תשובות!
--מאכל אהוב * פיצה טובה, לזניה, בלינצ'ס ובכלליות כל המאכלים של חג שבועות! בשר טוב, יתקבל תמיד בברכה. --ממתק אהוב *שוקולד חלב, ה"גומי-נפט" הארוך עם המילוי בפנים. --טעם גלידה אהובה *כמעט הכל. חוץ מווניל שאני פשוט לא מסוגל לאכול אותו לבד. שוקולד, קפה, פיסטוק... --תוספת פיצה אהובה *פטריות, בצל, עגבניות. מעדן!!! --מסעדה\בית קפה אהוב * בי-ם: "תמול שלשום"- מקום קטן וקסום. אחד הבודדים בי-ם, שאפשר לצאת אליו, עם מישהי לדייט רשמי, בשעות הצהריים ולא להרגיש מוזר. בב"ש: "רינגלבלום" - מקום פשוט מקסים, שמעסיק בני נוער וכל הרווחים הם למען בני נוער בעיר. המקום המושלם לארוחת בהריים או ערב בב"ש. --תוכנית טלוויזה אהובה * "טופ גיר" - אין על מכוניות טובות. כל התכניות של איך מייצרים דברים. ראיתי בזמנו את "הבורר" ואת "סרוגים" ומאוד נהניתי מהם. איך הודיה ואמיר לא ביחד??? (אני פשוט הייתי במצב זהה להם באותה התקופה...) --סרט אהוב *זאת אחת השאלות הגדולות! אני יכול לעשות לכם סילבוס של סרטים שחובה עליכם לראות. בינהם: החיים על פי דן - סרט פשוט ומקסים! בחזרה לעתיד - ק-ל-א-ס-י-ק-ה!!! מיליון דולר בייבי - אחד הסרטים שהכי הסעירו אותי. אחרי שהכרתי מישהי שמזכירה לי את השחקנית הראשית (הילארי סוואנק), הסרט קיבל עבורי משמעות נוספת. crazy\beautiful - גם סרטים רומנטים לצעירים צריך לדעת לעשות. אני כל פעם מתרגש מחדש שאני רואה אותו. ואלה עלו הרגע תוך שניה. --זכרון ילדות שזכור במיוחד * בערך מגיל 4-5. אבא משקה את הגינה. אני מטפס על מעקה המדרגות ונוחת ישירות לתוך הבוץ. אח שלי היה מספיק חכם בשביל לצלם אותי כמה וכמה פעמים, כשאני בוכה מלא בבוץ ואבא ואמא לידי, עוטפים אותי באהבה. עד היום אני מתרגש שאני רואה את התמונות. --אירוע שהשפיע עליך במיוחד * שנה וחצי לאחר הפרידה, חברה שלי לשעבר, נדרסה כשעברה את הכביש. לאחר שבוע של מאבק, היא נפטרה. כל המצב הזה, כולל מה שקדם לו ומה שבא אחריו, שינו את הדרך שבה אני מתנהג כיום. --מתנה מיוחדת שקבלת? *מבחינתי זה לא המתנה, אלא הרגש שבא איתה. מכתב טוב וכן, או חיבוק טוב, עושים לי את זה. אני שמח שזכיתי באנשים שיודעים את זה. --טיול אחרון שהיית? *שלשום חנכתי את אופני השטח שלי, בטיול בבארי, יחד עם חברים. צ'מעו... זה אחד המקומות השווים שיש לרכיבת אופניים. אני עוד אחזור לשם. --מקום אחרון שהיית ונהנת? *מלבד הטיול שלשום... המקלחת והמיטה שבאו לאחר הטיול!