בוקר!!

הייזל

New member
אה לא. למעשה זה הפוך.

מי אתה חושב נתן ללאז את הפרקים?? התוכנית שלי להשתלטות על העולם התגבשה בערך לפני שנתיים, זה לא משהו חדש ותכנס כבר לאיציק.

resputin

New member
ואגב, לאזי-

דווקא התוכנית לא "יצרה" לעצמה חוקים משל עצמה, היא דווקא מעוד מבוססת על תורות מאגיה שקיימות כבר, ופועלת יחסית בנורא אמינות על הרבה מקורות- וזה רק מראה את הגדולה שלה בנושא הזה. :) Buffy rulz.

Idan91

New member
עידן, ../images/Emo187.gif

באפי היא אחת מאהבותיי עוד מימים ימימה, רק שהפסקתי לצפות בה בשלב שהפסיקו לשדר את הסדרה בערוץ 2, לא היו לנו כבלים אז בקיבוץ.. בכל מקרה, הייתה לי הזדמנות לחזור לראות מהעונה החמישית, אבל.. לא ולא. אני עוד אראה הכל מהעונה הרביעית יום אחד.

אצלי זה החודש האחרון

כל יום כמה פרקים של באפי ואנג'ל. תענוג. אגב, באיזה פרק אתה? אני כבר סיימתי את השישית

idanyd

New member
אני סיימתי אתמול את 6X13

ורק בשביל הפרוטוקול - Doublemeat Palace הוא אחד הפרקים הגרועים ביותר שנראו בסדרה. הוא נראה כאילו שלפו אותו מתוך איזו סדרת אימה גרועה, לשעות הלילה המאוחרות. <עדיין צריך להשיג את העונות האחרונות של אנג'ל>

dana2909

New member
טוב אם אמרת אנג'(י)ל

נכון ששאלתם את עצמכם למה לאנג'י קוראים אנג'י? אז אני רציתי לקרוא לה שולה, אבל בבית הטילו וטו והוחלט על אנג'י, על שמו של של אנג'לוס, הערפד השרמנטי.... אני עדיין חושבת ששולה יותר יפה..

idanyd

New member
אנג'לוס? שרמנטי?

מישהו(י) לא ראה את העונה השנייה של "באפי". או שאני סתם ניטפיקר, ואת התכוונת לאנג'ל.

dana2909

New member
לא שאני רצה לפתוח פה את הדיון, אבל

עד כמה שזכור לי, כשאנג'ל הפך להיות רע קראו לו אנג'לוס, והוא היה הרבה יותר שווה (וסקסי) בתור רע..

taz512

New member
נכון מאוד

באמת שמו התחלף לאנג'לוס, אבל עדיין אין סיכוי שהוא מגיע לרמת הקוליות של ספייק. אם ישנו מלך בלתי מעורער זה ספייק. טאז, השד והספייק

miss tamborin

New member
מסכימה!

ספייק, רק ספייק ושום דבר מלבד ספייק.. עם כל הכבוד לאנג'ל (אישית לא רואה בו יותר מדיי יופי אולי קצת סקס אפיל).. איך אפשר לעמוד בפני הלחיים, המבטא וההאישיות של ספייק?.. דמות גאונית..אין עליו...

Idan91

New member
יאללה יאללה, ../images/Emo187.gif

כולנו יודעים שאין על דרוסילה..
בכל מקרה, אנג'לוס הרבה יותר שווה מספייק, אבל כשהוא אנג'ל... ספייק עולה עליו בהרבה.

resputin

New member
אה, ../images/Emo99.gifדרוסילה../images/Emo99.gif-כמובן ש..

אף אחד לא יותר טוב מוואמפ ווילו יקיריי, היא לוקחת את כו-לם.

Outlast

New member
אנשים, תתנדפו לפורום באפי..

אני לא מבינה אף מילה!

idanyd

New member
אין מה לעשות

כבר פתחת דיון. אז אולי אנג'לוס היה הרבה יותר שווה וסקסי (סקסי? אין לי מושג) מאנג'ל החננה, אבל מבחינת שרמנטיות - אין על אנג'ל. ובנוגע לספייק -
שישית: אני מצטער, אבל בעונה הזאת הוא איבד חלק גדול מהסרקזם והאטרקטיביות שלו, ברגע שבאפי והוא שכבו. פתאום כל מה שהוא אומר זה : "I love you Buffy" "I want you Buffy" "Touch me Buffy" וכו'. כבר יותר מדי פרקים (נכון ל-6X15) לא שמעתי הערה אחת ראויה לציון ממנו. אני רק מקווה שזו תקופת מעבר, ושבהמשך זה משתפר. (לא, אני לא רוצה לדעת מה קורה בהמשך, תודה לאז, טאז, ראס והייזל).

למעלה