וסוף סוף זה מתחיל ^_^~!

TaIu

New member
סדרה טובה :)

אני אמשיך לראות :) שמעתי שזה כמו יוגי הו בהתחלה אז נבהלתי ^^" XD והסאי הזה.. דומה לבת! יש לו שפתון סגול 00"

Yosh Yosh

New member
התרשמות ראשונית מהתרגום

ושאר ירקות. התרגום בסדר גמור. קצת חסרות לי כל ההערות האלה שהייתי תמיד עוצרת בשבילן פרק (ולא מבינה כלום מהן בכל זאת...). לפחות את גו גו איגו השאירו. שונאת את שני הילדים האלה XD היקארו כזה ילד בפרקים הראשונים. הכי כיף זה כשהוא גדול כבר *-* ואקירה! אקירה המסכן! היה פעם ילד תמים ;-; ואז בא היקארו... וביגר אותו יותר מדי מהר
"החור ההוא... והבחור ההוא..." XD

star_female

New member
XDDDDD אוי *נוסטלגיה*

באמת הרבה זמן לא ראיתי את אקירה כל כך חמוד ותמים XD יהיה נחמד לראות את ההתפתחות שלו שוב XD והיקארו ילד חמוד... וגם הוא עדיין תמים ^_^ (אבל מסיבות אחרות לגמרי ^^; )

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

אני כבר מתה שיגיע הפרק שהוא בא לבית הספר של היקרארו

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gifאה.הנה שרשור פרק @@"..

אמ.*עושה העתקהדבק* נמ.. זה טיפה מזכיר יוגיהו, בגלל סאי..והטירוף של המשחק..אבל זה הרבה יותר טוב *-* ואמ..שמישו יסביר לי למה כולם מתלהבים מאקירה? הוא סתם איכ >:

star_female

New member
חכי קצת ותגלי למה כולם כל כך

מתלהבים מאקירה ^^; (הוא לא איכ
)

star_female

New member
טוב... הרבה לומר אין לי

כי זו לא פעם ראשונה (או שנייה או אפילו שלישית XD) שאני רואה את הפרק הזה... אבל זה היה טוב כמו שזכרתי, אולי אפילו יותר טוב (או אולי זה רק ההיי הטבעי שנובע מציפיה שאני נמצאת בו כבר כל היום XD). התרגום טוב, למרות שחבל שלא מסבירים את המושגים עצמם (בפרק הזה זה הסתדר עם ה-workaround הזה של להסביר במשפט עצמו, אבל בפרקים הבאים זו תהיה קצת בעייה לדעתי ^^; ). וחבל בקשר לשמות משפחה, קיוויתי שישאירו את זה כמו שהם אומרים (לפי איך שתרגמו את מה שהמורה של היקארו אמרה לפחות. טויה עדיין לא קרא לשינדו "שינדו". ^^; ) ואני כל כך שמחה שהם השאירו את גו! גו! איגו! ^__^

NuShiCieNta

New member
היה ממש מצחיק ../images/Emo142.gif

נהנתי מכל רגע בטח כמו באינויאשה אני אמצא את עצמי מסיימת את הסדרה באינטרנט לפני שהסדרה בערות החלודים לא הגיעה אפילו לחצי P:

*גםעושה העתק הדבק*

אההה~ אקירה! אההה~ היקארו! D= אהההה~ סאי!!! אהההה! גו~~ XDDD חחחח.. היה נורא נחמד לצפות בפרק הראשון שוב, זה כזה נחמד! חחחחחח ^___^ *מאושרת* [נאמ... ראיתי את הפרק כבר שלוש פעמים בערך-> אבל, תמיד נחמד לצעוק שוב XD ^__^ חיחי~ אני מחכה לפרקים עם אוצ'י, בא לי שוב להמציא לו כינויים~ בואהאהאהאאא~~]

Hinamori

New member
זה היה נחמד ^_^

אני אמשיך לראות~ סאי כזה סופר הומו עם הליפסטיק שלו ! XD והיקארו חמוד ^^ יאי.

Envious

New member
XDD הוא ממש פסיכי !

כולם שם פסיכים ! אוי אני לא אשחק גו מימימי ..<>

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gifזה היההה כ"כככ שווועעע *-*

המ.כן.חזרתי לחיים בפורומ החמט הזה ^^ שלומלכם. וברוכהבאה לאנוכי ^^" נמ.. זה טיפה מזכיר יוגיהו, בגלל סאי..והטירוף של המשחק..אבל זה הרבה יותר טוב *-* ואמ..שמישו יסביר לי למה כולם מתלהבים מאקירה? הוא סתם איכ >:

Hikaru

New member
אקירה = בישי. Oם

והוא אחת מהדמויות הכי טובות שיש. הוא מתפתח בסדרה הזאת כל כך הרבה, את תראי

למעלה