איש השבוע

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo98.gif איש השבוע ../images/Emo98.gif

הוא משתמש ותיק מאוד בתפוז, אבל חדש אצלנו בפורום הכינוי שלו rechan והוא בן 26 את כל השאר אנחנו נברר איתו קבלו איש שבוע חדש

אריה31

Member
מנהל
אני אתחיל

מה שימך?
מה תאריך הלידה שלך? כדי שאוכל להוסיף ללוח אירועים של הפורום?
איפה אתה גר? איפה גדלת?
במה אתה עובד או מה אתה לומד?
מתי התחלת לאהוב את אפרת?
בכמה הופעות של אפרת היית?
אלו שירים שלה אתה אוהב במיוחד?
אלו עוד אומנים אתה אוהב?
איך אתה מתרשם מהפורום?

rechan

New member
רואים שאוהבים אותי פה ../images/Emo13.gif ועדיין....

--מה שמך? * סלחו לי אם זה יהיה חצוף. אני מעדיף לשמור את שמי לעצמי בינתיים. אתם יודעים... אח גדול וכד' מעבר לעובדה שעד עכשיו אני מנסה למצוא דרך להעלים פאדיחות שלי מגוגל
אם זה עוזר, הכינוי שלי זה בזי. --מה תאריך הלידה שלך? * 5 לאוגוסט - מזל אריה. --איפה אתה גר? * בשנתיים האחרונות ובשנים הקרובות אני גר ואגור בבירת הנגב. כמה מילים על B7: אחלה עיר! אם אתם סטודנטים, זה המקום בשבילך. -- איפה גדלת? * גדלתי בי-ם. נו... בסדר. ליד ירושלים. אבל כל החיים שלי סבבו את העיר. -- במה אתה עובד או מה אתה לומד? * לומד הנדסת מכונות בבן גוריון. עבדתי עד לפני כמה חודשים ברשות הטבע והגנים כפקח בסופ"שים, באתר "קבר הנביא שמואל". אני מתגעגע לעבודה הזאת. ולא! לא עשיתי בעיות לרוכבי האופניים (כי אני אחד כזה). --מתי התחלת לאהוב את אפרת? * בתחילה לא הכי התלהבתי ממנה. ליתר דיוק, זה היה הרבה יותר גרוע. עד לפני 3 שנים, כשזכיתי בכרטיס להופעה שלה. חיפשתי וחיפשתי אחרי מישהו שרוצה ללכת להופעה שלה ולא מצאתי, אז אמרתי לעצמי, "יאללה, להופעה! מ-ק-ס-י-מ-ו-ם..." מה אני אגיד לכם, נהניתי מההופעה ומהגברת גוש כמו שלא נהניתי הרבה זמן. ומשם, הדרך לצד השני הייתה ממש מהירה. --בכמה הופעות של אפרת היית? * הייתי ב4-5 הופעות שלה. 2 במסגרת מסע ההופעות שלה והשאר בימי סטודנט וכד'. --אלו שירים שלה אתה אוהב במיוחד? * הסליחה ואני דיאטה לא שרע לי קופסה ביום אמן לראות את האור לילה טוב. --אלו עוד אומנים אתה אוהב? * ובכן, פה פתחת נקודה טובה! מלבד עוזי חיטמן, שלפי דעתי הוא אמת מידה בתור יוצר "ישראלי". אני אמליץ על שירים ותגידו לי מה דעתכם. "ודי לחלום" של הילה הררי. בלדה פשוט מצויינת ועשויה טוב. אם הייתי הולך לכוכב נולד, זה השיר שהייתי לוקח איתי לגמר! "SUBWAY" של יעל קראוס. שיר רגוע ומקסים שנדבק לי חזק. ליערה אילון יש אלבום שהצליח לרגש אותי בזמנו. הוא נוגע בחווית אובדן של מישהו קרוב. לצערי, זה התאים לי לאותו הזמן. "רעל" של בטי. עיבוד קצת יותר גדול היה עושה אותו להיט מועדונים כמו שהוא. עופר ניסים הרס אותו. אההה... אסור לשכוח את תמר אייזנמן, מאור כהן, גידי גוב (האלבומים הראשונים), לי טריפון הסולנית הסופר מוכשרת (וסופר סקסית) של להקת אטליז, קווין, דייר סטרייט, אהרון נוויל ועוד ועוד ועוד... --איך אתה מתרשם מהפורום? * ניכר שיש אנשים שדואגים לו וזה טוב. הבעיה היא שלא עוברים בו מספיק אנשים, שיצרו שלד בסיסי לפורום.

אריה31

Member
מנהל
הדרך בה התחלת לאהוב את אפרת מקורית ביותר../images/Emo13.gif

ענית בהרחבה - אהבתי:) כמובן שאתה לא חייב לחשוף את שימך אני אוסיף את התאריך שלך תחת השם בזי:) מעולם לא הכרתי מישהו שעובד ברשות הטבע והגנים - נשמע מעניין הדרך בה התחברת לאפרת נשמע קראמתי:) הסליחה ואני, לא שרע לי, לראות את האור
"ודי לחלום" של הילה הררי - שיר יפה ולא מספיק מוכר "SUBWAY" של יעל קראוס - שמעתי מעט ואהבתי לא מכיר את יערה אילון, מצטער בשבילך על אובדן האדם הקרוב
"רעל" של בטי - שיר בסדר, מכיר רק את המקור מהאומנים שציינת אני אוהב את אהרון נוויל אני דווקא חושב שיש פה שלד בסיסי של קצת יותר מעשרה אנשים שאפשר להגדיר אותם כפעילים יש כאלו שיגידו שזו כמות נמוכה מדי וגם חלק מהם נעלמים לפעמים לכמה שבועות אבל מכבד את דעתך ולכן שאלתי אותך

ady18

Well-known member
שאלות

מאכל אהוב ממתק אהוב טעם גלידה אהובה תוספת פיצה אהובה מסעדה\בית קפה אהוב תוגנית טלוויזה אהובה סרט אהוב זכרון ילדות שזכור במיוחד אירוע שהשפיע עליך במיוחד מתנה מיוחדת שקבלת? טיול אחרון שהיית? מקום אחרון שהיית ונהנת?

rechan

New member
תשובות!

--מאכל אהוב * פיצה טובה, לזניה, בלינצ'ס ובכלליות כל המאכלים של חג שבועות! בשר טוב, יתקבל תמיד בברכה. --ממתק אהוב *שוקולד חלב, ה"גומי-נפט" הארוך עם המילוי בפנים. --טעם גלידה אהובה *כמעט הכל. חוץ מווניל שאני פשוט לא מסוגל לאכול אותו לבד. שוקולד, קפה, פיסטוק... --תוספת פיצה אהובה *פטריות, בצל, עגבניות. מעדן!!! --מסעדה\בית קפה אהוב * בי-ם: "תמול שלשום"- מקום קטן וקסום. אחד הבודדים בי-ם, שאפשר לצאת אליו, עם מישהי לדייט רשמי, בשעות הצהריים ולא להרגיש מוזר. בב"ש: "רינגלבלום" - מקום פשוט מקסים, שמעסיק בני נוער וכל הרווחים הם למען בני נוער בעיר. המקום המושלם לארוחת בהריים או ערב בב"ש. --תוכנית טלוויזה אהובה * "טופ גיר" - אין על מכוניות טובות. כל התכניות של איך מייצרים דברים. ראיתי בזמנו את "הבורר" ואת "סרוגים" ומאוד נהניתי מהם. איך הודיה ואמיר לא ביחד??? (אני פשוט הייתי במצב זהה להם באותה התקופה...) --סרט אהוב *זאת אחת השאלות הגדולות! אני יכול לעשות לכם סילבוס של סרטים שחובה עליכם לראות. בינהם: החיים על פי דן - סרט פשוט ומקסים! בחזרה לעתיד - ק-ל-א-ס-י-ק-ה!!! מיליון דולר בייבי - אחד הסרטים שהכי הסעירו אותי. אחרי שהכרתי מישהי שמזכירה לי את השחקנית הראשית (הילארי סוואנק), הסרט קיבל עבורי משמעות נוספת. crazy\beautiful - גם סרטים רומנטים לצעירים צריך לדעת לעשות. אני כל פעם מתרגש מחדש שאני רואה אותו. ואלה עלו הרגע תוך שניה. --זכרון ילדות שזכור במיוחד * בערך מגיל 4-5. אבא משקה את הגינה. אני מטפס על מעקה המדרגות ונוחת ישירות לתוך הבוץ. אח שלי היה מספיק חכם בשביל לצלם אותי כמה וכמה פעמים, כשאני בוכה מלא בבוץ ואבא ואמא לידי, עוטפים אותי באהבה. עד היום אני מתרגש שאני רואה את התמונות. --אירוע שהשפיע עליך במיוחד * שנה וחצי לאחר הפרידה, חברה שלי לשעבר, נדרסה כשעברה את הכביש. לאחר שבוע של מאבק, היא נפטרה. כל המצב הזה, כולל מה שקדם לו ומה שבא אחריו, שינו את הדרך שבה אני מתנהג כיום. --מתנה מיוחדת שקבלת? *מבחינתי זה לא המתנה, אלא הרגש שבא איתה. מכתב טוב וכן, או חיבוק טוב, עושים לי את זה. אני שמח שזכיתי באנשים שיודעים את זה. --טיול אחרון שהיית? *שלשום חנכתי את אופני השטח שלי, בטיול בבארי, יחד עם חברים. צ'מעו... זה אחד המקומות השווים שיש לרכיבת אופניים. אני עוד אחזור לשם. --מקום אחרון שהיית ונהנת? *מלבד הטיול שלשום... המקלחת והמיטה שבאו לאחר הטיול!

אריה31

Member
מנהל
מה שינית מאז אותו אירוע כואב?../images/Emo10.gif

הודיה ואמיר דווקא? אמיר נשוי ליפעת גם אני אוהב את המאכלים של שבועות:)

ednaye10

New member
אני מכירה ילד קטן שקראו לו בארי../images/Emo13.gif

על שם המקום,כמובן.

למעלה