זוכר?

../images/Emo96.gifזוכר?

נזכרתי בבוקר ההוא, כשחזרתי מאימון, גופי מזמזם כמו מיתר התקלחתי מהר, שיער רטוב, ריח של סבון… ואתה מחבק אותי, נושם את המיניות שלי, מתמזג איתי, ידיך על כל גופי, על הישבן, על השדיים, שפתיים נוגעות, מנשקות, רכות. לוקח את השוט בידיך, מעביר אותו בעדינות בין רגליי, פלחי העור הרכים של השוט מטעים במגע העדין והמלטף. ככל שאני מתפתלת יותר , אתה מפליק לי יותר, אני רטובה מהגירוי העצום הזה, נוזלת… מהכוח שבך, מהשליטה. זו משיכה חייתית של ריח לריח, גוף לגוף, רצון שתמלא אותי, תכנס בי, תזיין לי את הרחם, תכאיב לי, תקרע לי את הפטמות עם השיניים, רצון לשתות אותך, לציית לכל בקשה שלך… כל מה שתבקש… אוהבת כשאתה שם על צווארי קולר, מחבר את הרצועה, מושך בעדינות, מצווה עלי לזחול אליך, על הברכיים, מעביר את הרצועה בין השדיים, על הבטן, בין שפתי הכוס, כמו חגורה שנועלת לי את הדגדגן, ומלטף אותו, מעביר אותו כמו כדור קטנטן מצד לצד בין האצבעות, את רוצה את זה? שואל. ומפסיק, ושוב. איך אתה עושה את זה? איך?!!!

כוכבית 1

New member
איך הוא עושה את זה...?

את זה יכול לעשות רק מי שאוהב. מי שבאמת אוהב. התמזל מזלך. מזלכם.

ואת, אהובתי

האם חשת בכוחה של השליטה? האם חשת בתשוקתה של התמסרות? של נתינה שאומרת "את ש ל י", שייכת לי, אתן לך אותי דרך הכאב, דרך ביטול ה"אני" שלך, של קבלה שאומרת "אני זורמת דרכך", נותנת את גופי, את רצונותיי, תלויה בך, סומכת עליך, מתמכרת למגע שלך… אם אציע לך , בפנטזיה, להצטרף , להיות חלק מהמשחק הזה, לחלוק איתי את רעד הגוף, את הצמרמורת של ציפייה, שתינו יחד, את ואני, נוגעות פטמה בפטמה, בטן בבטן, רכות העור, ריח הצוואר, לחי, שפתיים… מתחברות, מתפתלות זו בזו, כרית הכוס הרכה שלי , כרית הכוס הרכה שלך (את תעשי את זה בשבילי), מנשקת את קימורי גופך, מלקקת את הכפתור הרטוב שלך, את רוצה עוד? רק הוא יחליט מה יהיה ההמשך… כוח הנתינה מול כוח הקבלה. האם תסכימי, בפנטזיה, להיות חלק מזה? ואז תדעי איך הוא עושה את זה

אוהד 30

New member
ואני רואה בדמיוני....

את האדון פוקד על שתיכן,,,,ציווי אמת,,,חוק וברזל שאין לסטות ממנו ימין או שמאל כוכבית שאינה מבינה לאיזו סיטואציה היא נקלעה, מבט עגום,,,,האין דרך חזרה היא שואלת בליבה?,,,,ואת שאת ליבה שבית ....לא נותנת לה מנוח... אין מוצא.....אין מוצא אומרות לה עינייך... והאדון בשלו... תרדו לי יחדיו,,,,ועכשיו למה את מחכה כוכבית.....מה עיניי החתול הללו? עינייך בוהקות ,,,,גופך מזדרז לקיים את הציווי, ללא כל היסוס, נשכבת ,,,על רגלייך, כוכבית מעט אחרייך ועל כך מקבלת את השוט על עכוזה האדום ממילא לאחר טיפולך .... ואני מביט לי מהצד,,,,חצי מחייב וחצי נבוך,,,,האם ההופעה אמיתית האם איני חולם.... האם אזכה אני להיות חלק מאווירה מטריפה הזו.... האדון מישיר מבט..... אתה הוא אומר......מה מעשייך....מי הרשה לך לחייך תגיע לכאן ומיד,....אני עם חיוך ממזרי , מוצא את עצמי לרגע נבוך,,,,לא מבין אתה מדבר אליי? שתוק, דביל שתוק ותעשה מה שאומרים לך תעמוד כאן , פסק רגלייך,,,, שתיכן,,,,,קרעו ממנו את הבגדים..... אההה מה קרה לך ....אין לי בגדים אחרים....מה אתן עושות.....רגע ..... לא.... לאא.....אאאאא תעזבו אותי, שתיכן ככלבי ציד, שועטות לכיווני ,,,,רגע אני לא שייך ,,,, אין מענה אני מנסה להאבק בכל כוחי ,,, האדון תופס בידו את צווארי ,,,אין לי יכולת לזוז ,,,מוצא את עצמי חסר יכולת להזיז גפיים .... שריטות , השפלות....ואין ספור הצלפות ,,,,כל גופי רועד,,, שתיכן אוכלות את גופי בתאווה ומחשש שמה הוא האדון יתנקם בכן,,,, ככה אני מוצא את עצמי ,,,,נשאב בעל כורחי לחוויה מטורפת ומשגעת , אני מלקק את כובכן יחדיו , אני מחוייב לשתות בצמא את נוזלי גופכן,,, הוא גומר על כוכבית ,,,את מורחת הכל על גופה,,,,ואני מחוייב לנקות את גופה בלשוני.... כל כולי שקוע ,,,בחובותי לחוויה .... שלכן... אוהד

אוהד,

אוהד יקירי, אתה ממש נכנסת לסיטואציה, הפלגת בדמיון. אבל מרגישה שפנטזיה שלך יותר מתאימה לסשיין סאדו טכני ולא משקפת משיכה גופנית מטורפת. אני טועה?

אוהד 30

New member
חוששני יקירתי .....שמה את צודקת

האם כוונתך למשיכה ללא לאות,,,משיכה חייתית, משיכה שלא יודעת גבולות משיכה שדורשת עכשיו ומיד ללא הסבר ללא מילים ללא דבר המחייב הרצון לקירבה עז ככל שניתן לא מותיר ספקות בקשר לזהות המינית , ללא רצון למחשבה נוספת ...פשוט לחדור, להתחבר,להזדיין ללא גבול... אני מכיר משיכה כזו .....לפחות אחת.....:)

אוהד 30

New member
אין לך מושג עדג כמה אני לא "שלוו "

ברגע זה ממש.... עד כדי איבוד כל כיוון ולהציע לך......

כוכבית 1

New member
דולפין יפה שלי ../images/Emo23.gif

חשה ומתענגת על כוחה של השליטה. מתמסרת לתשוקת הנתינה וביטול ה"אני". נותנת את גופי ומתמכרת לכאב. אני שם. איתך. נוגעת, מלטפת, מלקקת, מנשקת, אוספת אל תוכי פנימה. אותך. ואת..אוספת אותי ומכילה בתוכך את כל העוצמה הזאת המשכרת, המטרפת. והוא. ממרומי אהבתו נותן לשתינו לקבל. לי אותך, לך אותי, לו אותנו. אני שם. איתך. איתכם. כל כך שם.

Lateralus 666

New member
לשתיכן...

אם ההתכתבות הזו היתה יותר מגרה, היא היתה בילתי חוקית !

bugbuster

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo27.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo27.gif

Lateralus 666

New member
הכוונה היא שזה מגרה מאד (!!)

לא שיש משהו לא חוקי - להפך, המשיכו נא ככה !!

בפעם הבאה../images/Emo38.gif

ופעם הבאה – היא תהיה, כזאת בדיוק, או אולי קצת שונה… כשיהיה הבית ריק, רק שנינו, במקרים נדירים שזה קורה, אולי אפילו בלילה, אחרי שכמעט ארדם, מכורבלת בשמיכת פוך, חמה ורכה, מצפה לידיים החמות שלך, לשפתיים מבקשות. הגוף העירום שלך ייצמד אלי מאחור, ואני כבר לא רכה, אני מתוחה ורועדת, חשה את הזין שלך לוחץ בחוזקה על גבי, מחליק אל חריץ הישבן, אני מקשתת את הגב כשידיך חופנות את שדי הנפוחים , את פטמותיי הקשות, רוצה כל כך להרגיש אותך בתוכי, הידיים , הידיים האלה, כשהן מלטפות, כשהן סוטרות, כשהן מזיינות, עמוק בתוך הכוס , נרטבות, אוחזות, חודרות… אני חשה תענוג עצום שמתפשט בגוף ומאבדת את תחושת המגע שלך, לא יודעת באיזה מקום אתה נוגע, הגוף קופא לשניה, אבל אתה זז טיפה לאחור, מנתק את גופך מגופי, קם. את לא מספיק רטובה, אומר, ואני מתרוממת על הברכיים, כשאתה מסתכל על החוטים השקופים הנמשכים בין ירכיי, ומצווה עלי לשבת על הרצפה, בפיסוק, להסתכל במראה על הדגדגן שלי ולא לגעת. מדליק שני ניירות , מניח אותם על הרצפה משני צדי המראה. האור המרצד של הנר המשתקף במראה וניצנוץ הכוס הרטוב וריח… ריח של זיון. אתה עומד מאחור, לוקח את רצועות הקשירה וקושר את ידי ואת רגלי. כאילו במקרה היד הקושרת עוברת מעל הפטמה, ברפרוף קל, כאילו במקרה הרצועה נוגעת בכרית הכוס, כאילו במקרה היא מסתבכת בין השפתיים, כאילו במקרה אצבעותיך מנסות לשחרר אותה, נוגעות לא נוגעות, עם כל נגיעה כזאת גופי נרעד, נמתח, מצפה … אתה נשכב מעלי, במהופך, כשאני קשורה , בידי וברגלי, הגוף שלך כל כך קרוב, מריחה את הריח האהוב, הזין שלך מול פני, מתגרה בי, כמעט נוגע בשפתיי, מלקקת את הטיפה, מנסה להרים את גופי, להתקרב, אבל לא יכולה, גופי קשור. חשה את חום הפה על הדגדגן שלי, ליקוקים עדינים, קטנים, מנסה להידחק בך יותר, אבל אי אפשר… לשונך נכנסת יותר עמוק, וזין שלך כבר בתוך פי, עטוף בחום וברטיבות של הפה, גופך עולה ויורד, מזיין אותי בפה, הלשון שלך בין שפתי הכוס, שפתיך מוצצות אותי, אני לא מסוגלת לחשוב עליך, רק על עצמי, על העונג העצור הזה, על הגלים הענקיים שמתפשטים בגופי, על הטעם של הזין בפה, רק שזה לא ייגמר… או רק שייגמר… או שניהם…

חתוללבן

New member
קורא אותך בפעם החמישית

ולא שבע מהתאורים שלך. מרגיש כאילו אבל רק כאילו אני שם. איך איך הוא עושה לך את זה? מוכן לתת כל הון שבעלום לקבל שעורים ממנו.

למעלה