ו שתי

New member
אגב קפה- פרדיסו ברמת אביב הישנה

באחד מימות השמש השבוע, החלטנו לצאת לכמה דקות של קפה, ומשומה, ויתרנו על ביטא. וחבל. השירות מאד נעים, אבל הקפה מחורבן, אפילו יותר גרוע מההוא של ביטא. וגם קצת יותר יקר.

smartblonda

New member
../images/Emo93.gifמישהו "הרים" לנו את המגזין../images/Emo4.gif

ותודה מירב על הקישור
מבתי הקפה שצויינו ,אנו נוהגים לשבת להפוך טוב בקפה ביאליק, קפה גו' בחשמונאים,קפה קפה במסריק,כמובן שיין שנראית יופי לאחר השיפוץ ואפילו בתוצרת הארת במסריק-המאפים שם מעוליםםם
האמת אנו אוהבים לגוון, בעניין בתי הקפה,כל פעם מקום אחר,מחוץ לרשימה שציינתי.

meravbr

New member
שימו ../images/Emo23.gif שיש אפשרות לבחור את

בית הקפה העשירי ברשימה ולזכות במכונת אספרסו של גאג'יה (אני מקווה שהיא יותר מוצלחת מזאת שהיתה לנו
). מי מודיע שזכה
(פרטים בעמוד 46 של המגזין)

גסטרו

New member
ואם עתונות אז אבי אפרתי על טוטו

ובחפוז ברמזור- שגיעא כהן דווקא נהנה בשגב. אחפש את הלינק אחר כך. וטיים אאוט- למרות שיחות חוזורת שם מחלקת השרות- העיתון לא הגיע ...

meravbr

New member
וואלה נהנה,

אבל כתב בקושי עם העיקריות ונראה לי שלא נפל מהקינוחים. ואם מישהו יספק לי פירוש לפסקה הראשונה בביקורת, אודה לו...

Forum User

New member
מה לא ברור? פראיירים רק מתחלפים

רובנו ככולנו משלימים עם שירות גרוע שבגרועים במסעדות. איזו מסעדה בארץ מעסיקה מלצרים מקצועיים, שבאמת יודעים את העבודה ומתייחסים אליה כאל קריירה ולא כאל אמצעי פרנסה בדרך לקריירה?

meravbr

New member
את הדרש הבנתי

המשל מאד לא ברור - האורחים יושבים בסבלנות ומחכים למלצרית ולא קוראים לה וזה ככה בטיסת שכר (כי במחלקה ראשונה אין סיכוי שזה יקרה, לא?) ולבסוף קמים עם המגש (זה מה שאמור לקרות כשהמלצרית לא באה?), וזה שהם מחכים בשקט זה כמו בית תמחוי? משל עקום.

smartblonda

New member
../images/Emo4.gif אכן עקום כדברייך,מירב...

כמובן שאין סיכוי כי כך יקרה במחלקה ראשונה. אבל אותם אנשים ,יעדיפו לשבת בשקט ולחכות,כאשר מדובר באחת המסעדות הטרנדיות וה"פלצניות" שצצות להן מדי יום. ולדעתי"מלאה במקומות הנכונים" מתייחס אך ורק לשילובים המוזרים של אגף הקינוחים,(מאחר והראשונות והעיקריות היו מצויינות)שכנראה לא נעם לחיכו.

למעלה