ערב טוב

lulit

New member
אני לא אגיע למפגש ביום שישי

צר לי חברות וחברים יקרים, אך כפי שזה נראה עכשיו, אני לא אוכל להגיע למפגש ההיסטורי. עדיין לא מצאנו דירה ואנחנו ננצל את יום שישי בבוקר לחיפושים אינטנסיביים. אל תהרגו אותי..

orit281

New member
תבואי לפחות להגיד שלום

אולי תראי איזה משרד בעזריאלי שימצא חן בעיניך... תשמעי גם זה נדל"ן

הלו - מה זה?

אז תלכו לחפש ב-11 תבואי לפחות לחצי שעה לקבל חיבוקון קטן מה זה< PLEASE באדי

lulit

New member
נראה אם זה יהיה אפשרי בכלל..

שרק תביני מה אני עוברת: התקשרתי היום בצהריים לברר פרטים. הכל נשמע ממש טוב ויפה. המשכיר אמר שאפשר לבוא לראות את הדירה מ - 18. התקשרתי שוב ב 18:45 וכבר לקחו אותה. זו כבר הפעם המי-יודע-כמה שאני מקבלת תשובה כזו. אפילו יצאתי פעם אחת באמצע היום מהעבודה לראות דירה (שהייתה ממש מגעילה). אני חוששת שאם אני אחכה ביום שישי עד הצהריים, באמת כבר לא ישאר לנו שום דבר לראות. אנחנו גם רבים כל הזמן. אין לי מצברוח, ואני בלחץ. אני לא הכי נחמדה בימים האחרונים, וניסיתי להסביר לו ממה זה נובע, וקשה לו לקבל את זה. אוף.. כמה קיטורים. איזו פולניה אני

g u r a

New member
תמשיכי להיות פולניה...ולקטר

אבל- אל תאבדי פרופורציות!! זה מלחיץ, וקשה, אבל אל תפרקי את הכל עליו. שלא תצטרכי לחפש דירה עם שותפה
. באמת ליאת, תרגיעי קצת חמודה..עוד קצת סבלנות. את הדירה שלנו לא הצלחנו למכור במשך 6 חודשים..וכל הזמן אמרתי- לכל דירה יש קונה.והדירה שלכם ממתינה לכם..אוטוטו ותצחקי מכל מה שעברת.

maybesure

New member
../images/Emo133.gif

אצלנו הצעיר (11) הולך לישון בשעה 22:00, והבת (17) מתי שבא לה, העיקר שתקום בזמן בבוקר. לרוב עד חצות היא במיטה, כמובן שבחופשות הרבה מעבר לזה-לפעמים רק לפנות בוקר. בכל מקרה-הם יודעים לא להפריע לנו אם אנחנו נחים או אם אנחנו רוצים שקט ופרטיות. ובגיל שלהם הם מספיק עצמאיים כדי לא לנג'ס. ברור שכשהיו קטנים הקפדנו הרבה יותר. עכשיו די אחריות שלהם והם גם ממושמעים מתמיד. באדי! מחכים לתמונה , תתחדשי!!!

למעלה