תאחלו לי בהצלחה!!!

סורנטו בוקר טוב, איזו חריצות...

/tapuzforum/images/Emo127.gif| וכן את היויו והמקרוד...‏ יום טוב ונפלא.‏ אגב,‏ סורנט רוצים להצטרף אלינו לקומונה שפתחתי? יותר מאוחר אהיה ליד מחשב ואשלח פרטים וקישור.‏ ביי בינתיים שמאל|ככה על הבוקר את כאן בפורום סחתיין.‏ ואגב,‏ התחיל לאפות ולהכין את העוגות והעוגיות לפורים,‏ או שגם את מאלה שקונין מן המוכן ושלום על ישראל.‏ אני חולה על הדבלה (עם המאפה הדק ומגולגל ומטוגן)‏ הדבש

סורנטו

New member
חבל על הזמן אה? עד לפני שנתיים עשיתי משלוחים

לכל הארץ
אבל שנה שעברה והשנה אין לי כוח יותר, עבודה קשה אבל זה מה זה טעים!!!! האמת שאני מארחת את כל הכיתה שלי יום חמישי הבא ולא בא לי להתפרק פעמיים...מי מכין אצלך? איך אתה מסתדר ולמה חיפשת את הילדים? אני מניחה שמאוד קשה לך אבל יישר כוח! אגב, אני חולה על שפנז' וגם דבלה וואי וואי (וטוב שאני רחוקה מההורים שלי כי זה משמין מאוד) ואם אמשיך לדבר על זה יתחיל לנזול לי ריר . לגבי הקומונה? כן, למה לא? תודה. תשלח קישור ואכנס בכיף אם אפשר (יש לי ארוע היום ולכן זה יקרה מחר). שתדע שאני מתעוררת כל בוקר בין 4:30 ל-5:00 כבר שנים גם בכיפור. אוהבת את הזריחה את האויר של הבוקר ואת השקט ואצל הוריי בכלל גם יש את ציוץ הצפורים -גן עדן... פורים שמח.

היי סורנטו בעבר...

הייתי מקבל עודות טעימות מחמותי, היום הרוב קנוי. הבנות מכינות פה ושם, מה שמתחשק להם. תחפושות- אצלי כבר עברו את הגיל... ואגב, גם אני מתעורר בשעה זו מזה שנים רבות, מתפלל בתפילית הותיקין וכל היום לפניי... שלחתי לך קישור, תצטרכי לבקש הרשאה (זו קומונה סגורה). אני מציע שתכיני כמות של שפינז' ודבלה ותביאי למפגש של הפורום, כולם יברכו אותך על כך... פורים שמח אחות יקרה ואישה מקסימה. איפה תשמעי מגילת אסתר? בבית הכנסת או אולי הבן הצדיק שלך יקרא לך, תבקשי ממנו זה יהיה מעניין.

סורנטו

New member
עד שהבן לא התחזק לא שמעתי אבל כעת

הוא מבקש ואני עושה זאת למענו, אני הולכת קצת לבית הכנסת וחוזרת הביתה לשמוע דברי תורה. (בלעדיו הייתי מתירה הכל). אתמול בדרך לארוע שאלתי שאלה קטנה: "למה לא מתגשם לי חלום קטן נחמד שאני כל כך רוצה, ה' לא רוצה? לא שומע? שונא אותי? נתן לי הרצאה שלמה על כך ולא היה לי מה להגיד למרות שהחלום עדיין קיים. הוא מת על התורה מהצד הרוחני שלה ואגב הוא ילד מאוד חכם.

אשרייך סורנט שזכית לבן כזה...

ואני מאמין שעוד בזכותו ובזכות אהבתו את הקב"ה והתרוה הקדושה, יתגשמו כל משאלות לבך. אמן כן יהי רצון.

konito

New member
מה את חושבת, שתגיעי לכאן 10 שנים אחרי ותדעי

הכל? להזכירך, את עדיין בקורס!

oriel ahamud

New member
שיהיה לך בהצלחה עם הבצק.

תדברי אליו תקשקשי איתו ונראה לי שהוא כבר יעשה את העבודה.

למעלה