מה דעתכם???????

carlos1

New member
../images/Emo98.gifמה דעתכם???????

אז,שלום לכולם!!!! שוב,שאלה לחברי הפורום. קראתי על קונג-פו דרקון הזהב, ושאלתי היא,איך נראית לכם השיטה????? האים היא רצינית,כמובטח,או קטלנית כמסופר בקומוניקט באתר?????? ואיך היא לעומת קרב מגע,בפשטות,וביעילות???? דהיינו,כמה זמן צריך,על מנת לפתח מינימום של הגנה עצמית,לעומת קרב מגע???? אז מחכה לתשובה,קרלוס.

carlos1

New member
../images/Emo47.gifלא ממש.....

אני מנסה לדעת,(כמובןהכל תלוי בלוחם,ובמידת רצינותו!) אלא,השאלה,היא איזו אומנות לחימה תיתן לי כלים טובים יותר להגנה עצמית,ואיזו שיטה"קטלנית" יותר???? כי כן הייתי רוצה,את יכולת ההגנה העצמית,עים ה"התפתחות הרוחנית" זהו פחות או יותר.מקווה שהסברתי את עצמי טוב יותר. כמו כן,יש לציין,שעל קרב-מגע שמעתי,ועל דרקון הזהב לא ממש!!!! אז מחכה לתשובה,קרלוס.

שגיא קשתי, שמלמד את השיטה (כנראה

שהוא היחיד בארץ או בעולם שעושה זאת), העביר שיעור בשיטה באחד מאימוני הפורום. הוא אמר שאינו נותן לתלמידים שלו לתרגל טכניקות אחד על השני במשך כחמש השנים הראשונות, כי זה מסוכן מדי. אם מה שאתה מחפש זה הגנה עצמית, אני נוטה להמליץ על קרב-מגע או משהו דומה, ולא על קונג-פו דרקון הזהב.

Dragon Roar

New member
מסוכן? נו באמת.... לא חושב. כל דבר.

מסוכן אם עושים זאת לא נכון

הוא אמר את זה, לא אני.

להגנה עצמית, אני ממליץ על קרב-מגע. או רוטוויילר ואקדח.

השיטה שתתן לך קטלניות היא....

היא השיטה שאתה תבחר אותה, בלב שלם, היא השיטה שתאהב להתאמן בה, היא השיטה שתתמיד בה..., היא השיטה שתתחבר לתנועות שלה, היא השיטה שתתחבר ותחייה איתה בהרמוניה, היא השיטה שתתעורר איתה בבוקר, היא השיטה שכל תרגיל שתלמד תגידדד פששששש יש לה את זה...... היא השיטה..... היא השיטה..... היא השיטה..... לאאאאאאאאאאאאאאאא משנהההההההההההההה איזה שיטההההההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאא משנהההההההההההההה איזה שיטההההההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאא משנהההההההההההההה איזה שיטההההההההההההההההההההה השיטה היא... השיטה........................... ואתה זה שקובע לעצמך מה לדעתך יהיה קטלני עבורך.. ראה אייקידו.. לוחם אייקידו טוב.. יתפוס אותך בבריח אחד.. וישבור לך את העצמות? וזאת שיטה שלמעשה רכה!!? מי קובע שהא לא קטלנית???, ראה קפוארה... אוייי כולם אומרים פששש איזה רקדנים ממש יפה... אבל ברחוב.. חחחח הם לא יצליחו לעשות כלום..., נראה אותך הולך מכות עם קפואריסט ששלם עם השיטה שלו......., אני בטוח שלרקוד איתך זה הוא לא יעשה... מי שקובע.. מה קטלני או לא.. זה אתה.... עכשיו מה שנשאר לך.. זה ללכת למכונים... ולהחליט... ו אההההה בהצלחה...
יניב

למעלה