האם כדאי לי

נועָה

New member
../images/Emo98.gif האם כדאי לי ../images/Emo35.gif

אני מברכת את הפריסה הקודמת של אסנת, אני חושבת שהיא מלמדת אותי יותר מכל התיאוריות. ואני לא ממעיטה בערכן של התיאוריות. הן חשובות וטובות. עד כה, ידעתי שצריך לייחס חשיבות לקלף הסיכום, כהמלצה של הקלפים מה לעשות. ושזה ראה וקדש מבחינת הקלפים. (לא מבחינת הבנאדם שרשאי תמיד להחליט האם הוא מקבל את העצה.) עכשיו אני מבינה שזה לא ככה. אז השאלה שלי היא א. מה אומר קלף הסיכום. עבור מה הוא נועד. ב. אני מביאה פריסה שלי. בפריסה, נושא השאלה הוא מאכזב, ואילו קלף הסיכום מעודד. אשמח אם תוכלו לעזור לי ולפרש את הפריסה. האם כדאי לי לעבוד עם מרי אנטואנט? האם - שמונה גביעים כדאי - שישה גביעים לי - שני גביעים לעבוד - אס המטות עם מרי אנטואנט - שבעה מטבעות סיכום - מלכת המטות אלפי תודות!

נועָה

New member
../images/Emo108.gif רגע! וחשוב לי להסביר...

אין לי כל כוונה "להשתמש" בפורום טארוט כפורום "שואלים את הקלפים". השאלה שלי לא באה מתוך הכוונה סתם לקבל תשובה לשאלה שיש לי. היא באה מתוך הכוונה להבין את הסתירה בין קלף 7 מטבעות לבין קלף הסיכום, מלכת המטות. ותודה לכם שוב.

אם אין לחם תוכלי עוגות. ../images/Emo24.gifי

האם כדאי לי לעבוד עם מרי אנטואנט? האם - שמונה גביעים - השאלה נובעת מצורך שלך לדחות ולסרב לעשות את זה. כדאי - שישה גביעים - בעבר כבר עסקת בזה בהצלחה, לי - שני גביעים - כדאי מאוד זאת שותפות טובה. לעבוד - אס המטות - התחלה חדשה רעיון טוב. עם מרי אנטואנט - שבעה מטבעות - הרווחים לא יהיו כמצופה אך סבירים בהחלט. סיכום - מלכת המטות - כדאי לך לעסוק בזה בנוסף ליתר עסוקייך. לשלב את זה עם עוד משהו. עבודה נוספת או לימודים, סיכום למרות הרצון שלך לדחות זאת כדאי לך מאוד לקבל את ההצעה אבל לא להפסיק עם מה שאת עושה עכשיו, או לא לדחות דברים נוספים.

נועָה

New member
מיקי,

לגבי מלכת המטות, זו הפעם הראשונה שאני שומעת שהקלף הזה מדבר על שילוב. אממה, זה נתן לי רעיון... תודה רבה!

קלף סיכום / ייעוץ

למרות שבפריסה שהעלתי כאן היה קלף ייעוץ/סיכום אני בד"כ לא מוציאה קלף שכזה בפריסת מילים. אם וכאשר אזי אני מתייחסת אליו כאל זריקת אור נוספת. זאת אומרת בפריסה מילים כל מילה מקבלת כל קלף. כל קלף מסביר את המילה הספציפית קלף הסיכום/ייעוץ כשמו כן הוא מחד נותן סיכום על השאלה - אפשר לאמר אפילו כן / לא. מאידך נותן עצה - האם כדאי (במידה ונשאלה שאלת האם כדאי) או האם יש פוטנציאל (במידה ונשאלה שאלת פוטנציאל) וכן הלאה...

נועָה

New member
../images/Emo66.gif לגבי הקלף הזה, אסנת

קודם - תודה על ההתייחסות והתשובה. ומצאתי עכשיו רשום אצלי, שמגי אמרה לי בזמנו לגבי קלף זה: שאלות עם המילה פוטנציאל – קלף סיכום הוא סיכום הפריסה. שאלות עם המילה כדאי – מה כדאי, האם כדאי – שזה ייעוץ, קלף סיכום הוא ייעוץ. בפריסה שלך, התייחסתי לקלף האחרון, אביר החרבות, כאל קלף סיכום. כלומר בשלב זה אין לעניין פוטנציאל להתממש. והיה צריך להתייחס אליו כאל קלף ייעוץ - כלומר כדאי ללכת על זה, ואם צריך, אפילו לעשות את זה במאבק נוקשה וחריף. ועכשיו סופסוף נתגלתה לי התעלומה המופלאה של אתמול, איך זה שהקלפים שינו אחר-כך את דעתם כל-כך מהר.

מחייכת אלייך נועה, מה שאני הכי

אוהבת בקלפים זה התובנות שמגיעות מהם אפילו אח"כ. לעתים אני מוצאת את עצמי איכשהו זוכרת פריסות מסוימות שעשיתי ופתאום מגיעות אלי תובנות חדשות. זה נפלא לדעתי

h i l u l i

New member
נועה../images/Emo39.gif

לדעתי נושא השאלה מתאר מצב בו את אינך מרוצה או מסופקת ממה שאת עושה ולכן מחפשת דרכים חדשות/אחרות או נוספות להעשיר את חייך. לפי שאר הקלפים בהחלט כדאי לך , נראה שזה יכניס בך אנרגיה של עשיה ומשהוא שמאוד תהני ממנו גם אם לא תראי תוצאות מיידיות. בעיני קלף הסיכום יכול לסמל שזה גם משהו שיוסיף לערך העצמי שלך.

נועָה

New member
הילה יקרה, תודה ../images/Emo141.gif

מסכימה עם כל הדברים שכתבת! אני מבינה שלא הסברתי את עצמי מספיק ברור: במקום לכתוב האם כדאי לי לעבוד עם X, כתבתי עם מרי אנטואנט... כך שהשאלה היא האם כדאי לי לעבוד עם שלמה. כך שכשכתבת: "גם אם לא תראי ממנו תוצאות מידיות", זוהי התייחסותך לעבודתו של שלמה. האם הבנתי אותך נכון?

h i l u l i

New member
אני התיחסתי למרי אנטואנט

כעבודה/פרויקט שאת רוצה לעשות. ואז 7 מטבעות במיקום העבודה הראה שאולי לא יהיו תוצאות מיידיות, אך אם השאלה היא האם כדאי לך לעבוד עם אדם מסוים, אז מיקום ה7 מטבעות מראה על כך שאותו אדם מאוכזב כרגע מהשגיו ויכול להיות שהוא רואה בך פוטנציאל לקידום הענין, כח דוחף וגם נראה לי שהוא מאוד מעריך אותך.

נועָה

New member
זה נכון, הילה,

האיש מאוכזב כרגע מהישגיו. אבל הבנתי את התמונה השלמה שהצגת, ואת המסר שמסרת בקלף הסיכום. תודה רבה לך שוב. לילה טוב!

למעלה