יום שני

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo3.gif

כנראה שבישיבת מורים לפני כמה ימים המחנכת שלי הלשינה לכל המורות שהחבר שיושב לידי לא אמור לשבת לידי (כי אנחנו כל הזמן מדברים והיא מזמן העבירה אותו)... עכשיו כל המורות מעבירות אותו אחת אחת
איזה באסה!
מעבדת פיזיקה. המילים האלה אומרות הכל
בלשון לא למדנו איזה 20 דקות בגלל שניקינו שולחנות וכל זה
בערבית לא כזה למדנו, בא איזה חייל מטומטם ממקנה דעת ועשה לנו פעילות מפגרת
יש לי היום שעתיים מחויבות אישית ויום הורים ואין לי כוח לשניהם
ביום הורים בטח לא יהיה משהו מפתיע במיוחד.. אותו דבר שאומרים לי כבר שנים, ילד טוב, מדבר, מתעצל (><) בהיסטוריה, בלה בלה בלה...
המורה המטומטמת הזאת להיסטוריה!!! היא נתנה לי 50 על איזה סיכום שהיה להגשה... זה כל כך מעצבן! אם מגיע לעבודה שלי 50 כנראה שהיא לא הייתה כל כך גרועה שמגיע לה 20... ואם היא באמת לא כל כך גרועה אז למה את מתקטננת ומכשילה אותי בגלל חמש נקודות? קצת גמישות... ואם העבודה כן הייתה כל כך גרועה אז למה נתת לי 50? היית נותנת את הציון המקורי... מה אכפת לי? זה ממילא נכשל

../images/Emo161.gif

בע.
שלוש שעות[!!] מערכות ספרתיות.
לא הבנתי את החומר! אני צריכה ללכת אלייה.
הייתי אצל היועצת. אני אבחר שנה הבאה אלקטרוניקה ומדעי הטכנולוגייה ופשוט לא אלך למדעי הטכונולוגיה הזה. שתקפוץ לי.
היה ממש מצחיק בחשמל. 'המורה, יש לך בלוטוס?' 'למה?' 'סתם... בוא תראה משהו. יש פה התקן 'שאדי החתיך''
זה היה כ"כ מצחיק.
צריך ללמוד להיסטוריה
שזה מציק כי צריך ללמוד אבל היסטוריה זה כיף אז בקטנה.

How I Disappear

New member
היסטוריה זה כיף ? ../images/Emo12.gif

זה זוועה חח ואין לי מושג איך [אם בכלל] אני אעבור את הבגרות בזה

pRimaVeriTaVIV

New member
למה? ../images/Emo12.gif

עדיף לחזור על החומר של שאלון א' ולעבור אותו ולדאוג לב' שנה הבאה...

pRimaVeriTaVIV

New member
יש אנשים כאלה, לך תבין ../images/Emo8.gif

נראה לי הזונה הזאת בכלל לא תגיש אותי

How I Disappear

New member
../images/Emo31.gif יום כלכך מבוזבז, לא הייתי צריך לבוא בכלל

1-2: לווינים וחלל, בשעה הראשונה היא נתנה לנו שעה חופשית ואז היא טיפה לימדה אבל זה ממש לא ביג דיל 3-4: פעילות מפגרת של כמה סטודנטים לגבי פוליטיקה .. 5: היה אמור להיות מבחן במתמטיקה אבל דחו אותו [בפעם ה100 כבר] למחר אז היא עשתה לנו חזרה קטנה על תלס [שזה אפילו לא יהיה במבחן מחר] ואז היה הרצאה כזאת של איזה מישהו אבל הברזתי חח

איו יום שני ../images/Emo46.gif

ביולוגיה - למדנו על החושים, אני מודה, היה מעניין
אזרחות- דיברו על הנסיעה לכפר ערבי מת'- פונקציות 1 חלקי X התבטל שעתיים אנגלית כי יש היום שיחות הורים D:

hadarinke

New member
לשון-הסטריה-לשון-הסטוריה-לשון.

זה מה שלמדתי היום. מילה מיותרת? לא צריך.

DevilGirl92

New member
../images/Emo156.gif

שעתיים מתוך 5 הייתי אצל היועצת
נחמד לפספס שיעורים היא המליצה לי לקחת כדורים נוגדי-דיכאון

PerfectSP

New member
גם היום לא הלכתי^^ ../images/Emo190.gif

מחר אני מזמינה את האמפי מארה"ב סופסוף!!!@#$%DDDDD: ובמאי הוא יגיעDDDDDDDD: אני כבר לא יכולה לחכותXD היה אמור להיות לי אסיפת הורים היום,אבל לא באתי... לאמא שלי לא היה כוח אז היא אמרה כזה טוב את חולה,אז לא נלךXD אמא שלי היא לא מאלה שדואגים יותר מדי לציונים,ובנוסף הם לא רעים. רק ששכחתי להודיע למורה שלי..רציתי לפחות

למעלה