מאיפה את מכירה את רותם פריהייטר? :O *פייסבוק אהמ אהמ*
P PerfectSP New member 24/3/09 #25 לא הבנתי מה זו השאלה הלא קשורה הזוXDDDD ../images/Emo190.gif ~בודקת בפייסבוק~ איפה ראית? בסרצ' הוא לא מוצא
לא הבנתי מה זו השאלה הלא קשורה הזוXDDDD ../images/Emo190.gif ~בודקת בפייסבוק~ איפה ראית? בסרצ' הוא לא מוצא
P PerfectSP New member 25/3/09 #27 אההה,וואלה לא זוכרתXD ../images/Emo190.gif יש לי אותך ועוד מישי מת"א חברים משותפיםD:
H hadarinke New member 25/3/09 #28 חחחח רשום לי בחברים המשותפים- את כל מי שבפורום וזה, את בלודשוט אייז משהו כזה, את בר טובי הסימפטי, ואת רותם פריהיטר.... זה רשום בעברית..
חחחח רשום לי בחברים המשותפים- את כל מי שבפורום וזה, את בלודשוט אייז משהו כזה, את בר טובי הסימפטי, ואת רותם פריהיטר.... זה רשום בעברית..
H How I Disappear New member 23/3/09 #22 ../images/Emo41.gif מחר מתחילים בתשע !!!! ../images/Emo41.gif ארגון המורים משבית מחר את הלימודים עד השעה 9 כמחאה על אלימות במורים [או משהו כזה] יופי, היה אמור להיות פיזיקה ואז תנ"ך ובמקום זה עשו לנו שעתיים תנ"ך אז עכשיו בכלל יופי כי יהיה לנו שעה אחת רק חח
../images/Emo41.gif מחר מתחילים בתשע !!!! ../images/Emo41.gif ארגון המורים משבית מחר את הלימודים עד השעה 9 כמחאה על אלימות במורים [או משהו כזה] יופי, היה אמור להיות פיזיקה ואז תנ"ך ובמקום זה עשו לנו שעתיים תנ"ך אז עכשיו בכלל יופי כי יהיה לנו שעה אחת רק חח
P PerfectSP New member 24/3/09 #24 יש!אז לא היה היום כימיהXD ../images/Emo190.gif זה כזה כיף להתחיל ב9 ~ריר~