Y A E LY

New member
../images/Emo96.gif

אבל הפעם הוא של טסטר צ´וייס--> אנחנו הולכים על האליטה היקרה.. אנחנו פורום איכותי... בכל מקרה בוקר טוב בוקר אור. פעם שניה שהפינה הזו מתקיימת. פעם שנייה שהיא מתקיימת על ידי מלכת השבת היוצאת שלנו הלא היא: יעלי.... (זה מה שקורא אחרי לילה ללא שינה). ושוב אני אחזור ואומר שאז מה אם לא הלכתי לישון- כבר הביאו את העיתון. הציפורים כבר מצייצות והשמש (נראה לי) כבר התחילה לעלות. מה יותר מכל אלו מסמן את הבוקר אם לא הקפה שזה עתה סיימתי לשתות?!? הלילה היה לילה פורה מאוד מבחינה אמנוותית, אמנם לא יצרתי ממש אבל הגעתי לרעיונו ליצירות ואני מאוד מאוד גאה ברעיונות החדשים שכעת מתבשלים במוחי, הם ממש לגמרי שלי בלי מעורבות של אף יצירת אמנות אחרת שראיתי והשפיעה עלי... האמת היא שהתקופה האחרונה היא תקופה מעט קשה עבורי, ואני מרגישה רע--> ניתן לראות את כל זאת ועוד ביצירותי הדרמה מלנכוליות משהו לדעתי תקופה האחרונה. בכלל אני מאוד נהנית מהפורום השבוע- לאחר תקופת דאיכה קטנטנה הפורום נעמד שוב וחזר להיות כמו שאני אוהבת. מתה על הפורום הזה ועל כל אחד ואחד מכם. ערן- צירפת את היצירה שלי לגלריה של הירוקים?!? מוטי- הלילה השווצתי באתר אינטרנט שלך בפני מישהי וקיבלת שבחים רבים. שולי ובן-> גם הדפיוצרים שלכם קיבלו מחמאות הלילה. זו דרכי המיוחדת להגיד לכם בוקר טוב, מקוה שהעתון לא מלנכולי יותר מכרגיל.. מקווה שהקפה בדיוק כמו שאתם אוהבים-> ושהציפורים לא עולות לכם על העצבים כמו שהן עולות לי כרגע!!!!
בווקקקרררר טטטטטטווווווובבבבבבבב לכולכם. שיהיה לכם יום פורהומהנה....

moti80

New member
בוקר טוב ליעלי ולפורום אמנות

אני דווקא ישנתי מצויין,קמתי כמובן, עם בטן מקרקרת ->לא יודע מה קורה בזמן האחרון פשוט כל הזמן רעב!!!! אז נראה לי שאני אלך לבלוס לי איזה ארוחת בוקר עסיסית ועשירה ביחד עם הקפה. אני אישית ממשליץ על קפב פלטינום (platinum), תשמעו, זה משהו משהו. ויעלי, מגניב שאת משוויצה באתר שלי - זו מחמאה גדולה
. למי השווצת אגב? זהו, שיהיה לכולם בוקר נפלא ואביבי, מלא ריחות אהבה... שמש מוטי

SC

New member
../images/Emo96.gif בוקר טוב

בוקר טוב ושבוע מצויין לכולם. תודה, יעלי.

eranoz

New member
../images/Emo96.gifבוקר חרא../images/Emo31.gif

התעוררתי רעב באמצע הלילה חפרתי במקרר לחפש דבר מה לאכול רצה הגורל וזו היתה פשטידה בת שבועיים (שבוע שעבר עשינו לה בריתה) עם כל החיבה שיש לי לפשטידה הזו ויש לי היא לא עברה את הסלקציה של הקיבה שלי (מסתבר שעומד שם סלקטור קשוח במיוחד פדרמן ילד לידו) התעוררתי עם כאבי בטן ועם לחץ לחץ לחץ של סוף הסמסטר שיהיה לכם יום טוב נ.ב. אין כמו כפית גדושה 24 קראט על שלושתרבעי כוס מים רותחים בלי חלב ובלי סוכר לא מחליף את זה בשום פלטינום או טסטר צויס או כל חרא אחר למעט אספרסו כפול טוב כמובן שבלי סוכר

moti80

New member
גם כפול וגם בלי סוכר??? איכס!!!!

אף פעם לא הבנתי איך אפשר לשתות את הגועל-נפש הזה??? זה מר אנשים - זה מגעיל!!! מה שמזכיר לי שתמד חשבתי לעצמי למה אנשים שותים בירה - זה גם מר ומגעיל, ממש לא יכול להבין את זה....יש כל כך הרבה משקאות טובים ודווקא את המרים והגועל הזה אנשים אוהבים לשתות...לך תבין שמש מוטי

eranoz

New member
הסוכר מסתיר את הערומה

ובשביל אחת טובה ששוה את זה אני מוכן לסבול כל מרירות וזה כבר מעל ומעבר לקפה

למעלה