פורים שמח ^O^~!

Bakura

New member
../images/Emo96.gif פורים שמח ^O^~!

ולקראת פורים, הצעה בקשר למשלוחי המנות במפגש. אני מציעה שבכל משלוח מנות יהיו לפחות~ *חטיף מלוח אחד *חטיף מתוק אחד *הפתעה קטנה~ (אם תקנו ביצת הפתעה של קינדר זה יחסוך לכם את הסעיף למעלה, ומה גם, לפי הסקר שנעשה לא מכבר המון אנשים מהפורום אוהבים ביצי קינדר.) *שתי אוזני המן~ (אבל בלי פרג, חארם. שוקולד.) *ברכה קטנה וחמודה (רצוי עם משהו של נארוטו) *סוכריה על מקל ^^ *ונראה לי שזה כל מה שיש במשלוח מנות ממוצע וככה אף אחד לא יצא מקופח D:~ ... אני גם חושבת שיהיה נחמד, אגב, אם יעשו כל ברכה של משלוח לפי דמות, וגם את המשלוח עצמו, אבל אני חושבת שלזה צריך תיכנון יותר גדול מראש, אז ניחא. ^^"~ ... וגל. לא פתחת שרשור שונן איי T_T.

יוווו.... פורים כבר כאן

איזה כיף לכם שאתם לא צריכים ללמוד היום ומי שרוצה בא להופעות ופעילויות מוזרות שבית הספר מביא ומי שלא רוצה נשער בבית זה לא פייר אני לא רוצה ללמוד היום

הוא נגמר אתמול...

התחיל סימסטר חדש, אני לומדת היום ומחר מחרותיים חופש (אם לא אז הייתי מייצרת אחד במיוחד לכנס)

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאהה רגע... לא סיכמנו

שנתחלק בכל? ^^"

CibiHeart92

New member
פורים שמח! O:

היום כשהלכתי לבקר לתומי בבית ספרי הישן מצאתי מישהו שהתחפש לקיבה O_O; זה היה ממש מוזר

Galmon

New member
XD אממ..... זה היה אסף~

נתתי לו את המעיל קיבה שלי מפורים שעבר..... ואני גל! הבחור הגבוה עם מכנסי העור שקיפץ לידו~ D: יאי! עוד אוטאקואית מהסביבה~~~~~ ^__________^ (ראית את כל הבנים ששיחקו כדורגל בתחתונים? זה היה כזה שווה! XDD)

Galmon

New member
מה...... ; _________ ;

זה לא כאילו שהורדתי בגדים והלכתי גם לשחק איתם ~ XD (לא הרשו לי... זה היה רק לי"ב......) ; ^ ;

Galmon

New member
פורים שמח!~~~~~~~~ D:

"אני פורים אני פורים שמח ומבדח~ הלא רק פעם בשנה אבוא להתארח~" D: פורים שליטה! ^O^ ו..... מממ..... שונאן איי.... מיד~

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif פורים שמייח ../images/Emo3.gif

שלי כבר מוכן, ואין בו ביצת הפתעה>_< לא נורא הברכה תצא יפה

למעלה