בוקר!!

nutmeg

New member
../images/Emo96.gif בוקר!!

יושבת כאן לראות מה נהיה בלילה ובעיקר איזה מזג אויר מצפה לי היום בדרום. יום אוניברסיטה בפתח. אני כאן עם כוס קפה מנסה לתפוס שרידי חלום שהיה לי על אפריקה...

Idan91

New member
ואני מנסה ../images/Emo187.gif

לקלוט למה אי אפשר להמשיך לישון עכשיו.

דן צ

New member
ואף על פי כן בוקר נפלא לכולם

שני הילדים חולים, עבל עלינו לילה לבן ואני איתם בית, אז מי שרוצה לעודד ולאחל, מוזמן.

mprb

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב....

איזה כיף שיש שמש כשקמים! וישנתי מעולה (לאחרונה היה לי קשה לישון
) דנץ- אני מקווה שהילדים שלך ירגישו יותר טוב. אבל לא עד כדי כך שיתחילו להשתולל
אתה יודע מה- אני מאחלת לך שהם ישנו כ-ל היום ובערב ירגשו הרבה יותר טוב ואז בבוקר יקומו בהרגשה מעולה!!! (הגזמתי?)

taz512

New member
וקר טרוט עיניים

אחרי מעל חצי לילה לבן, אני פה ועייני טרוטות, בקושי פתוחות, ואני זז לכיוון העבודה. אבל.... מה זה אין לי כוח לזוז לעבודה, מאוד מאוד מאוד בא לי להישאר בבית. אבל בכל מקרה בוקר טוב ויום טוב. כבר יום שלישי, ואנחנו מצפים ומחכים ליום רביעי ואחרי זה ליום חמישי שאיתו מגיע הסופ"ש המיוחל. טאז, השד המצפה

dana2909

New member
בוקר קיצי משהו

על הבוקר חיכתה לי קבלת פנים מיוחדת בשירותים. הג'וקים חזרו. זהו החורף נגמר , אפשר להחזיר את הסוודרים לקומה האחרונה ולהוריד את הגופיות. חוץ מזה שכל העולם ואשתו מצוננים עכשיו בטירוף מכל חילופי מזג האוויר הזה. אני חלמתי שמכריחים אותי לעבוד גם בלילה.. סיוט אמיתי.

אני רואה שאיש לא ישן הלילה, שכן גם

אני נשארתי ערה עד השעה 2 בלילה על מנת לסיים את העבודה בהסעה שצריך היה להגיש היום.

Paranoid Y

New member
בוקר בוקר....../images/Emo14.gif

מצפה לי יום עמוס במיוחד... יש הרבה מאד מה לעשות.. אז שיהיה בוקר טוב לכולם...

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר סביר...

התעוררתי, אני יושבת לי בכיף מול המחשב ומנסה לא לחשוב על זה שמ2-3 בצהרייןם בערך אני אמורה ללמוד מתמטיקה ללא הפסקה (אתמול אגב, התיאאשתי אחרי 8 תרגילים, מתוך 37 נדמה לי), וכאן המקום להגיד, פרידום- אני ממש מתנצלת אבל- אני שונאת מתמטיקה!!.. נו מילא.. שיהיה לכולם המשך יום נעים

Idan91

New member
ניסית פעם ../images/Emo187.gif

ללמוד מתמטיקה במשך 17 שעות ברצף (עם הפסקות לשירותים ולא.ערב)? לא? אה.

idanyd

New member
בוקר!!

הימים האחרונים הם ימים מאוד מאושרים עבורי, הודות לשד הברזילאי של הפורום. כל יום כשאני חוזר מהעבודה, אני צופה בשניים-שלושה פרקים של "באפי", שטאז השאיל לי ברוב טובו, והולך לישון שמח ומסופק. After "bufy", everything else in your life got the volume turned down. You can deal with anything.
בוקר טוב לכולכם

דן צ

New member
שמח ומסופק מבאפי???

אתם פשוט לא נורמאלים היא כבר מתה פעמים, פ ע מ י ם סידרה "מאוד אמינה".

idanyd

New member
אם הייתי מחפש אמינות

הייתי רואה חדשות (למרות שגם זה לפעמים נשמע כמו פנטזיה). אני רואה "באפי" בשביל העלילה, בשביל הדיאלוגים ובשביל הציטוטים.

עידניד, בשביל מה ההצגות? הרי אנחנו

יודעים שאתה רואה באפי בגלל שכששרה מישל גלר בועטת רואים לה את התחתונים...

דן!!! (ספוילרים לבאפי. עידן, השמרי)

בפעם הראשונה שהיא מתה היה זה מוות קליני והיא חזרה אחרי 2 דקות. בפעם השניה שהיא מתה החזירו אותה בעזרת כישוף. מה לא אמין בזה???!?!?!?!!! וברצינות, אפילו שזו פנטזיה, זו סדרה מאוד אמינה ונכונה למערכת החוקים שהיא קבעה לעצמה.

idanyd

New member
מה, גם עידן בפנים?

|מר ברנז| Excellent |מחכך ידיו בהנאה|.

הייזל

New member
../images/Emo6.gif אני רואה שהתוכנית שלי

להשתלט על העולם מתקדמת יפה מאד גם בלעדיי.

למעלה