חם לנפש..

mimeli

New member
../images/Emo96.gif חם לנפש..../images/Emo23.gif

אז ככה: אני לא יודעת אם אתם מכירים את הספרים בסדרה של"מרק עוף לנפש"- שאלה אספים של סיפורים מההמים, חמודים מצחיקים ובעיקר מחממים את הלב...יענו כמו שמרק עוף מבריא את הגוף ועושים טוב, כך הסיפורים האלה לנשמה. (ומי שלא מכיר , ממליצה בחום!!) ישבתי וחשבתי לי.. אולי נפתח כאן שישור או אפילו פינה חדשה בפורום: אין כאן המקום להרחיב לסדר גודל של סיפורים ארוכים או ספר, אבל מקום לכוס שוקו/תה חם יש..!?!?
כלומר- שירשור של דברים קטנים שחיממו לנו את הלב השבוע.. מה דעתכם? מי מצטרף לכוס תה? ב-
סימון.

mimeli

New member
אז אני מתחילה..

הטרמפ שהציע לי השכן שלי בדרכי הביתה שילשום אחרי שלימדתי. היה אומנם יום נעים להליכה, אבל הייתי מוטשת. והוא..פשוט עצר והסיעה אותי עד הבית.
הבת הגדולה שלי(1) , שהביאה משהו לחברה שלי, בדרכה לחברה שלה, למרות שזה לא היה ממש בדרך..ולמרות שבהתחלה היא עשתה לי פרצופים. בלי שלחצתי אליה, חזרה אל החדר, לקחה את החפץ, ווידה לאן שהיא חייבת להגיע והלכה לה.
הבעל שלי, שאחרי שאמרתי לו שבוע שעברה שהוא כבר רק ניגש למחשב אחרי חזרתו הביתה ובקושי אומר אפילו שלום, משתדל קודם להכנס, לשבת לאורך כוס הקפה שלו איתי בסלון..ואז רק ניגש למחשב(מה לעשות..אהבה חדשה..)
מחמאה של הבת האמצעית:"אמא, את לא רק בשלנית מציונת..את גם עושה עוגות טובות!" ...עם כל ה
!
לילה אחת שישנתי לבדי במיטה..והקטנה שלי במיטה שלה..לבד, כל הלילה. קמה בשש וחצי, שמחה וטוב לב, ושיחקה עם אחיותיה הגדולות במקום לבכות לאמא.
משפט שאמרה לי מורה שהחלפתי אותה יום לפני:"את לא יודעת כמה שזה הקל עלי לדעת שאת מחליפה אותי..אמרתי לבעלי שקודם אני מתקשרת לסימון לבקש ממנה להחליף אותי..אצליך אני רגועה.." (שתבינו..עבדתי 5 שנים כסיעת רוטציה בגנים..והדבר האחרון שקיבלתי ממי שהחלפתי אותן זה היה מחמאות-היה יותר"זה לא היה מספיק מסודר,שם לא ניקית מספיק"..אז מה שבנוסף לתפקיד ה"רגיל כסיעת, הייתי המאיירת הראשית לכל הגננות, שרק חיכו לבואי עם רשימה ארוכה של בקשות..לכן זה כ"כ מרגש אותי..)
מסר שקיבלתי מאחת החברות הפורום כאן, שעוזר ויעזור לי מאוד להתקדם עם הספר שלי.שוב תודה לך!!
הבת הגדולה שלי(2) , שהתברר לי שכל חברותיה קיבלו מכתב הביתה,כי התנהגו לא בסדר..אבל היא..לא..לא נסחפה אחרהן. בגלל שאני יודעת כמה שזה קשה לה. כל הכבוד!!
ושוב לגדולה שלי..שהתחילה להפנים את לוח הכפל..בכיף!! ישבנו בארוחת ערב, ויצא שכל שאלה ששאלתי אותה על כפולות שהיא למדה השבוע..היא ידעה!!
גם למורה שלה.. ולבסוף..
הזדמנות להגיד לכם, חבריי לפורום כמה שאתם מחממים לי את הלב..עם התגובות, הצעות,וזה שאתם..אתם!! תודה!! סימון

kung fu

New member
כיף לקרוא ../images/Emo24.gif ולי עשה טוב השבוע

שהתקדמתי בכל מיני דברים בדירה שאני עוברת אליה בקרוב

mimeli

New member
ואיי- שיהיה לך בשעה טובה!../images/Emo24.gif

ובהצלחה עם ההעברה! סימון

mimeli

New member
הלוווווווווווווו../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif

מה- אני וקונג פו היחידות?!? לכם לא קרה משהו שחימם לכם ת'
? מיסססכניייים!!
סימון

mimeli

New member
אז הנה לך אחד לשבוע הזה:

שולחת לך הרבה
ים,
ות, הרבה
ו
.. סתם..כי את מקסימה!! בהרהבה
שלך, סימון

שמיצית

New member
אני רוצה גם../images/Emo9.gif

בעלי הכין לי ארוחה רומנטית בהפתעה, כשחזרתי מאוחר מפגישה
אנשים מקסימים עם מילות עידוד שפגשתי בתערוכת אלטרנטיבה
פידבק מצויין שקיבלתי מהבוס שלי
אירוע "שירת האדם", שירה בציבור לכבדי שמיעה ולשומעים, הצליח מעל ומעבר למצופה (כ-900 איש), בזכות תרומתם והתנדבותם של המון המון אנשים.

natalynataly

New member
גם אני גם אני גם אני. רוצה..... |פר

טוב...
אתמול בשעת דיכדוך, בעלי הכין לי קפה... שאל "איך עושים?" (כי כידוע, לבעלים קשה לשים כפית של נס עם שתי סוכרזית.... ואם צריך להוסיף שני סנטימטר של חלב, זה ממש משימה התואמת פרופסורה בקפה לפחות!!!) אמרתי לו, והוא עשה! הקפה היה באמת טעים....
הנסיכה שלי הצעירה, אמרה לי קודם, בעודה מוצצת אצבע וחצי רדומה "אנחנו חברות הכי טובות".... ממש התמלאתי אושר...
אני מרגישה היום יותר טוב. מתאוששת לאט לאט. למרות שלא מזדמן לי כל כך לנוח . אולי אני לא צריכה כל כך מנוחה. אלא יותר מנוחה נפשית. בלי לעשות פרסומת מיותרת - אתם יודעים שבפורום שלי, "אופטימיות" , אנחנו עושים באופן קבוע פינה "שלושה דברים טובים" - בפינה כותבים ככה, מה שקרא באותו היום. מסתבר שזה כמעט תמיד דברים טובים! אתם ממש ממש מוזמנים לבוא לבקר ולכתוב!!!!

נשמע נפלא!!!!

אגב, מה הוא הכין לך? יאמי! אני בדיוק הולכת לאכול עכשיו סלט יווני
ושאלה אחרונה: היית שותפה בארגון האירוע "שירת האדם"?

למעלה