בתיה דורון
New member
../images/Emo97.gif../images/Emo97.gif דרך האוכל - יום רביעי ../images/Emo97.gif
היום בפינת דרך האוכל שלנו - מאכלי ביצים. אצלי אוהבים מאוד ביצים, אוכלים ביצים בצורת חביתה, ביצים קשות עם מיונז ובעיקר בעיקר אוהבים שקשוקה. פעמיים בשבוע אני מכינה שקשוקה, אני מגישה עם פיתות חמות, חמוצים - טורשי שאני מכינה לבד. אני מביאה מתכון לשקשוקה: מצרכים: 8 - 10 ביצים - אני שמה 10 8 עגבניות חתוכות גס 1 בצל מגורד 4 שיני שום 2 כפות רסק 1 כף סוכר 3 פלפלים ירוקים חריפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם אופן הכנה: לטגן בצל עד שיזהיב, להוסיף שום, עגבניות להמשיך לבשל עד שהנוזלים כמעט מתאדים. להוסיף רסק, סוכר, מלח, פלפל חריף להמשיך לבשל כמה דקות. להוסיף את הביצים השלמות, אני עושה מעין חור קטן בשקשוקה על מנת שהביצה תכנס לתוך החור ולא תגלוש מעל השקשוקה. לפזר מעל הביצים מעט מלח ופפריקה מתוקה או חריפה מה שאוהבים, לכסות ולבשל על אש נמוכה כחצי שעה בתאבון
היום בפינת דרך האוכל שלנו - מאכלי ביצים. אצלי אוהבים מאוד ביצים, אוכלים ביצים בצורת חביתה, ביצים קשות עם מיונז ובעיקר בעיקר אוהבים שקשוקה. פעמיים בשבוע אני מכינה שקשוקה, אני מגישה עם פיתות חמות, חמוצים - טורשי שאני מכינה לבד. אני מביאה מתכון לשקשוקה: מצרכים: 8 - 10 ביצים - אני שמה 10 8 עגבניות חתוכות גס 1 בצל מגורד 4 שיני שום 2 כפות רסק 1 כף סוכר 3 פלפלים ירוקים חריפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם אופן הכנה: לטגן בצל עד שיזהיב, להוסיף שום, עגבניות להמשיך לבשל עד שהנוזלים כמעט מתאדים. להוסיף רסק, סוכר, מלח, פלפל חריף להמשיך לבשל כמה דקות. להוסיף את הביצים השלמות, אני עושה מעין חור קטן בשקשוקה על מנת שהביצה תכנס לתוך החור ולא תגלוש מעל השקשוקה. לפזר מעל הביצים מעט מלח ופפריקה מתוקה או חריפה מה שאוהבים, לכסות ולבשל על אש נמוכה כחצי שעה בתאבון