איש השבוע

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo98.gif איש השבוע ../images/Emo98.gif

טוב, הוא עוד לא איש, רק נער
הוא כבר אדום, כך שזה חסך לי קצת עבודה
יש לו חלק גדול בכך שאנחנו פה
ובכל זאת או דווקא בגלל זה, תפציצו אותו בשאלות
איש השבוע הוא: עומר

ednaye10

New member
שאלות ../images/Emo6.gif

הכנתי לך כמה שאלות שמעניינות אותי.אשמח מאוד אם תענה על כולן.
שהיית שכן של אפרת כמה מרחק היה בין הבית שלך לבית שלה?
כמה זמן אתה רוכב בחוות סוסים?
היית רוצה להיות מדריך בחווה עוד כמה שנים?
מאיזה גיל התחלת לשמוע את השירים של אפרת?
יש לך אחים ואחיות?בני כמה הם?
האם טסת לחו"ל פעם?אם כן,לאן?
מה אתה רוצה לעשות בצבא?להיות חייל קרבי שמשרת רחוק מהבית או חייל שבא כל יום הביתה? אני מחכה לתשובות

עומר XD

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שהיית שכן של אפרת כמה מרחק היה בין הבית שלך לבית שלה? 5 דקות הליכה. כמה זמן אתה רוכב בחוות סוסים? 5 שנים ועכשיו מתחיל מקצועית
היית רוצה להיות מדריך בחווה עוד כמה שנים? ברור, בכיתה י' אני אלך לקורס מדריכים נראה לי. מאיזה גיל התחלת לשמוע את השירים של אפרת? ממ.. 12 וחצי אני חושב. יש לך אחים ואחיות?בני כמה הם? 2 אחיות גדולות שכבר אחרי צבא, ואח קטן בן 11
האם טסת לחו"ל פעם?אם כן,לאן? גרמניה, הולנד, בלגיה, צרפת. מה אתה רוצה לעשות בצבא?להיות חייל קרבי שמשרת רחוק מהבית או חייל שבא כל יום הביתה? אחד שבא כל יום הביתה, הכי שווה ג'ובניק

ednaye10

New member
תודה על התשובות../images/Emo9.gif

ודרך אגב,גם אני רציתי פעם ללמוד מדריכה בחווה כי גם אני הייתי רוכבת פעם בחוות הקאנטרי ברמת השרון שנסגרה לפני כמה שנים ובחוות רעננה אבל נראה לי שזה קשה מדי לרוץ בשמש כל הזמן.אני זוכרת שהמדריכות שהיו לי בשיעורים פרטיים ממש התאמצו בשיעור והזיעו המון.אני מקווה שתהנה מתפקיד ההדרכה.אם אתה אוהב את התחום אני בטוחה שתהנה וגם בלי שום קשר ממה שהספקתי להכיר אותך מתאים לך להיות מדריך

עומר XD

New member
כל חווה והשיטה שלה ../images/Emo3.gif

אצלנו למשל, המדריכה עומדת באמצע המגרש ואומרת לתלמידים מה לעשות ועוזרת להם ככה, במידה ומגיע תלמיד חדש לחווה אז רק בשיעור הראשון הולכים ליידו, ושצריך לרוץ אז המדריך פשוט לוקח לעצמו גם סוס וככה הרבה יותר קל להעביר שיעור

אריה31

Member
מנהל
5 דקות הליכה?../images/Emo12.gif

הייתי בטוח דלת ליד דלת אז איך הכרתם? ואגב כמה שנים גרתם קרוב?

עומר XD

New member
עונה

הכרנו דרך ההופעה הראשונה בפאב השכונתי שלנו, וזה היה 4 שנים. בלי קשר תמיד שטיילתי עם הכלב ראיתי אותה, ובבית קפה, ובחנות DVD .

ady18

Well-known member
שאלות

מאכל השבוע- תוספת אהובה על הפיצה- טעם גלידה אהוב- מתק אהוב- חווית ילדות שזכורה במיוחד חוויה שהשפיעה במיוחד מתה הכי מיוחדת שקבלת ואהבת- דיסק אחרון שקנית וממליץ- מקום אחרון שהיית בו ונהנת- וטיול אחרון שהיית-

עומר XD

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מאכל השבוע: השבוע? אני חושב ששניצל
תוספת אהובה על הפיצה: בצל
טעם גלידה אהוב: מרשמלו
ממתק אהוב: חטיף שוקולד שלא מיוצר בארץ (אבל יש אותו, מייבאים מאמריקה.) והוא כזה שוקולד לבן עם מלא פצפוצי שוקולד בפנים, יש את זה בכל סופר פשוט, ושכחתי איך קוראים לו! חווית ילדות שזכורה במיוחד: היה לנו אוטו נקי במיוחד, אז חבר שלי ואני בגיל 4 ככה פשוט לקחנו דלי של בוץ ומרחנו על כל האוטו
חוויה שהשפיעה במיוחד: סוסים, משפיע לי על כל החיים ועל כל יום. מתה הכי מיוחדת שקבלת ואהבת: טלוויזיה 32 אינץ לחדר
דיסק אחרון שקנית וממליץ: לפני אפרת? 'לילה כיום יאיר' של אביתר בנאי. מקום אחרון שהיית בו ונהנת: החווה ! וטיול אחרון שהיית: עם המשפחה, בצפון.

נטע5909

New member
שאלות ../images/Emo3.gif

יש לך עוד תחביבים חץ מרכיבה
בכמה הופעות הייתה
יש לך מקצוע מועדף
תוכנית טלוויזיה אהובה זה מה שעלה לי בראש עכשיו

עומר XD

New member
עונה ../images/Emo13.gif

יש לך עוד תחביבים חוץ מרכיבה: לא
בכמה הופעות היית: 10
יש לך מקצוע מועדף: מתמטיקה ! תכנית טלוויזיה אהובה: How i met your mother (איך פגשתי את אמא).

אריה31

Member
מנהל
איך פגשתי את אמא נטשתי אחרי עונה וחצי

קצת חזר על עצמו, לא חושב?

עעעעעעעעוווווווווווווווווממממממממממממממררררר

יש משהו שאני לא יודעת עלייך?

ednaye10

New member
תשאלי שאלות שתמיד רצית ולא העזת לשאול../images/Emo9.gif

זאת ההזדמנות שלך

אריה31

Member
מנהל
עכשיו אני אשאל

מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול?
איזה עוד אומנים אתה אוהב?
מאיפה אתה מכיר את שקד והאם אתם מתראים חוץ מהופעות?
באיזו כיתה ובאיזה תיכון אתה לומד?
כמה חברים טובים, אבל ממש טובים יש לך? אתה מוזמן לפרט עליהם אם אתה רוצה
האם אתה מגדיר את עצמך כאדם פתוח או סגור או באמצע?

עומר XD

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול? משהו בתחום הסוסים . איזה עוד אומנים אתה אוהב? וואי יש הרבה, אבל בעיקר אביתר בנאי. מאיפה אתה מכיר את שקד והאם אתם מתראים חוץ מהופעות? כן, במפגשי פורום של יוני בלוך ומהפורום שלו בעצם. באיזו כיתה ובאיזה תיכון אתה לומד? אני לומד בבצפר דמוקרטי ובכיתה ט'. כמה חברים טובים, אבל ממש טובים יש לך? אתה מוזמן לפרט עליהם אם אתה רוצה. לא ספרתי, אבל בעקרון הממש טובים יש לי איזה 5 ככה שאני רוכב איתם ונפגש איתם מלא. האם אתה מגדיר את עצמך כאדם פתוח או סגור או באמצע? באמצע .

שאלות ../images/Emo13.gif

מה השיר הראשון שהכרת של אפרת? איזה להקה אתה הכי אוהב? איזה זמר אתה הכי אוהב? *זמרת מיותר לשאול* באיזה צבע צבוע החדר שלך? יש לך בחדר תמונות/פוסטרים? אם כן תתאר אותם... אתה אוסף משהו? לזה צבע היית צובע את השיער שלך? ואיפה היית עושה פירסינג? מה בחיים, אבל בחיים לא תיהיה מוכן לאכול? אם היית הולך לתוכנית ראילטי, איזה תוכנית זאת הייתה? (אתה יכול גם להמציא אחת) באיזה כתה התחלת לרכב על סוסים? כמה חיות יש לך? איזה חיות? ואיך קוראים להן? (אני חושבת שאני יודעת, אבל בכל זאת) היו לך פעם חיות נוספות? איזה עוד חיות היית רוצה? מה המתנה המושלמת שאפשר לקנות/להכין לך? איזה שיעור אתה הכי שונא בבית ספר? מה מפחיד אותך? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?

למעלה