היי אני חדשהה פה..!

טאטו2

New member
../images/Emo98.gifהיי אני חדשהה פה..!

היי אני חדשההה פההה..! קוראים לי נטליייי..! אני מאודדדדדדדדדדד אוהבת לדובב...אני נמצאת עכשיו בקורס של יפה גבאייי..!:) מקווה להשתלבבבב..! נטלייי..!

mikeys barking

New member
אלוהה ../images/Emo60.gif

אניייי שחררר גםםם הייתייייי בקורססס שללל יפההה גבאיייי :] חח סתם. נו אפאנס P= גם אני מקווה שתשתלבי D:

אוקיקי

New member
אם כבר חדשים-

חזרתי, ובגדול!
חח חזרתי לארץ, זאת אומרת שאני יותר אתפנה לפורום בזמן הקרוב! (בתקווה שהעבודת קיץ במתמטיקה שלא עשיתי כשלא הייתי פה לא תיקח לי יותר מידי זמן...) יש המון הודעות שרציתי להגיב להם בזמן האחרון, אבל לא יכולתי בגלל בעיות תכניות...
אפילו חלמתי על הפורום חחח בחלום היה לי רעיון למשחק חדש אבל אני לא זוכרת מה הוא!! P: וכמובן-ברוכה הבאה! אני אורי, בת 13 (עוד 3 ימים 14) ורוצה ללכת לקורס דיבוב ;)

Bar391

New member
וולקאם!! D:

אני בר בת 15 וחצי..עברתי קורס דיבוב בנלס בדיוק חופש גדול שעבר ומאז דיבבתי בכל מיני סדרות
אז ברוכה הבאה..השתלבות מהירה ובהצלחה בקורס :) !!
אני לא אהיה כאן בשלושה ימים הקרובים..אני נוסעת לים המוותXD
חח ואממ זהו..:)

mikeys barking

New member
אני יענה במקומה ../images/Emo13.gif

היא בים המוות P= החזירה טיני מ"סוסלנד" בלוגי החזירה פפה בתוכנית "פפה" שעדיין לא עלתה לערוץ הופ פוי מהסדרה "מיקס מאסטר" בערוץ הילדים את אחות של סופי או משהו כזה בסדרה "מכתבים מפליקס" בהופ (?) את השרימפסים בסרט "יצאת כריש" כמה בנות ב"מרטין על הבוקר" התוכנית החדשה בערוץ הילדים ותפקידים קטנים ב"ג'וניפר לי" D=

טאטו2

New member
א-י-ז-ה כ-י-ף לךךךךךךךךךךךךךך

הלוואי עליי..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נשמעעע מגנניבבבב..! יומטוב....ותודה שענית במקומה...חח..:)

MorraniChan

New member
תהני!!

תביאי לנו משם צדפים XD לא משנה.. משהו שחברה שלי אמרה לפני שנסעתי פעם לים המלח.. היא אוספת קונכיות וצדפים =__=

מאיוש33

New member
קולולולולוייי DD:

יאיי יש טונה חדשים P: אממ..אני מאיה, 14 :] השתלבות מהירה!!

MorraniChan

New member
שלומלום^^

אני מורן בת 16 גם בקורס דיבוב של יפה גבאי ^__^ מקווה שתשתלבי מהר D:

Tu Lus

New member
ברוכה הבאה

יאאא עוד חדשים אני טובל בת 19, חיילת מקרית חיים. עוד לא עשיתי קורס, קריינתי תפקידון פיצי ב"מישהו לרוץ איתו" וזהו לא אמרת בת כמה את, מאיפה וכל זה? אז .....? ספרי

טאטו2

New member
אמממ אז ככה....

אני נטלי...בת 14 מת"א....כרגע בקורס של יפה גבאיי... וזהו חחח... יומטובבבבבבבבב..!

MorraniChan

New member
ראיתי אותך אתמול כשסיימת את הקורס.

אני הייתי בין הילדות שישבו בספסל וחיכו ^^ יפה אמרה שאתם ממש קבוצה של תותחים! כל אחד ואחת מכם ממש מלאי כישרון!! תעשי חיים ותהני שם כל רגע ורגע! אצלי זה נגמר בשבוע הבא... :(

טאטו2

New member
חחחח...תודה רבהה..!

מצטערת בשבילך שזה נגמר...גם הקורס שלנו לט ממש ארוך...זה הקורס של ה5 שיעוריםם..! תודה על המחמאות..!!
יומטובבב..!

למעלה