לה=לי
D DARk lies New member 7/6/05 #86 מי? את? מי מכיר אותך בכלל?../images/Emo12.gif סתםסתם קרן כפרעלייך אמרתי לך שאני אבוא לפה
S SPFAN New member 6/6/05 #3 לא אתה לא היחיד לא ראיתי גם ת'סרט זה מה שחסר לי הבטטות הקטנות האלו על מסך קולנוע
B B u T T £ r F l y New member 6/6/05 #31 חעחע בטטות! ../images/Emo6.gif אוי ג'וני מספיק אתה קורע אותי!! זה מזכיר לי : ''אם תיתן למישהו סטירה - יכאב לו'' אוי אתה קורע אותי!
חעחע בטטות! ../images/Emo6.gif אוי ג'וני מספיק אתה קורע אותי!! זה מזכיר לי : ''אם תיתן למישהו סטירה - יכאב לו'' אוי אתה קורע אותי!
S SPFAN New member 6/6/05 #10 חחח אל תיקחו את זה ברצינות אצלי כל האלה שאנלא זוכר ת'שמות שלהם הופכים לירקות/פירות/כל מאכל אחר נגיד אני ועוד כמה ידידות שלי היתחצלנו (היתחצלנו = הפכנו לחצילים) כל מי שאנחנו שונאים הוא קישוא ואנחנו גם קוראים לדבר דוממים בשמות אבל תאמינו לי שאתם לא רוצים לדעת
חחח אל תיקחו את זה ברצינות אצלי כל האלה שאנלא זוכר ת'שמות שלהם הופכים לירקות/פירות/כל מאכל אחר נגיד אני ועוד כמה ידידות שלי היתחצלנו (היתחצלנו = הפכנו לחצילים) כל מי שאנחנו שונאים הוא קישוא ואנחנו גם קוראים לדבר דוממים בשמות אבל תאמינו לי שאתם לא רוצים לדעת