כסף,כסף,כסף!!! אני צריך אתר שיתן לי שערי מטבע של דרום אמריקה תודה!!
F fozi New member 30/9/04 #1 ../images/Emo98.gifכסף,כסף,כסף!!! אני צריך אתר שיתן לי שערי מטבע של דרום אמריקה תודה!!
J jeshu New member 30/9/04 #1 השאלה אינה שער ההמרה אלא יוקר המחייה - זה מה שמשנה בטיול. אתה כן צריך לדעת כמה דולרים יש לך.
F fozi New member 1/10/04 #3 אני יוצא עם 4500$ כשהתכנון הוא ארגנטינה,צ'ילה,בוליביה,פרו,ברזיל,ג'מייקה וניו יורק חצי שנה
S shaishoo New member 1/10/04 #4 עוד טיפה INFO האם זה כולל את הכרטיס או בנוסף? כולל את הטיסה לגמייקה? כמה זמן אתה מתכנן לבלות בגמייקה וניו יורק (כי הן יחסית נורא יקרות לעומת דרא"מ)
עוד טיפה INFO האם זה כולל את הכרטיס או בנוסף? כולל את הטיסה לגמייקה? כמה זמן אתה מתכנן לבלות בגמייקה וניו יורק (כי הן יחסית נורא יקרות לעומת דרא"מ)
ע עוזיג New member 1/10/04 #6 אין בעיה אני חושב ש התקציב הזה אמור להספיק לך בשביל התיאור שלך-1/2 שנה בדרום אמריקה ושבוע ג'מייקה ושבוע ניו יורק.הכל תלוי ברמת המחייה שלך בדרום אמריקה-קרוב לודאי שלא תהיה בעיה. תהנה
אין בעיה אני חושב ש התקציב הזה אמור להספיק לך בשביל התיאור שלך-1/2 שנה בדרום אמריקה ושבוע ג'מייקה ושבוע ניו יורק.הכל תלוי ברמת המחייה שלך בדרום אמריקה-קרוב לודאי שלא תהיה בעיה. תהנה