בילויים

פרסייה

New member
../images/Emo98.gifבילויים

היי לכולם, אני בת 25 מבאר שבע ואני מחפשת מקום בב"ש שבו יש ערבי שירה בציבור או קריוקי...מי יודע אולי שם אני אמצא את אהבת חיי...ונשיר כל הדרך לבנק........

crovee

New member
פרסייה יקרה והגר היקרה עד מאוד

יש כל מני ערבי שירה בציבור, והם מתקיימים בכל באר שבע. קריוקי יש בכל פאב מסכן בעיר, וגם בבאר אברהם. מכאן והלאה רק תבררי זמן ומקום. אגב- יש גם אנשים כמו הגר- מיתר שקט למשל, שלא מפריע להם לשבת עם חבורות של פוצים ופשוט לשתות מים, ואני בטוחה שהיא תוכל לשיר לך בקולה הערב כמה מיצירותיו של אביב גפן המוכשר עד מאוד. הגר- ותזכרי שאני מאוד צינית :) מקווה שעזרתי.

פרסייה

New member
../images/Emo127.gifעזרת לי מאוד

מה דעתך להצטרף להגר ? ואז במקום סולו נהפוך את זה לשירה בציבור? אני יכולה לצרף את כל הקומונה הפרסית שלי.... תודה ושתהיה לכן אחלה שבת

crovee

New member
גם לי יש קומונה פרסית :)

מה חבל שאני הפרסית היחידה שם :) פרסים אחלה של עם. אה, אבל הגר מרוקאית... נוכל להתגבר על זה?

מיכל, אני מבקשת ממך...

ההודעות שלך הן ממש אוף טופיק... למה את חושבת שזה מעניין את כל הפורום לדעת אם אני מרוקאית או לא? זה סתם לוקח מקום שנועד לבעיות ה-רבה יותר קיומיות... כמו לדוגמא, על איזה בניין יש הכי הרבה עציצים בבאר-שבע, ואפילו, איפה משה הגנן נוהג לקנות טמפונים לאשתו!! שיט!!! טמפונים!!! אני והשפה הלא הגונה שלי...

הגר..!

תלמדי לשלוט על הפה שלך..!! מה זה השפה הזו....? ערן- יש לי הצעה- אולי תעשה מילון של מילים שנוכל להשתמש בו בפורום..? אתה יודע- לעתיד טוב יותר...

שוגרית!!

חחחח כפרה עלייך... (שיט, שוב אני מפגינה את נטיותיי המיניות מעל דפי פורום באר שבע). היה מצחיק
אני בעד מילון!!! טוב ועכשיו כדי שלא יגידו שזו הודעה אוף טופיק- תגידי, איך קוראים להוא שמנקה את הקניון(הנגב שנמצא בבירת הנגב באר שבע הגדולה והמהוללת) נו זה שעובר עם המכונה...

הגרוש....!

מילון למשתמש על פי ערן אייל...! חחחחחחח.....! אני חושבת שקוראים לו שמעון, אבל אני לא בטוחה...

וואלה?!

זה היה ציני?! את בטוחה?! כי לא זיהיתי שמץ של ציניות בכל ההודעה, במיוחד לא בחלק שהיה מיועד לי. חוץ מזה שאת פוצית בעצמך!!! ולמה, לשבת על כוס בירה, לעשן נובלס ולשיר פנתרה זה יותר טוב?! תמותי.

crovee

New member
עד לנובלס!

ברגע זה הרתחת את עצביי. חוצמזה- מה רע בלשבת עם נובלס ולשמוע פנתרה...?! ואני נגד סמים, ואלכוהול. ככה שאני ובירה לא הולך ביחד. אה, יא כונפה- מחנה קיץ, מי קנתה בירה ומי ויתרה עליה...?! הפלת את עצמך, קרפטה :)

נצאב

New member
היי פרסייה

אני גם מעוניין בערבי שירה בציבור. עם שירים כמו "ערב של שושנים..." או "אל תעזבי,אם את עוזבת חכי קצת אולי לא מאוחר אם את צריכה ,אם את חייבת חכי קצת, עוד רגע, עוד מחר" אם תשמעי על ערב כזה אנא תידעיני שלך נצאב

למעלה