גם חדש פה

tomi127

New member
../images/Emo98.gifגם חדש פה

היי, אני טומי!! לפני כמה ימים כתבתי במנוע החיפוש של גוגל "פורום אופנה" וראיתי שכל הפורום עוסק באופנת נשים, חשבתי שאולי אם אני אני אהיה ממוקד יותר ואכתוב "פורום אופנת גברים" אז אני בטח אמצא איזה פורום, והנה הגעתי לכאן!! אז קצת על עצמי: מכור מכור מכור לקניית בגדים ונעליים, וחולה אופנה.. החודש הזה גיהצתי כמעט 2000 שקל רק על בגדים. אני מאוד אוהב אופנה ומתחבר לזה, אבל בקטע של להתלבש יפה, ולהראות תמיד במיטבי, אפילו (או אולי בעיקר) אם אני בעבודה- אני עובד בחנות בגדים גדולה שמכילה מותגים כמו פוקס, רנואר וכו'. אז מה היה לי החודש? שלושה זוגות נעליים: OP לבנות, All star אפורות, ונעלי Vans סניקרס כאלה בצבע שחור עם גולגולות. בגדים: שלושה קפוצ'ונים מדהימים מ-H &O של AND 1 שכל אחד עולה 179 ש"ח, אבל יש לי מועדון.. מכנס דגמח של בצבע אפאפר יפה כזה של אורלנדו מגולף. ג'ינס שנדלקתי עליו מסתם חנות אזורית, ושני סריגי קפוצ'ון מדהימים אחד שחור אחד אפור שחור.. אני מאמין שאעלה כמה תמונות לפה.. ואני כ"כ שמח על שמצאתי את הפורום הזה, כי זה כיף להתעדכן, להתייעץ, כדו'.. אז שיהיה שבוע מוצלח ומהנה!! ואשמח לבקר כאן במשך השבוע..

tomi127

New member
לא שמתי לב לשאלון, אז הנה:

שם: טומי גיל/תאריך לידה: 18.4 מקום מגורים: פריט האופנה החרוש/האהוב של החודש שעבר: אין כזה.. לובש מה שנראה לי, וטוב לי, ומרגיש נכון ויפה.. משהו מיוחד/משמח שקרה לך בחודש שעבר: למה בחודש שעבר? בחודש הזה קרו המון דברים! קודם כל המשכורת מאפשרת לי להנות מאין ספור דברים, ובגדים ונעליים ביניהם. הדבר שאתה הכי מצפה לו החודש: שיהיה טוב לכולם!!! תמונה (במידה ואתם מעוניינים לצרף ): Maybe later

Deeper Boy

New member
Hold it!

גם אני רוצה משכורת שתאפשר לי לקנות המון דברים. איפה אתה עובד?!?!?! :)

eboy10

New member
חח כולנו..

אבל אני מנחש (בגלל שהוא בן 18) שהוא לא מרוויח איזו משכורת יוצאת דופן, הוא פשוט מחסל אותה על בגדים
אני צודק?

tomi127

New member
למה אתה מתכוון "יוצאת דופן"??

אם אתה מתכוון לאיזה הון שאני מרוויח אז ממש לא.. אני גר עם ההורים אז אני לא משלם: חשמל,מים פלא',מזון וכדו'.. בגדים אני כן משלם כי זה מותרות שלי. וחוצמזה אולי אתה יודע למה אני לא מצליח להעלות תמונות?? כל הזמן זה אומר שחלה טעות..

eboy10

New member
../images/Emo13.gif*

שאתה בטח לא מרוויח סכום מטורף. פשוט בגלל שאתה בן 18 אתה יכול להרשות לעצמך להוציא על בגדים. מי כמוני יודע...

eboy10

New member
אווח..אני../images/Emo163.gif. לגביי התמונות, אין לי מושג

מה הבעיה. תנסה לשאול בפורום תמיכה או משהו כזה, בטח יוכלו לענות לך

eboy10

New member
ברוך הבא טומי../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif

בר, 17 (18 עוד מעט
). גם אנחנו נשמח עם תבקר פה ואפילו יותר אם תכתוב לך קצת להנאתך
ואם כבר להוציא כמעט 2000 ש"ח בחודש על בגדים (וואו!) אז אל רק תאמין שתעלה תמונות, בשירשור התחדשויות הבא אתה חייב להשתתף

tomi127

New member
תודה אחי!!!

תודה על קבלת הפנים, והתגובה..
אני אעלה תמונות כשיהיה את שרשור ההתחדשויות..

Shy Guy

New member
תתחדש על הנעליים..! :)

אהבתי את ההדפס על הנעליים הלבנות!
ו..הרשתי לעצמי לשרשר את ההודעה הזו להודעה הראשונה שלך ולנצל את ההזדמנות כדי להסביר על שרשור קבוע שיש לנו כאן בפורום, שרשור ההתחדשויות. :) בכל תחילת חודש אנחנו פותחים הודעה ראשית שאליה כל אחד מאיתנו יכול להעלות תמונות של הפריטים שהוא התחדש בהם בחודש שעבר - למשל, בחודש הבא, כל מי שירצה יעלה תמונה של ההתחדשויות שהיו לו במהלך חודש נובמבר. :) כך יש קצת יותר סדר בפורום.
אתה מוזמן להכנס לקישור הבא ולראות את שרשור ההתחדשויות האחרון שלנו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1844&MessageId=135306002

tomi127

New member
תודה רמי!!!!

אחלה קבלת פנים.. העלתי את התמונות של הנעליים, אני אעלה עוד פריטים בשרשור שיגיע.. מחר אני נוסע לקנות קצת חולצות, ונראה מה עוד אני ארצה, אז אני אעלה גם אותם... שיהיה ערב מקסים!! :)

tomi127

New member
ואוו מחכה לשרשור התחדשויות

חרשתי את TNT היום בחולצות, ג'ינס, ופוטר מדהים..

Shy Guy

New member
הו, ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

כיף לדעת שבחיפוש קצרצר בגוגל הצלחת להגיע אלינו.
מצטרף לבר (eboy10) וכותב שאם אתה מוציא כ"כ הרבה כסף על בגדים בחודש, אני מאוד מצפה לראות את ההתחדשויות שלך בשרשור ההתחדשויות הבא (אסביר לגביו בתגובה לתמונות שכבר הספקת להעלות
)..! ו..אנחנו שמחים שמצאת אותנו.
ויותר נשמח אם תמשיך לבקר כאן לא רק בהמשך השבוע, אלא בכלל. :)

למעלה