../images/Emo97.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הייתי בשבוע הספרררררררר! אחחחחחחח היה מדהים
בסוף באו רק עדי ודון לחתום על ספרים אבל הן כל כך מהממות !! באתי עם כמה חברות שלי ואחותי, ובאנו ממש מוקדם עוד לפני שהמון אנשים הגיעו! בינתיים כשהיינו שם דיברנו עם מוכרת אחת מהדוכנים שהיא בכיתה ח' וחברה טובה של תומיקה אחותה של דון (שדומה לדון קופי! היא קופי דון!! קופידון
חחיחיי) והמוכרת הזאת הייתה די סנובית אבל דיברנו איתה והיא סיפרה לנו כל מיני דברים על תומיקה ועל דון ועל יפה (אמא שלהן) כמו שלמשל כשהן נפגשות אז יפה נעלבת אם לא נותנים לה נשיקה חחח
אז עד שהם הגיעו באו המון אנשים ולא היינו בטוחים איפה הם יהיו אז הסתובבנו קצת ובינתיים נהייה צפוף... ואז הן הגיעו!!
כל כך מדהימוווווות!!!
דון כזאתי רזה!! ועדי כזאתי מהממת!! בהתחלה נמחצנו בין האנשים אבל אז דון ועדי עברו לדוכן אחר ובדרך לדוכן השני חברה שלי שהביאה לדון דובי רצה אחריה וניסתה לתפוס אותה ואז היא רצה מהר אל מול דון וצרחה לה: דון אני אוהבת אותך!!! חחחח... אז בדוכן השני הצלחתי לקבל מהן חתימה
ועדי לא שמעה שום שם שאמרו לה. למשל מישהי אמרה לה: תכתבי (בחתימה) לרביד, ועדי שמעה פזית, וכשהיא חתמה לי היא בטעות כתבה גיאת במקום ליאת אז אני מצרפת תמונה של החתימות ותראו מה היא כתבה לי... ודון סתם חתמה בלי השם אבל הן מושלמות!!! וגם מכרו שם עיתונים ו"קניתי" ת'דיסני עם ידידיה. ולמה "קניתי"?? כי למוכרים היה אסור סתם למכור אלא הם רצו לדבר עם ההורים כדי להסביר להם על המנוי ושאלתי ת'מוכר א אני יכולה לקחת ת'דיסני עם ידידיה והוא כזה: קחי קחי רק לכי שהמנהל שלי לא יראה! חחחח ככה המוכרים נתנו לכולם במתנה
יווו איזה "הבה מגילה" הבאתי לכם פהה..!!
חיחי

../images/Emo97.gifוסליחה...

שפתחתי הודעה חדשה פשוט עדי הימבלבלוי היתה שם והיא באלופה אז תעשו 1 ועוד 1... 2... מה, 3??? סתםםם

../images/Emo97.gifאתם יודעים מה שמתי לב?../images/Emo12.gif

לעדי קוראים הימבלבלוי או הימלבלוי??? כי בחתימה היא חתמה: הימלבלוי וקוראים לה הימבלבלוי לא?? חחח היא התבלבלה בשם שלה?? וואי כמה הימבלבלבלבלבלוי

Rikush123

New member
איפה ראית אותה?!

איזה עיר? [יאללה בהרצליה אין שומדבר..יייבשש]

למעלה