בוקר...

nutmeg

New member
../images/Emo96.gif בוקר...

חזרתי לסורי אחרי יומיים של שינה מטורפת. מה שנגחה בראש עושה לאנשים. חושך מצרים - ואני מתעוררת! יאללה, יום טוב לכם!

Outlast

New member
בוקר טוב! ../images/Emo42.gif

בתקווה ליום פחות יבש ואלרגי מאתמול, אבל בלי ציפיות מיותרות, אני מכירה את עצמי יותר מדי טוב.. מישהו חושב שאחרי שאני חוזרת היום הביתה בסביבות 4 אני יכולה להספיק לקרוא משהו כמו 170 עמ' ולעשות עליהם עבודה (די גדולה)? סתם מעניין.. יום טוב!

זיו25

New member
../images/Emo107.gif בוקר טוב ../images/Emo108.gif

היום טולי החליטה שהיא מתחילה לאכול, לאחר שמאז המפגש היא הייתה כל כך שבעה שלא היה לה חשק לשום דבר. וסליחה מכל מי שהיא לקחה לו סטייק, שיפוד או כנפי עוף (מאלה היו הרבה דווקא...) בברכה, זיו.

miss tamborin

New member
../images/Emo42.gifבוקר משונה...

אין שמש בגרוש, הכל אפור ואני מתה מחום..לא שזה דבר רע אבל זה בהחלט לא מובן לי... היום אני מגישה עבודה בספרות וגם אני אמורה (שהדגש הוא על אמורה) ללמוד למבחן במתמטיקקה שיהיה ביום רביעי אבל אני לא יודעת את החומר בגרוש (אתמול במקום ללמוד עשיתי את הדגם בספרות).. אז אני אלך לאחותי מהצהריים (=אחרי שאני אחזור מבי"ס ואהיה לפחות שעה וחצי על המחשב) שתעזור לי... לפעמים ההתמכרות הזאת לאינטרנט מעצבנת... המשך יום נעים לכולם

dana2909

New member
בוקר עייף

תנו לי לספר לכם משהו. העיר תל אביב שמעתם עליה? בעיר הזאת יש מגדלים .. עזריאלי משהו, מכירים? לקחו אותנו אתמול מטעם העבודה לעזריאלי (לא, לא לשופינג..) - למצפה. כמה שהעיר מגעילה ומסריחה מלמעלה היא נראית מדהים!!! חבל על הזמן, הצלחתי לראות את הבית שלי אפילו.. אפילו מכוניות הזבל נראות סימפטיות. בקיצור, אם עוד לא הייתם לכו על זה, ותקחו את הילדים שלכם.

אצלנו הנוף נראה יפה גם בלי לעלות

7000 קומות בשביל זה...
חוץ מזה בוקר עמוס לעייפה, עם אישה שבקושי הצליחה לישון בלילה. היא טוענת שהיא ניסתה להעיר אותי בלילה (כפי שביקשתי ממנה במפגיע לעשות), אבל שאני עניתי לה בתגובה: "תסגרי בבקשה את הדלת כמו שצריך כשאת יוצאת מהכיתה". בחיי! איזו פדיחה. מזל שלא שאלתי אותה אם היא הכינה שיעורי בית.
חוץ מזה היום החופשי. מאפייניו העיקריים: התרוצצות וימבה מטלות. נתראה מאוחר יותר... א.מ.

אקווה

New member
מה נוף?? מנוף!!

עזבו, סתם התחרפנות רגעית (או לא כל כך) מהעבודה. אי אפשר ככה יותר. רגע חם לי, רגע קר לי, רגע צמא לי, רגע רעב לי, רגע עם כוח, רגע בלי מוח ורגע עם דודלי (ימדוד לי?). מה יהיה. זה עוד אחד מהימים האלה שלא ממש עוברים, שגם כשיש מה לעשות עושים אותו בחוסר חשק מופגן.. ורק יום שני היום... איך אפשר לראות את חצי הכוס המלאה, כשהרבה יותר קל לראות את החצי הריק? (אף פעם לא הבנתי אם החצי מלא, או הכוס חצי מלאה, אם צריך בזכר או צריך בנקבה. עכשיו אני מבינה שזה בנקבה, אבל בכל זאת אשאיר את הזכר, למה לא? שגם הוא יהנה..). בקיצור - טיפים להפגת השעמום יתקבלו בברכה. ויום טוב לכולם!

ליאן.

New member
צהריים.....................!!!!

והיום - תדהמה! בעודי מעלעלת לתומי באיזושהו מגאזין שאינני רוצה להזכיר את שמו, גיליתי את תמונתה של הסוכנת אפי היקרה מתנוססת בחברת סוכנים נוספים, שאינני מכירה את שמותיהם... ואני רק רוצה לדעת - איך לכל הרוחות אישר ראש המוסד את פירסום התמונה ??? ללא כל טישטוש או אזהרה, חשופה כך בפני כל... אני בשוק!!

De-Panther

New member
את יכולה בבקשה לשלוח לי במסר את שמו

של המגאזין?? האחראי על המגאזין כבר יטופל...

תרגעו

הכתבה והתמונה מתפרסמות בירחון איגוד הנשק ואמצעי הלחימה הישראלי, הידוע בכינוי "יריות אחרונות" לצערי התמונה לא יצאה בפוקוס, כי בדיוק היינו בחיפוי על צוות ג'. נא צפו לגליון הבא, בו יפורסם מאמר פרי עטי וכותרתו: "פצצת האטום - נשק השמדה המוני או שאופנהיימר עדיין צוחק כל הדרך אל הבנק".

ליאן.

New member
המממ....לא.

מדובר בעיתון אחר...
את המנוי ל- "יריות אחרונות" לא חידשנו, מכיוון שלאחר שפעלתי עפ"י ההוראות של אותו מאמר משובח 'הרכב טיל סקאד בביתך', משום מה, נוצר חור גדול בתקרה, וזומנתי לחקירה ארוכה בחדרים אפלים.. לפחות כבר אין מעקב על הבית.

n k

New member
ואני חשבתי

ש"פצצות לגבות" זה פרסומת לדיסקוטק (
)

shellyland

New member
מחווה ליד-לפולין

פולניה מעירה את בעלה באמצע הלילה. "מה קרה?" נבהל הבעל, "שום דבר...." אמרה אשתו "...אני פשוט לא מבינה, איך אפשר לישון עם משכורת כל כך נמוכה". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פולני אומר לבתו: "ילדתי היקרה, אל תתחתני עם הבחור הזה. הוא גם נכה, גם מכוער וגם יתום". הבת: "העיקר האהבה אבא, לא מעניין אותי המראה החיצוני ולא הרקע שלו". האב:"אני לא מדבר על זה. את לא חושבת שהוא סבל מספיק בחיים?" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ בחורה ממוצא פולני עומדת מול המראה: מסתדרת, מתגנדרת, מתיפייפת וכו'. כעבור כמה זמן היא חושבת לעצמה: "צריך להתחתן. נמאס לי מהטיפוח הזה". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ זוג פולנים בארוחת ערב "מותק היין עושה אותך חושנית וסקסית" אומר הבעל. "או יקירי תודה! אבל אני לא שתיתי" עונה אישתו "אני שתיתי" ענה הבעל. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פולניה מתקשרת לחברתה הפולנייה ושואלת "נו מה שלומך? איך הבעל ? איך הילדים?" עונה לה השניה "המצב ממש נפלא! בעלי הנפלא בבית רואה טלוויזיה, והילדים המתוקים שלי עושים שיעורים". "טוב" אמרה הפולנייה הראשונה " אני אתקשר מאוחר יותר, אני רואה שיש לך אורחים". *************************************************************************** פולני רוכב על אופנוע, עוקף אותו שוטר ומסמן לו בתנועות עצבניות לעצור בצד. "אתה לא מרגיש שאשתך נפלה מהאופנוע לפני כחצי שעה?" "לא" ענה הפולני "אבל בזמן הזה חשבתי שנהייתי חרש". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אימא פולניה קונה לבנה שתי עניבות, מה זה יוקרתיות! יום אחד מחליט הבן להפתיע את אימו ועונד לצווארו את אחת העניבות. בראש מורם הוא נכנס לבית הוריו, והיא... מה היא אומרת לו: "מה, לא אהבת את העניבה השנייה שקניתי לך?" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שואלים פולני:"תגיד, אתה עוזר לאישתך?" "מה פתאום?! התעצבן הפולני מעצם השאלה "אני עושה הכל לבד". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פולני פונה לבוס שלו ומבקש: "אוכל לצאת היום מהעבודה קצת יותר מוקדם? אשתי רוצה שנלך לערוך קניות". הבוס: "מה זה?! כל היום גרבצת והסתובבת ועכשיו אתה רוצה לצאת מוקדם? תדע לך שלפני תשע בערב אתה לא מגיע הביתה!" הפולני: "תודה רבה אדוני! תודה רבה!" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פולני אחד מגיע לרופא ומתלונן: "דוקטור יש לי בעיה, אשתי בוגדת בי אבל משום מה לא צומחות לי הקרניים". הרופא לוקח את הפולני הצידה ואומר: "תראה חביבי, העניין הזה עם הבגידות והקרניים הוא לא אמיתי. זה מעין דימויי". הפולני נשם בהקלה ואמר: "תודה לאל! כבר חשבתי שחסר לי סידן בגוף". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ זוג פולנים עמדו בתור בבנק. לפניהם עמדה בלונדינית פצצה במיני. הפולני התחיל להזיל ריר, דמיין אותו ואותה בפוזות וכו'... אחרי שהוא ואישתו יצאו מהבנק אישתו שאלה: "נו תגיד, היא הייתה שווה את זה?" בעלה: "שווה מה?" האישה: "את הסקנדל שתכף תקבל!" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שני פולנים מדברים. האחד: "החבר הכי טוב שלי לולק ברח עם אשתי" הפולני השני: "הוא עדיין החבר הכי טוב שלך?" הראשון: "כבר לא. הוא החזיר אותה". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ למה רוב רופאות השיניים הן פולניות? כי זה הדבר היחיד שגורם לגברים להסתכל עליהן בפה פעור ובעיניים פקוחות לרווחה. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פולני אחד אומר לחברו: "אל תשאל, התוכי שלי מת" החבר: "מזקנה?" הפולני: "לא, מתסכול. מאז שהתחתנתי הוא לא הצליח להשחיל מילה". ******************************************************************************

למעלה