שרשור חברתי

אם היית יודע איך אני השקעתי...

נכון אופטימית?
אגב, אופטימית יקירה, הכול הסתדר בסוף. זו כנראה הייתה הפרעה של יום אחד :)

kiss 18

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo13.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif ../images/Emo41.gif

מזל טוב ענק! הופ הופ טרללה אופתימיתל'ה גדלה בשנה ה ה ה ...וכמובן שחרדיפרנט חייבת לפזר את החישוקים... (חחח הייתי חייבת, סורי!)
שיר קטן ליום גדול מילים אינן אומרות הכל אך יש בכוחן חיוך להעלות ולפתוח את הלב להגשמת משאלות הלוואי שתמיד תהיי מאושרת ועצב את דלתך לא יפקוד שתהי חזקה ולא מוותרת ועל שלך תמיד תדעי לעמוד שתקבלי את כל שאת יודעת לתת ותמצאי אהבה - אהבת אמת והכי חשוב שלא תשכחי שיש לך מקום גדול בליבי... ותזכרי תמיד- היום בו נולדת, הוא היום בו החליט הקב"ה שהעולם אינו יכול להתקיים בלעדייך... אז שוב, המון מזל"ט ליום הולדת...שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה, אמן! והלוואי שכבר השנה, יהיה לך בעל כזה בול בשבילך...הוא יגיע בעז"ה..וחכי חכי איזה...ספיישל פור יו... באהבה,

יש רזרבות למקרי חירום....

חשבתי לשמור לשנה הבאה.... אבל אם צריך-נזמין עוד.... או שפשוט נמצא דרכים לייעל את השיטה....

אמממ, תראו,

מוחי הושחז עד תום, אני חוששת שאין כבר את מה להציל. {אפרופו "מוח מעלה עובש", קייסי
}.

קודם כל

קחי טישו, שניה יופי כן תורידי את השכפ``צ עכשיו תוציאי את הטישו תניחי את התיק הניצחי על הרצפה, תורידי את הקסדה ותנגבי את האף, יופי, ילדה גדולה... את העלת את הנושא הזה שלא נשאר לך הרבה בראש, אולי תנסי לשתות משהו? אולי קצת פוליש? זה עוזר, נכון אופטימיישן?

למעלה