נגנב בהצלחה

../images/Emo98.gifנגנב בהצלחה

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בלי להסתכל נחש מה השעה? עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? סתכלו- כמה מחוברים יש? בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? סתכלו- כמה מחוברים יש? סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם?

I Am Myself

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? 'תופעה זו של הבדלים חיצוניים בין זכר לנקבה מכונה דו צורתיות מינית'. [נו.. ביולוגיה..] תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? שולחן? בלי להסתכל נחש מה השעה? 2 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 2:49 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? בובת מרבה רגליים.. תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? ארון בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? מה לי ולערוץ 6.. סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? ראש גדול בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? שישי סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? איפה אני אבדוק. בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? לא מחוברת סתכלו- כמה מחוברים יש? לא מחוברת.. בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 17? סתכלו- כמה מחוברים יש? 40
סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) אפחד לא עוברר.. שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) 13 - המספר של הבית ממול.. מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? ממ.. הילדה שכתבה אותו?<

עונההההההההההההה

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? השמש מייצרת אור (מדעים....) תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בקבוק גמור של מיץ תפוזים דיאט אני גמרתי.... בלי להסתכל נחש מה השעה?4:00 . עכשיו תסתכל על השעון מה השעה? 3:49. תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר? מגירה. תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר? ארון. בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית? יוגי הו? סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?נ ערי שאולין. בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? חמישי. סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שישי.... בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? 20. סתכלו- כמה מחוברים יש? 26. בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? אין מסנג'ר. סתכלו- כמה מחוברים יש? אין מסנג'ר. סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק) שכנה. שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) משפחת ******. מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? לא יודעת....

shachari

New member
מגניב..

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם?"וכשפיהוק קטן ברח לי מהפה מה לעשות? אחרי יום של בילוים הייתי מה זה עייפה" תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? חלון בלי להסתכל נחש מה השעה?18.00 עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?17.45 תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?חולצה תסתכל בסביבתך על דבר שמתחיל באות א', מה הדבר?ארון בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6? איזה תוכנית?יוגיהו? סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש? חמש וחצי בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר? חמישי סתכלו עכשיו.. איזה יום זה?שישי בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי?35 סתכלו- כמה מחוברים יש?73 בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר?18 סתכלו- כמה מחוברים יש?15 סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים(איש,אישה,סבא,סבתא,תינוק): סבתא זקנה קופה מכוערת שמנה ! שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו(למשל אתם רואים חנות שכתוב השם שלה) YES מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם?איזה משועמם כמוני..

hilary pink

New member
../images/Emo13.gif

תפוס את הספר הכי קרוב לך, לך לעמ’ 18, שורה 4 תכתוב מה כתוב שם? רק הודות לתהליך שהמצאתי אני. אלמלא כן היה הבקבוק זקוק לשלושה ימים.תמתח את יד שמאל שלך הכי רחוק שאתה יכול, במה אתה נוגע ראשון? בספה.בלי להסתכל נחש מה השעה? 21:00.עכשיו תסתכל על השעון מה השעה?20:53.תסתכל על הדבר הירוק הראשון שבסביבתך,מה הדבר?המכנסיים שלי.בלי להסתכל- מה אתם חושבים שיש כרגע בערוץ 6?איזה תוכנית? קורניל וברני.סתכלו עכשיו..איזה תוכנית יש?שוטרים בקצב. בלי לחשוב- איזה יום יוצא ה1 באוקטובר?יום ראשון?!סתכלו עכשיו.. איזה יום זה? שבת.בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם באיסי? אין לי איסי.בלי להסתכל- כמה מחוברים אתם חושבים שיש לכם במסנג'ר? 3.סתכלו- כמה מחוברים יש? 5.סתכלו מחוץ לחלון ותתארו את האדם הראשון שאתם רואים: ילד.שוב סתכלו בחוץ ותכתבו מה הדבר הראשון שכתוב משהו: השלט לשם של הרחוב. מי אתם חושבים שיענה לשאלון אחריכם? לא יודעת, אני לא מכירה פה הרבה...

למעלה