(
) חדש: Windows Live Writer

(../images/Emo96.gif) חדש: Windows Live Writer

"מיקרוסופט השיקה את Writer, כלי לכתיבה ועריכה של פוסטים, לא רק למשתמשי Live Spaces [...] השבוע הכריזה מיקרוסופט על תוכנה חדשה, המצטרפת לארסל הכלים והשירותים הנמצאים תחת המותג Live. התוכנה, הנקראת Windows Live Writer הינה עורך טקסט, הדומה למדי ל- Word, המיועד לכתיבה ולעריכה של פוסטים." (נענע) http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=389422&sid=127 מייד לאחר השקה מחודשת של Windows Live Spaces, השיקה מיקרוסופט את הכלי הנ''ל אשר מיועד לבלוגרים - ולא רק של מערכת הבלוגים שלה. דרך אגב, באופיס החדש ניתן לשלוח פוסטים למערכת הבלוגים של מיקרוסופט היישר מתוכנת "Word".
מישהו מתכוון לנסות את התוכנה החדשה? (או אולי שמישהו כבר עובד איתה?) מה דעתכם על תוכנות בסגנון הזה באופן כללי? חבר הפורום DevArea בדק את התוכנה ונשמע שדיי התרשם

Tali1912

New member
וואלה

יפה להם, נראה יפה וידידותי, מיקרוסופט הביאה את העורך מהר לעומת ההמתנה לעורך שתפוז מבטיחים כבר כמה חודשים

DevArea

New member
אם הייתי יועץ לתפוז

הייתי אומר להם: חברים, אל תסבכו את עצמכם. תיישמו MetaWebLogAPI ותחסכו לעצמכם הרבה מאד כאב ראש בבניית תוכנה שולחנית.

Tali1912

New member
בלי שום קשר ליועצים לתפוז

מייקרוסופט השיגה אותם יותר מהר מבחינת העורך. ותפוז זוחלים זוחלים זוחלים
אין אייקון של צב אז יש שבלול זוחלים שניהם באיטיות באותה מידה. עוד שבועיים עוד חודשיים מה זה משנה בסוף זה יגיע.

לא הבנתי כל כך את הנחיצות בדבר

אני למשל לא הייתי משתמש בתוכנה כזו.. נוח לי בעורך של תפוז, אני בכלל לא יוצא ממנו, אז להשתמש בעורכים חיצוניים? אה... לא נראה לי. לא בשבילי.

למעלה