים ב-0 ושאני לא אנקוט בו עד שלא אהיה חייבת??

shelly1975

New member
הלו הלו תרגיעי

מצאת למי לומר את זה... לזו שכבר חצתה ת'גבול ועוד מעט כבר קשישה בת 31

אחרי גיל 30 הרבה יותר קל מלפני

גיל 30 כי מתחילים לספור מהתחלה וה-40 שהוא האוייב החדש, נראה רחוק... אבל בגיל 29 כשהאוייב המיידי הוא 30 והוא כל כך קרוב, זה הרבה יותר קשה :) **אומרת טל בבטחון כאילו שהיא יודעת איך זה להיות אחרי גיל 30...**

shelly1975

New member
וואלה יש בזה משהו... althouogh

קורה שאני תופסת את עצמי ואומרת 'וואלה, פאק, אני בת 30, זה חתיכת גיל, ואני מרגישה עוד אינפנטילית בת 10'

למעלה