יווווו

liatusha3000

New member
../images/Emo97.gifיווווו

טוב אני יודעת שאני לא בפורום הזה וסורי שאני פותחת הודעה חדשה אבל אני מתה על הפיג'מות ותקשיבו - אתם בטח יודעים כבר בתור הפורום שלהם אבל יש להם עונה רביעית ובדיוק עכשיו חזרתי מבצפר עם כמה חברות וראיתי אותם מצלמים אצלי בעיר בשכונה !!! יווווו איזה קטעים !! >>אני גרה באזור שהוא מועצה (כמו עיר קטנה) ליד חולון<< ביקשתי חתימה מיניב פולישוק ומכל השאר לא היה לי זמן
לא נוראאאא!
למטה....... בקטע שהם צילמו שם קובי לבוש כאסיר, עודד לבוש כספורטאי או משהו, וגרי.. טוב הוא תמיד בחולצה שלו... אלונה ורוני לא היו שם בצילומים אבל נתן הבכיין היה !! הקטע שהם צילמו הלך ככה: גרי רץ בכביש ואז עוצר וצורח: "למההההה???????????!!!!" חחחחח... היה עוד קטע שבו קובי ועודד רצים גם כן בכביש ומחזיקים שקית... המממ... חשוד...
אה והחתימה של רובי דואניאס מה זה חמודה - הוא מצייר קריקטורה של עצמו! וכשבאנו לבקש ממנו חתימה (אין לי חתימה שלא כי הוא נסע כבר אחרי כמה חתימות שהוא חתם) הוא היה באוטו עם חלון סגור והראינו לו את הדפים, לבקש חתימה והוא עושה כזה: "אני?!" חחחחח!!! *דרך אגב הבנות בהפקה או מי שהן לא יהיו ממש לא נחמדות...
"אנחנו לא רוצים לדרוס אפחד.." , "טוב, הם בסך הכל אנשים !!"
קנאיות...

liatusha3000

New member
../images/Emo97.gifלא התבלבלת באייקון?../images/Emo151.gif

אופס גמני התבלבלתי עכשיו

B o N u s

New member
לא.. ../images/Emo3.gif

אני גם רוצה לראות אותם אז שמתי את האייקון

liatusha3000

New member
../images/Emo97.gifהם נסעו עכשיו לבינימינה..../images/Emo4.gif

או משו כזה.. תרוץ אולי תספיק

B o N u s

New member
../images/Emo6.gif

אני כבר אבקר אותם באחד הימים ב"קניוכל" שם הם מצלמים, כנדומני

B o N u s

New member
בכל מקרה אני גר בראשון ועשיתי בר מצווה במסעדה

למטה P:

B o N u s

New member
מזמן.. חבר'ס../images/Emo6.gif

בספטמבר
אתם לא חושבים שקצט איחרתם
אבל תודה בכל זאת :$

עדנונית

New member
חחחח מגניייבבבב לךך ../images/Emo9.gif

יווו איייךךך אני רואהה את הקטע של גרי הולך להיות כזה מצחיק עם הלמה האופייני לוו אבללל לממהה.??

למעלה