פרק יומי

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאני היום לא רואה..../images/Emo10.gif

אבל תהנו!! אני אשלים בלילה או מחר ב"ה...

ג ב ש ו ש

New member
פרק מעולהה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

אהבתי...פרק שווה במיוחד
איזו מתוקה רובר שלי
איך היא עוזרת למבל... באסה שדייגו עזב מעניין מה יהיה
אלמה מדהימה חח הביאה לפרנקו אותה בהפוכה
ג'ובאני קרועעע
איזה סיום...מעניין מי הוא הבחור
מחכה למחר..אחלה פרק

natali61

New member
../images/Emo58.gifאחלה פרק

איזה מאמי רוברטה חולה עליה דייגו יאידיות אתה לא רוצה ללכת אבל אתה הולך למה ?? איזה יפה מיה יצאה בתמונות ראית?ם סוף מעניין מי האוטוטופ (או איך שלא אומרים את זה) של לוחן למרות שלפי הגירסה של המורדים גסטון צריך להיות האוטוטפ

נכון גם אני התפלאתי../images/Emo142.gif../images/Emo58.gif

אבל לפי מה שידוע לי גסטון שלח אותו!

ilana blumin

New member
אוי..מבל הזאת ../images/Emo6.gif

קצת סתומה...... סוף סוף יש התקדמות בעלילה..דברים מתחילים לזוז...אהבתי איך מבל ורוברטה רצו ליד האוטובוס...רואים כמה היא אוהבת אותו..מוכנה לצאת מהבצפר ולחפש אותו.... קצת מידי מיגל ומיה בפרק
אהה והקטעים בחדר עיפ גו'באני ותומס...בסוף איך שהם עמדו על הבירכיים
הם עושים אחלה סצנות של קומדיה!!

איזה פרק חזק היה!../images/Emo142.gif

וטיפה משעמם! אלמה גאונה שלי ידעתי שהיא תעשה משהו
וולריה הנחש הזה
שתיחנק
איזה קורעה היה עם אלסיה ג'וסאני ותומאס
עד שהיא הלכה הקרציה
ואחר כך עם מבל
היא כזאת יפה
קשה להאמין שהיא אמא וילדה ילד
ואין רוברטה כזאת מדהימה וחכמה
דייגו הזה למה ראית אותם למה
איזה קטע עם הארנקים
כל הכבוד למנדיולה
וכל הכבוד לתאו שבטח הוא עשה את זה!
מיה לדעתי לא צודקת בכלל
כמה שהיא יפה
ככה היא גם מעצבנת
לא אהבתי מה שהיא עשתה היום! מיגלוש שלי אתה צודק במאה אחוז אל תדאג!
אהבתי שרוברטה אמרה ללוחאן "אותך לא יוציא אותך עם גרר" או משהו כזה
בסוף שתאו בא ללוחאן אלוהים הוא כזה שקוף..שחקן לא טוב בכלל
מעניין מי ה"אספוסטוט" או משהו כזה של לוחאן חחחחחח
היה אחלה מתח,אחלה פרק+קצת שעמום

netaleone

New member
פרק מדהים!!

איזה יפה אלמה!!! ומיה יצאה מהממת בתמונות!!! ולריה הנחש הזאת!היא גוררת את פרנקו! מעניין מה לוחן תעשה לזה שמשגיח עליה..!! מסכנה מבל איך היא בכתה..!!ורוברטה המאמי עוזרת לה! ג'ובאני הזה קרוע חבל על הזמן!!! קיצר היה פרק חבל על הזמן!!

soy rebelde

New member
פרק טוב!! ../images/Emo13.gif

למה ניקו הקשיב לשיחה של מיה ומיגל?
איך פרנקו אכל אותה.. אחרי שהוא ניסה לשכנע את מיה וקרלו חח מבל הייתה ממש בסדר בזה שהיא ביקשה אישור בשביל דיאגו..
היה מצחיק הקטע עם אליסיה ופסקואל: "להביא לך את העוגה והדייסה"? חח ג'ובאני פשוט קורע ואיך הם כל פעם מצליחים לשכנע את אליסיה מחדש בשקרים שלהם .. כאב שיניים אח"כ רגל אח"כ עכביש [למבל] רוברטה הייתה ממש אחלה, ומעניין אם זהו באמת האפוטרפוס של לוחאן..

פרק יפה

ארררררר אני שונאת את ולריה, כזאת דמות מיותרת ומעצבנת ג'ובאני קורע אותי כל פעם מחדש, איזה חמוד הוא כשהוא עושה פרצוף עצוב, חולה עליו מבל הזאת לפעמים משחקת ממש טוב ולפעמים ממש גרוע, עוד לא החלטתי אם הי שחקנית טובה או לא היה פרק יפה ועצוב אבל עם הרבה רוברטה

christeamo

New member
אחלהה פרק =)../images/Emo58.gif

*חחחחח..איזה דפוקי ומתוקי דייגו,הולך איתה בלי לרצות..אבל איך הוא נישק אותהההה ליד האוטובוס חח..נראה לי הוא שכח לרגע שהוא יוצא עם אנהי (כי באותו זמן הם היו חברים..=) *חחח כרגיל כריסטיאן קורע אותי כל פעם מחדש עם הסצינות היפות שלווווו....חחחחח איך הם התחילו להתחנן למבל שלא תוריד את השמיכה חחח....! *ותאו הכלבבבבבב היה פשוט חיב להגיד ללוחן דברים כאלה כואביםם שונאת אותךךךך!!!
זה לא הטוטור של לוחי...זה מישהו שגסטון שלח,ועוד מעט רובי נוסעת לפואבלה לחפש את דייגו.....והוא יחזור כמובןן=>>>מיגל ולוס יצאוווווווו!!!!!!!

למעלה