היי, חדשה כאן...

N i t s i 1 7

New member
../images/Emo98.gifהיי, חדשה כאן...

שלום לכולם, קוראים לי ניצן , ואני שמיניסטית מירושלים. אשמח מאוד לדעת לגבי ימים פתוחים/כנסים במכינות מעיין ברוך, מיצר, ורבין. תודה מראש!!

mechinatrabin

New member
מכינת רבין

הי ניצן כייף לשמוע שאת מתעניינת במכינות ובפרט במכינת רבין! בימים אלו ממש חידשנו את אתר האינטרנט שלנו ואת יותר ממוזמנת להיכנס, לקרוא קצת על המכינה ולהשאיר את פרטייך. http://www.oranim.ac.il/rabinm/ ברגע שיהיו תאריכים סופיים לכנסים אנו ניצור איתך קשר בכל שאלה את מוזמנת לפנות אלינו, keep in touch מחזור י', מכינת רבין.

nnnnh

New member
שלום ניצן...

אני בוגרת של מכינת מיצר, לא נמצאת שם כרגע ולכן לא אוכל לתת לך פרטים מדויקים לגבי השבתות הפתוחות במכינה, אבל הנה הטלפון במשרד המכינה ושם נמצאים הפרטים... 046763760. בנוסף, אם תרצי את מומזנת תמיד לשאול הכל. בהצלחה לך!

N i t s i 1 7

New member
תודה רבה:)

מיצר כרגע ב- top5 שלי ...ממש התרשמתי שזאת מכינה מעולה:] ורציתי לדעת (אם את יודעת כמובן..) כמה אנשים זה בערך כל מחזור אצלכם?

nnnnh

New member
אני שמחה לשמוע...

מספר החניכים נע בדר"כ בין 40-50.... יותר קרוב ל40...אידיאלי מבחינתי..בהתחלה חששתי קצת מכמות האנשים ולאחר מכן גיליתי כל כך הרבה יתרונות...

shackantulla

New member
אני גם חושבת על מכינות..

רציתי לדעת אם ניסית עוד מכינות לפני שהחלטת על מיצר.. אם כן, איזה ומה גרם לך לבחור במיצר בסוף? תודה :)

nnnnh

New member
אז הנה כמה תשובות...

אכן ניסיתי עוד כמה מקומות לפני שנכנסתי לרשימה במיצר, בדקתי את רבין, מכינת העמק, והייתי בתהליכים כאלה ואחרים עם מכינות נוספות... בחרתי במיצר כי זה נראה לי באותה תקופה המקום המתאים, אני לא בטוחה שאפשר לדעת מהתרשמות כה קצרה מה המקום שלך באמת, ובגלל זה אני יותר מממליצה להגיע בימים רגילים למכינה ולראות איך נראה סדר היום, ולא להגיע רק לשבתות. הסיבות שבחרתי אני, במיצר, הן בעיקר הדגש על ניהול אישי-קבוצתי, על כמות האנשים, על התכנים המלומדים שם, ועל האווירה במקום, שהיתה מיוחדת. זה באמת קשה לבחור, כי ההבדלים נראים רק בשטח, ולא ממש במיונים, אבל כדאי לנסות לראות מה המקום האידיאלי בשבילך, בו השנה תהיה טובה ומשמעותית. לגבי השאלה השניה, הדרך להתקבל למיצר, היא קודם כל להגיע למקום, לראות אם זה מתאים לך, לבחון, להראות רצינות. אחר כך עוברים תהליכים של מילוי שאלון וריאיון ומאוחר יותר ימי גיבוש כאלה ואחרים עם המחזור המתהווה. שיהיה לכם בהצלחה...

garbila

New member
שאלה למי שהיה במכינת מיצר!

לפי מה הם מקבלים אנשים? ובלי קשר איך המיון למכינה הולך? (הכוונה אם יש ראיון אישי או שמראיינים קבוצה או שיש מבחנים או משהו...)

nnnnh

New member
תסתכל מעלייך...

עניתי לך על השאלה למעלה... ועוד משהו להוסיף : אני לא חושבת שיש סוג של אנשים מסוימים שמקבלים, אין טייפ מסויים ואין שאיפה לכזה. תהיה מי שאתה, זה הכי חשוב, ככה תדע אם המקום מתאים לך. זורמים עם המועמדים, כל אחד והייחוד שלו, אין תכונות ששמים עליהם דגש, בקבוצה תוכל למצוא ביישנים ובעלי ביטחון, שקטים ורעשנים, עירונים, קיבוצניקים, מושבניקים, דרומיים, צפונים ומרכזניקים... הכל לפי האיזון של המחזור המתהווה ובן האדם שאתה.

למעלה