נ-ב-ר זה מזכיר לי טבחים.
B BenisaaC New member 29/5/07 #25 קרוקס? לא ברור למה אנשים הולכים עם החרא הזה באמת לא ברור אם סנדלים אז רק שורש ואם נעליים אז בלאנדסטון
קרוקס? לא ברור למה אנשים הולכים עם החרא הזה באמת לא ברור אם סנדלים אז רק שורש ואם נעליים אז בלאנדסטון
R ReiKo New member 29/5/07 #26 מי ישמע מה עשית את זה..... כולה קרוקס גבררר..... אני אוהב את אלה ש"לא מבינים למה אנשים הולכים עם קרוקס" כי זה נוח נקודה.
מי ישמע מה עשית את זה..... כולה קרוקס גבררר..... אני אוהב את אלה ש"לא מבינים למה אנשים הולכים עם קרוקס" כי זה נוח נקודה.
B BenisaaC New member 29/5/07 #28 אל תגזים אבל זה מכוער טורבו לא נוח בשיט ושורף את הכפות רגליים בצורה של עיגולים
L Lady McBeth New member 29/5/07 #30 מכוער טורבו?? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פעם ראשונה שמעתי את הביטוי הזה...
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 29/5/07 #35 למה הולכים עם זה? כי זה נוח. אני מוצא אותן רב שימושיות בקיץ - מכפכפים לבית ועד נעל שאפשר ללכת איתה לעבודה.
למה הולכים עם זה? כי זה נוח. אני מוצא אותן רב שימושיות בקיץ - מכפכפים לבית ועד נעל שאפשר ללכת איתה לעבודה.
ק ק ד ו ש New member 29/5/07 #38 ומה מגניב? שכשאתה זורק את זה על האח הקטן, הנעל תמיד תיפול בצורה ישרה.