ירק העונה ....

../images/Emo97.gif ירק העונה ....../images/Emo97.gif

הסתיו כבר כמעט פה ומעניין אותי איזה ירקות מבחינתכם מהווים את דוגמנית הבית של הסתיו. האם זה אפונה? האם סלק ? או ברוקולי , או גזר או קולורבי או ארטישוק ירושלמי ? מה אתם מחשיבים כירק סתווי מובהק ומהו הירק שאף סיר שלכם לא יהיה ראוי בלעדיו ....

לצערי כבר אין הבדלים בעונות בין המבחר

את הכל יש כל השנה כמעט מנסה להזכר במשהו סתוי ורואה פרות הדר שהתחילו למכור (וכן, יודעת שזה פרי) אה, אבל ראיתי שהשומר חזר למדפים

akavishon

New member
יש הדלים מהותיים

אני קונה את הפירות והירקות בשוק. אין בכלל מה להשוות בין מלפפוני שדה לבין מלפפוני החממה וגם בעגבניות. יש כבר שומר טרי ורענן (שאני צולה בתנור עם מעט שמן זית ותרכיז תפוחים) ובינתיים, זה היה הסימן הראשון לסתיו (בעצם, יש גם אפרסמונים)

kdr

New member
טחחח, דלעת, אבל לבנה

אני קונה אחת שלמה קטנה. מקלף וחותך לקוביות גדולות (2*2 ס"מ). כל זה נכנס לסיר עם לימון פרוס, 2-3 ק"ג סוכר (לפי גודל הדלעת). 2-3 ציפורן. כף קינמון. כוס מים. מבשל עד שהופך לריבה טעימה. בכפרים מוכרים את קוביות הדלעת בצלופן כממתק. אם רוצים ממתקים, אפשר לחתוך למלבנים גדולים יותר.

mic1511

New member
שומר... שומר... שומר...

שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר... שומר...

למעלה