בוקר

nutmeg

New member
../images/Emo96.gif בוקר

כבר ערה כמה שעות...
זה מה שקורה כשהולכים לישון יותר מוקדם. שלאף-שטונדה בתכנית להצריים, זה בטוח.

zimes

New member
בוקר מעט הלום

קמתי, כנראה, אבל אני צפויה להתעורר בעוד כ 3-4 שעות. הנחמה היחידה היא מהלחם שחיכה לי וריחו שהכה בי כשפתחתי את דלת חדר השינה. (מישהו מכיר מקור טוב למתכונים בעברית [כלומר - בשיטה המטרית]? מישהו יודע איך אופים לחם שאור או איך קוראים לזה באנגלית? מישהו רוצה לבוא לארוחת בוקר?)

zimes

New member
אתה בא?

היום יש לחם שיפון עם גרעיני דלעת. > צימעס משויצה בכך שהיא הפסיקה להתעצל להעמיד לחם <

nutmeg

New member
צימעס!!

את "מעמידה" לחם? אפשר מתכון?? חייב להיות משעשע המתכון הזה!

דן צ

New member
אני אמור להתכבד בלחם עומד?../images/Emo12.gif

סבבה, הולך . רץ , טס , מתעופף.

nutmeg

New member
חיפשתי וחיפשתי

ומצאתי לך מתכון לשאור או מחמצת - שזה התחליף לשמרים שקונים בחנות.

zimes

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

ורק שאלה... האם את מכירה מישהו שהשתמש בזה? האם טעמת מלחמו?

אני בטח לא טעמתי

ואני עדיין לא מצליחה להבין מדוע את מכינה אוכל, ולא הולכת למרכול השכונתי ורוכשת אותו במיטב כספך.

zimes

New member
כי יותר כיף להכין אוכל

עם הילידים (היא שמה את המים, הוא שם את הקמח, היא שמה מלח, הוא שם סוכר, היא שמה שמרים, אני שמה שמן, הוא לוקח את התבנית למכונה, ואני מדליקה - קיבלתם מתכון בחינם!), מאשר לנסוע אתם חצי שעה לעיר הקרובה, להוציא אותם מהאוטו לעגלה, לפנות בסופר את ההריסות אחריהם, לחייך לקופאית כשהם מטפסים על המגלצ´ה הכיפית של המצרכים, לשכנע אותם לחזור לאוטו, לנהוג חצי שעה הביתה, ולא להצליח לנוח אחרי שחוזרים, כי הילדים זקוקים לאמא אחרי החוויה העירונית המפוקפקת. > צימעס לא תגלה לאפי שנטמג מכינה ריבות משובחות <

taz512

New member
אפי אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה

לא להתקרב לשום מטבח, אין שום צורך שאת תתקרבי למשוה שאחרי שלב מסוים צריך להגיע לתוך הקיבה של מישהו. תעשי טובה לכל העולם ותרחקי את עצמך מהמטבח מידית, לא לדבר על אוכל, לא לחשוב על אוכל ובטח ובטח לא לבשל אוכל. טאז, השד והאוכל

nutmeg

New member
פעם - לפני הרבה זמן

לחם היה משהו שקרוב מאוד לתחביב - אבל תמיד לפני הבלאגן עם המחמצת הייתי נכנעת והולכת למכולת לקנות שמרים טריים. בינינו: נראה לי מה זה מיותר ולא אסתטי!

leeloo

New member
כל הלילה לא ישנתי מהתרגשות...

אוף כל דבר אצלי הוא מאורע גדול.. לפגוש את כל השכבה שוב בביה"ס, אבל הפעם במדים, ולהרצות לילדים שקטנים ממני בשנה על צבא, כשאני נמצאת בו רק חודשיים וחצי, זה מוזר, פשוט מוזר... איך בא לי לבוא למחנכת שלי ולהגיד לה את כל מה שאני חושבת עליה.. אבל כרגיל אני אצטרך לשחק אותה מולה ולחייך חיוכים מזויפים כשהילדים הכי שנואים עליי יבואו - "נו, איפה את?" אבל לא שמה עליהם. העיקר שאני אראה את חברות שלי, ואת המפקדת שלי שהסתבר לי שהיא הייתה שכבה מעליי, ואת חברה שלי שהייתה צפ"טית מחזור לפניי, וחברה שלי שמתגייסת ביום שלישי, ואני בטח לא אראה להרבה זמן... בקיצור, רק טוב יכול לצאת מזה. אני מקווה שגם ידיד שלי שלא ראיתי מלא זמן, שהיה ב-יב´ כשאני הייתי ב-י´ בתיכון, יהיה נוכח אבל אני בספק.. זה יום שישי, ואצל הרבה זה יום שמשרתים בו.. לא כמו הבית ז&*%&5 שאני נמצאת בו.. גאד אני מתה להיות שם כבר.. וזה התיכון שלי לשעבר.. מה עובר עליי.. אני פשוט מתגעגעת..

maayan15

New member
../images/Emo42.gifבוקר עייף...

הלכתי לישון ב3 בבוקר (אני לא מוכנה ללמוד מטעויות!!) קמתי עייפה ועכשיו (בתשע) יש לי שיעור עם המורה לביולוגיה שיש לה קול כמו של ג´אניס מ"חברים"...

YeLLOw AnGeL

New member
תהני בפגישה../images/Emo13.gif../images/Emo104.gif

והחלטתי ברגע זה שאני מאמצת את האיקון הזה
לכל הודעה שלי...

למעלה