הודעת תמיכה.

רולדההה

New member
../images/Emo98.gifהודעת תמיכה.

שלום, אני סטרייטית, אבל לאור גל ההכפשות המתועב בזה של טרולים עם אינטיליגנציה של פיתה ובגרות של בני שלוש, החלטתי לצאת ולהביע את תמיכתי. זה בסדר גמור להעדיף בנים או בנות, ותאמינו לי שאלוהים בסדר גמור עם זה. הוא רק יושב לו למעלה וצוחק על בורות ושנאה של אנשים. אלוהים אוהב את כל מי שהוא ברא, וזה לא כנגד הטבע או משהו. לעומת זאת, לכל אותם דרעקים קטנים שלא יודעים להתנסח או לקבל את השונה, טיפול פסיכולוגי זה בהחלט מומלץ. אלוהים יסגור איתכם חשבון, תהיו בטוחים, כי הוא לא אוהב שמשתמשים בשמו כדי לשנוא או להצדיק שנאה. יש כאלה שכבר עשו דברים לאנשים שלא מצאו חן בעיניהם, רק בגלל שהם היו קצת שונים. קוראים לאנשים הללו נאצים. תפסיקו לשנוא אחרים רק בגלל שהם שונים, או שהשנאה הזו תפגע גם בכם. אלוהים אוהב את כולם, ואף אחד לא צריך להתבייש במה שהוא. בהצלחה לכל יושבי הפורום, ורק שתדעו שזה בסדר גמור להיות הומו ודתי. זה לא סותר וזה בסדר גמור.

../images/Emo26.gif

איך את מצפה מהם להפסיק אם רוב המנהיגים (הרבנים) מדברים כך על הומואים
אני לא יודע אם עשו את זה או היה לזה מודעות רבה , אבל צריך לשבת אם אותם רבנים ולדבר .. אולי אפילו בהופעה של הרב אמנון יצחק -"שופר" . זה יכול לתת פרסום רב .. רק שאם מראש הרב אמנון יצחק יתחיל להכין עיתונים נגד הומואים , עדיף לא להכנס למופע ולא לחשוב על זה ... אני אישית אשלח שאלה לרב ואעדכן אתכם . http://www.shofar.net

רולדההה

New member
../images/Emo98.gifאנשים שמטיפים לשנאה

בחסד אלוהים אינם ראויים להיקרא רבנים. רב זה איש שמקדיש עצמו לאלוהים ולתורה ולא חשוב פחות, לעזרה ויעוץ טובים לבני קהילתו. מי שלא יכול ומטיף לשנאה, ראוי לסקילה באבנים, לדעתי.

דאני17

New member
משו יפה בהקשר

שמעתי פעם משהו נורא יפה בהקשר של הומואים/ לסביות דתיים. אני לא זוכרת את כולו אבל זה בערך היה משהו כזה: לקחו את "שיר המעלות" והתייחסו לשורה "הזורעים בדמעה ברינה יקצרו" יש מי שלזרוע בדמעה בשבילו זה להתגבר על הרגש ולהצליח להקים משפחה עם הורים מ2 המינים ולהביא ילדים ואז ברינה יקצור ויש מי שבשבילו לזרוע בדמעה זה ללכת למרות מה שכולם אומרים עם הנטיה שלו ולאט לאט לגרום לאנשים להבין שככה הוא ואי אפשר לשנות אותו ויקבלו אותו וזה בשבילו ברינה יקצור ובעצם כל אחד ומה שהוא מרגיש ולדעתי הלכות ורבנים נועדו כדי לשים לנו גדרות אבל אם בנאדם חושב שהוא מסוגל להציב לעצמו גדרות משלו שנוח לו עם האלוהים אז זה הכי נכון שיש ומבחינתי הוא נקרא דתי כמו כל דתי אחר שמקיים את ההלכות בקפידה. אז שכל אחד יעשה את החשבון שלו ויחליט מה זה בשבילו לזרוע בדמעה וב"ה כולנו "ברינה נקצור" ועוד משהו קראתי גם ספר מחקר בנושא של הומואים ולסביות דתיים הספר נקרא: ארון בתוך ארון אתם מוזמנים לקרוא אותו יש שם סיפורים של הומואים ולסביות דתיים וגם קצת תחקירים בנושא. לילה מקסים לכולם.

MarkAnt

New member
עניין של זמן

ההומואים הולכים ונהיים יותר ויותר מוכרים בעולם. בעוד כמאה שנים, המצב יהיה שונה, ובעוד כמה שנים, הבעיה תיעלם. כי ההומואים לא שותקים ודורשים זכויות

BabyBoy1

New member
היי לי ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום
תודה רבה על התמיכה שלך, ואני חושב שמה שכתבת מקסים. את מוזמנת להישאר בפורום ולכתוב על עצמך כמה מילים כדי שנכיר אותך יותר טוב

רולדההה

New member
אה לא. אני לא דתיה

ואני סטרייטית, כך שקצת קשה לי לראות מכנה משותף שישאיר אותי פה, אבל אני מוכרחה לחזק את ידיכם ולהגיד לכם כל הכבוד.

mohini

New member
לכבוד לי

אני לא כל כך שייכת לפורום כי אני טרנסית ודתיה(ולבנתיים די יחידה ברדיוס) אין לך מושג איזה דברים גועליים עברתי בחיים שלי ואיזה התעללויות עברתי ע"י אנשים שמגדירים עצמם כרבנים אבל אני עדיין מגדירה עצמי כדתייה ואני רק רוצה לומר לך שרבנים הם רק אנשים כמו כולם יש כאלה חשוכים ורעים שחושבים שהכל שייך להם ומהם טובים שאני מאמינה שאם עצם הקיום שלי לא היה יוצר כזאת סתירה עם ההלכה הם היו תומכים בי במאה אחוז והם עדיין עוזרים לי איכשהוא כך מה שאני רוצה להגיד זה שהכל תלוי באנשים ואם את רוצה יותר פרטים אז אני ממליצה לך לראות את לפניך ברעדה ואז תביני שלא הכל שחור ולבן

../images/Emo26.gif

"אני מאמינה שאם עצם הקיום שלי לא היה יוצר כזאת סתירה עם ההלכה הם היו תומכים בי במאה אחוז " -
אז..הם תומכים בך או לא ?

mohini

New member
לא חושבת...

טרנסקסואליות במלואה(ניתוח והלאה) אסורה ע"י ההלכה אם כי עדיין קיים קונצזוס מסויים ואין תשובה חד משמעית לכן גם אם אני אעבור ניתוח אני במקרה הטוב אחשב כספק במקרה הגרוע אני סתם אהיה תקועה....

AntarcticOcean

New member
את צודקת. לא צריך לשנוא.

אבל מכאן ועד להגיד שאלוקים אוהב את זה המרחק עצום! אני מסכים איתך ב-100% לגבי השנאה, אבל: א. במחילה מכבודך, הידע שלך בנושאי דת לא מספיק נרחב כדי לקבוע מה נכון לפי הדת ומה לא. ב. זו נטיה טבעית אולי, אבל לא בריאה. היא לא תוביל ליצירת דורות חדשים בדרך טבעית ולכן אין בה ממש. ובכלל, היא מתנגשת עם מצוות דאוריתא.

למעלה