רשימת 10

הייזל

New member
../images/Emo97.gifרשימת 10

בואו נעשה רשימה של 10 חורי העלילה הגדולים ביותר בפארסקייפ.

dixie chick

New member
אוי יש לי כמה...

איך קרייטון מצליח בעונה הראשונה להתחזות לפיסקיפר, יש להם מחשבים גדולים ומשוכללים, אבל בלי תמונות??? איך בסוף העונה ה4
כולם מגיעים לקטרטסי, כולל סקורפי וקרייטון ושוב, אף אחד לא מזהה אותם ולא יודע מי הם (כמה חצי סביישן חצי סקארנים יש?) כל תחילת- אמצע עונה 4 זה חור אחד גדול (ושחור מאוד!) איך פתאום בTHE CHOICE ארין נזכרת בחלקים מהפרק THE LOCKET שכביכול שונה והיא לא אמורה לזכור כלום מזה? וזה עוד רק חורים בעלילה, חורים במדע יש להפ מפה ועד הודעה חדשה... ועד מחר אני בטח אחשוב על עוד חורים בעלילה

sprqy

New member
יש לי רק אחד

חוץ מזה הסדרה בלי חורי עלילה בכלל
אם כולם מדברים שפה אחרת (חוץ מקרייטון) ומבינים אחד את השני בעזרת חיידקי השפה אז למה לעזאזל השפתיים שלהם נעות לפי השפה האנגלית?!

dixie chick

New member
נזכרתי...

איך כולם עושים כזה עניין מזה שקרייטון "משקר" לHEAT PROBE של הסקארנים כל הזמן, וארין משקרת בלי למצמץ בכלל ואף אחד לא עושה מזה עניין כמו למשל
במיני סדרה

לא חור בעלילה אבל משהו שעיצבן

שסקורפי אומר לקרייטון שהוא יודע את הדרך לכדור הארץ ועכשיו סקורפיוס שבוי שלהם על המויה איך הוא לא מאלץ אותו לגלות לו את הדרך

sprqy

New member
לסקורפי

לא אכפת בכלל מכדוה"א וגם אם הוא ידע הוא לא היה טס לשם 60 שנה כדי להרוס אותו, כל מה שמעניין אותו הוא טכנולוגיית חורי התולעת.

אבל לפי מה שהיה לפני כמה פרקים

סקורפי אמר לקרייטון שהוא יודע את הדרך וכו" אז עכשיו שסקורפי שבוי קרייטון יכול לאלץ אותו לגלות את הדרך..

aerynsun

New member
מלא דברים טכנים שהם לא הגיונים

אני לא זוכרת... אני אחזור שאני אזכור משהו ממשי.

למעלה