othersider

New member
../images/Emo97.gif

הדיסק BSSM נפל לי והוא קצת נסדק
ניסתי לשמוע,אבל כלום לא פועל אחרי שיר 7. מה כדאי לי לעשות? לקנות חדש? זה די יקר. להוריד?

lollapalooza

New member
אוקיי,

מכיוון שכבר קנית את הדיסק, אין שום בעיה עם זה שתצרוב או תוריד. גם אין סיבה שתקנה חדש.

זה בהחלט מבאס...

כמו שהדס אמרה..אתה קנית את הדיסק, אז זה לא נורא אם תצרוב... ואני במקומך הייתי קונה חדש באחת ההזדמנויות שבהן פתאום אתה מוצא את עצמך עם עודף כסף...

אממ

אכן כמו שנכתב פה עדיף לך לצרוב מכיוון שקנית את הדיסק כבר אז טכנית שילמת עליו.. אז זה לא נורא...

Vertigo5

New member
עצה,

מכל הדיסקים מקוריים שיש לך, את אלה שאתה הכי חורש עליהם תצרוב, ותשמע את העותק הצרוב, בעוד שהמקורי שוכב בטוח בקופסתו.

Freaky Styley

New member
לצרוב,

זה חוקי לגמרי אם כבר קנית את הדיסק.. מותר לצרוב. למה אתם חושבים שיש את האפשרות של צריבת מוסיקה? למשל, אני הולך לטיול שנתי. אני לא רוצה להביא את כל הדיסקים המקוריים, אז אני צורב. זה חוקי לגמרי.. אז זה לא "לא נורא אם תצרוב..", כי מותר. אז צרוב. להוריד זה כבר משהו אחר לגמרי.. במילה אחת, לא.

othersider

New member
הא ../images/Emo9.gif

גם לי יש טיול שנתי עוד מעט ואני גם בגיל שלך ומאותה עיר

idanem

New member
הא 2

אני חזרתי היום (אתמול כי זה כבר 00:48) מטיול שנתי שני...היה גדול!!! ולקחתי את הדיסקים המקוריים, ולא בגלל שאין לי צורב..אלא בגלל שזה הרבה יותר כיף לשמוע מקורי..למה קניתי מקורי אם לא לשמוע אותו? אני לא קונה כדי לצרוב...אבל במקרה שלך, תנסי לצרוב..או לקנות משומש..או לקבל, העיקר שתמשיכי לשמוע אותו!!

othersider

New member
תודה

עזרתם לי. זה קצת מעצבן שאתם חושבים שאני בן אבל לא נורא.

תראי משהו..

לפני כמה זמן מישהו פרסם כאן שהוא מוכר את האלבום הזה..אז תבררי איתו באיזה מחיר והכל..

למעלה